Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 15, 2010

Suka tau buat ni

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Sebelum aku start nak thanks to Purplelicious
sbb kasik aku TAG yg paling simple ni...
walaupun aku masih ada entry tertunggak...
jgn risau nanti aku buat yer....bawak2 bertendang yer hehe

DIRECTION:
Sila ikut arahan yer

- BOLD
the statements that ARE true to you
- ITALICIZE
the statements that you WISH were true.
- Leave the fibs alone.
- Then, tag
6 people to do the same test ~ Azmiezas, Y@n@M!B,pinkyNuNu,Delimasari,NaNaJoe & Norazlina.Kamdani
(sedar diri masih ada utang TAG dgn korang huhu)

170cm tall ~ lagi 5cm ajer cukup syarat huhu...aku ni kalu kuruih jadi panjang kalu kembang jadi rendang jer huhu
•I don’t know what I want at the moment.
•I’m not happy.
•I hate my friends.
•I hate my life.
•I hate my grades.
I can drive
•I’m bored of driving ~ kalu aku drive kang mesti ada yang zzzz
•I love dancing ~ bagus bila aku malas nak workout...senang jer leh terkinja2 huhu
•I go clubbing every week ~
udah2 ler tu...bwk2 ler bertobat hehe
•Shopping is bullshit ~
terapi stress yang sgt2 berkesan hehe
•I have a tattoo of a star.
•I got my navel pierced.
•I have friends that take drugs.
•90% of my friends smoke.
•I still hang out with my ex, even though our break up was rather nasty ~
kem salam jelah kat sumer Mr Y tak kasik can langsung hehe
•I’m studying Fashion ~ tingin sangat nak have my own design Posh collection bley hehe
•I have a business running ~ Planning to mintak2 jadi AMIN
•I hate cartoons.
I hate someone ~ takler benci cuma meluat tngk muka dia yang selamba badak cam tak bersalah langsung
•I have 10 Lollipops handbags ~
tak suker ler manis2 ni...nanti rosak GG
•I buy CLEO every month ~
beli tapi tak ler everymonth tgk apa yang bess baru beli
My parents don’t know about my blog ~ kalu tau pun depa bukannya reti mende2 ni hehe
•I have an iPod ~ I wish nak gak rembat sebiji hehe
•I don’t have faith in the current “one”.
My school mates know about my FB ~ banyak dah loss contact..
I wanted to be a fashion designer ~ mmg nak sgt sbb kadang2 tak berkenan fesyen yang ada
•I love rock emo bands.
I hate it when people cancel last minute meet ups~mmg pantang tok nenek ni....
My parents have faith in me ~ aku kan anak yg solehah hehe
•I’ve bought shoes this month~ saja jer macam tau2 jer aku tak jawab TAG kasut lg ni
•A blogger bitched about me before ~ adala sekor langau terlepas kat sini dulu tapi lepas kene ban terus hilang
•I hate sports ~ kureng sikitla tp kalu swimming tu oklaaa
•I hate Italian food
•I hate meeting new people ~ suker jer cuma tngk ler org dulu kalu kerek semacam blh blah
•I hate nail polish ~ tak pernah aku buang tebiat pakai mende ni...camno nak solat tu..
•The mother bear gives me hugs.
People should start appreciating me ~ ingatan & terima kasih pun dah cukup jgn la bila dah senang lupa diri inilah manusia
•High school was the worst time of my life
• I have red hair

•One Utama is my second home ~ suka naa lepak sini tak jemu2
•I’m a guy.
•I’m scared of my Biology result exam which I’m going to face someday tomorrow.
•I hate vacations ~
giler apa ...ni lah menjadi kesukaan aku nak2 kalu ada yg sponsor hehe
•We’ll last
•I believe in long distance relationships
~ mesti ada problem nyer tak pun terkantoi hehe kecuali betul2 setia kasih
•I’m going to get high and smoke weed one day soon.
•I’ve robbed an old lady.
I’m starting to like applying make-up ~ dari kecik lagi dah gedik nak makeup
•I was a tomboy ~
brutal jer tapi still feminine
•At times I think I still am a tomboy.
•I love bitching about people behind their backs
I still have a best friend ~ dulu ada la ni tgh mencari hehe but Mr Y always be my best friend
•I have a cat ~ si poposh
•I hate surprise parties.
•I hate planning parties.
•I’m hot ~ suam2 ajer kdg2 jer terlebih sudah
•I’m a sinner.
•I’ve got a DS light
•I have a Wii.
•I cant live without music ~ penting kalu tak bosan la
•Video games are a waste of time
~ aku tak ler minat sgt mmg kalu ketagih kira buang masa gak ler
•I miss the father bear.
I love being in love ~ sumer pun suka kan
I know how to cook~ tapi takler terer sgt
•Boys are assholes.
•I hate Math~
suker tapi bila susah mulala aku blur
I’m happy with what I have ~ kalu lebih lagi alhamdullilah kene bersyukur dgn apa yang ada
I love horror films ~ tapi takut nak tengok sorang2
•I slept in my parents’ room for 3 days after watching Scream when I was a kid
My old friends keep in touch with me ~ senyap jer sibuk kot
•I don’t read newspapers ~ Mmg pun aku prefer internet sumer pun ada buat per nak bazir duit huhu
•The news is such a waste of time ~
penting kalu tak jadiler katak bawah tempurung
•Blogging is a waste of time ~
bagi aku tidak aku suker ini salah satu cara nak release tension
•I hate animals ~
berdosa taw benci binatang
•I can't live without make-up ~ ok jer idak ler cam antu kubur kalu tak make up pun hehe
•I curse like a pirate.
•I’m happy with my 11 year old car
•I hate people that are smart ~
kalu tak berlagak okla
I love Orange juice ~ tapi mau fresh punya..yang cordial tak main
•I can’t drink for nuts.
•I believe that everyone in their teens have lost their virginity ~
walllahualam...tngk tumit kaki merah lagi tak hehe
•I’ve got a new phone ~ budget lum mengizinkan huhu
I’m going to get a new pair of shoes by the end of this month ~ mcm tau2 ajer aku mau cari casual shoes..sandal ke...wedges ker
I love swimming ~ exercise paling aku suker and paling senang nak selim....
•I haven’t worked out since March ~ bukan takat March dari tahun lepas kejap ON kejap OFF...
I think I’m fat ~ entah bila nak kurus nyer tah
I love my friends and family ~ semua pun sayang...emuuah sikit

Psst: Nampak mudah tapi lama gak nak ngabehkan huhu...korang yg kene TAG sila buat yer (nada ugut sikit hehe) tak buat lain kali tak mo kasik hehe

14 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahah thanks beb...sudi gak ko buat kan..pantas ok.. :)

TopsyTurvy Mum said...

panjangnyerr Posh..

2 bulan aku nak ngabihkan kalau kena yg ni hehehe!

A D I A said...

bagus2, siap dgn ulasan lagi. A+ hehe.

sasha* said...

haha paling suka bab gi clubbing tu.dh tobat ke? :P

Mimy Hamid said...

beb so panjang..rajinnya ko ...eheheh

qellissa said...

mak aih, panjang nye tag ni..jenuh tu nak jawab...nk bold ngan nak italicize lg...=)

ieda said...

ello beb .. miss u
aper khabar .. huhuhuhu

paling sedey sbb x leh nak buat TAQ dari kawan2 ... huhuhu

y@n@ M!B said...

hoho pjgnye tag...gullpp~
oke2 xpe..nnt sy usahakan buat..gambatteee! ^_^

Azmiezas said...

Mak aii..panjangnya tag ni..pas tu kena wat warna-warni lagi..

pas tu ahkak ni pulak kena loteri ari ni..perghh..berasap jugek nak jawab ni..heheheh...nanti arr..

btw:..tq ya..ingat ahkak's..

NeenaAnuar said...

memang pening nak wat tag nie kan.. nampak cam mudahh jerk.. sekaliiiii... hehehe..

I pun tak buat2 lagik till now! :p

SyAmSuL AnUaR said...

panjang nye...huhuhu...

noradzlina.kamdani said...

nnt kite jwb yek

mrs.ecam said...

salam knal...

perghhh meleleh nk abeskn bce tag ni...rsnyer ni la tag plg pnjg sye bce spnjg b'blogging....sye jd blogger pong br bape bln...kih3 bikin kecoh saja...papepong tag yg mnarik....leh tau bnyk psl akak...hihihihi peace

NuNu EeRa said...

giv me 2week leh x..?? tag ni bez tpi take time nk wat neh.. huhu..