Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 17, 2010

Cheerios siapa pernah

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Korang pernah rasa
"Cheerios"
tak....sedap tau

Ni sebagai ganti my breakfast
& dinner
tapi ganti2 la
tak koser ari2 nanti mau jemu lak

Aku rasa ni produk baru Nestle
pernah gak dgr "Cheerios"
kat rancangan Oprah


sedap makan dgn susu HL Marigold
kenyang & yang penting good for health
tapi kalu nak lagi more benefit letak ler kismis ke
prune ke
or any fresh fruit cam banana or strawberry
sedap..


Tapi aku prefer makan cam snack
ajer...dari makan tit bits aka
junk food baik makan camni utk kudapan
sambil tngk TV

tp korang jgn harap ler taste
dia sesedap coco crunch ker,
honey star
itu kalu untuk kanak2 nak membesar oklaaa
kalu kita yang semakin muda tu better go for this

Yang ni lak tak manis sgt
dan ada 5 jenis bijirin berzat
seperti beras, jagung, gandum,oat &
barli

dan mcm2 lagi yang mana baik utk kesihatan
korang mau tau cuba sendiri yek

So ingat jgn ler selalu sgt amalkan "nasi lemak"
or "roti canai"
nanti leh kene kolesterol
sekali sekala tidak apa
hehe...aku pun kadang2 overdose gak
tapi mesti pandai mau cover balik hehe

Psst: Okeyla u all mau pi fetch my MIL....enjoy




15 comments:

NeenaAnuar said...

oh first time tengok cereal jenis nie... hihihi.. ye lah I nie kan penchinta tegar pada koko crunch jerk.. since you kata sedap nanti leh try lah! takkan nak jadik 'budak' jerkkk sepanjang masa kannnn... hahahaa... thanks for sharing it babe!

btw.. you pun sama cam I.. suke buat bendealah nie as junk food dok depan tv! hehehe...

ratusiput said...

tp ade gak yg kate..mkn mende2 camni ade certain2 yg tak berapa elok sebenarnya...ntahla aku pun compius mana satu fakta yg betul...

Azmiezas said...

Akak pun suka mcm tu jer..

kalau letak susu tak lalu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahaha aku semenjak berbadan dua nie kalu bleh hari2 nak sental roti canai..hahahahahah mati la nanti nak kena diet kan..

y@n@ M!B said...

waahh rajen tol sis diet ni kn..means diet=jaga pemakanan ^_^
kdg2 org yg kurus pn xsemestinya xde kolestrol kn..hehh~

Mia-Ina said...

nampak mcm menarik je..sedap..akan cuba

qellissa said...

macam sedap je..tp x penah lak beli menda ni..slalu li pon koko krunch..lalalala...

ieda said...

salam beb ..
beb mu sebuk sgt ker .. huhuhu miss u aar .. hheh den dah update ..
mu lama x jenggah umah den .. awat ..
melajukk kaaaaaaa

hehehhehe have nice sweet weekand beb !!! :)

opss this cereal is one of my bfast choice beb .. :)

nasikputeh said...

oloo..

xpuas la makan mende gitu..

nasik gak yang buleh puaskan napsu..

ekeke..

NuNu EeRa said...

kua dgn MIL ke arini.. tggu jgk u kat BTS.. xdpt la nk tgkp gmbr..:(

Lady of Leisure said...

tak pernah try lagi cheerios ni... lepas ni boleh la cuba beli... mana tau kene ngan tekak ni kan... btw geram nya aku tgk pic poposh... makin debab lah dia heheheh

rasp said...

i mmg suka makan nie dgn susu...
sodappppppppppp....
tapi tak makan tiap2 hari...
bak kata u nanti jemu kan...

ieda said...

salam beb ..
wehh aper khabar .. raser nyer dah bagi komen smlm .. ermm tapi ari nieh x der publish lak ..

komen layie .. heheheh rasa cam lain mcm jerk ati aku nieh beb .. ngaper mu dah lama x jenggah umah den ..

NaNaJoe said...

wah2!!!sgt berguna info ni...huhuhu~~thanx ya sis 4 sharing~~

Mimy Hamid said...

tak suka mana2 cereal sbb manis sgt..