Klik Jangan Tak Klik

Sunday, April 18, 2010

Kecik kecik cili padi

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


banyak2 softener aku paling suka yang ni
"kecik2 cili padi"

Dulu mcm tak percaya jugak
sbb aku tak pernah tukar dgn brand lain
habis dah turun temurun my mum pun pakai yang sama
setia kasih betul dengan
"softlan"

Tapi dek sbbkan terpengaruh dgn iklan
why not cubakan..kalu tak bagus better
switch balik to "softlan"
heboh sgt dok kata jimat naaa

Kecik camni leh guna utk 20 cucian
betul ker ni leh caya ker
tapi mmg betullah aku guna sikit jer
tapi bau dia harum semerbak
pastu lagi bess botol kecik camni leh tahan utk sebulan
tak ker jimat

korang kalu mau pakai fabric softener jgn main letak ajer
harus ler lepas cucian
tak boleh direct letak kat baju
biar sebati dgn air dulu
(macam la korang tak taukan)

One thing bagus about this product
bila bab ironing yang paling aku tak suker sekali
tapi bila pakai ni mmg senang nak gosok
and baju pun bau wangi ajer
(paling tak suker gosok baju Mr Y leceh tul)

nak lagi power campur dgn air lepas tu guna
utk ironing
letak ler dlm spray bottle tu
kan senang keje
hehe

Dulu softlan beli botol besar tu tak
sampai sebulan
dah habis

Sejak dua menjak kes Watsons ni asik citer pasal
produk jer aku ni hehe

Saja nak share dgn u all
kalu baik aku kasik tau bagus
kalu sebaliknyer baik aku berterus terangkan
supaya org lain tak terjebak

Tapi masing2 ada pendapat sendiri
mungkin bagus pada aku
tidak pada korang...

Tu sbb aku suka sgt blogging ni leh gain more knowledge & info
nak2 dapat komen dari korang
berseri2 jer bila aku baca hehe

Psst: Jom housekeeping hehe...macamla aku ada dekat umah...so housekeeping kat umah my mum jelah....yessa hari ni Mr Y balik hehe


18 comments:

ieda said...

salam beb

waaa bagus jugak softlan nieh ..
den punn ader guner jugak kat umah ..

memuaskan .. dan yg penting sesuai utk semua pakaian kann :)

ME said...

posh, softlan pun ada yg concerntrate punya, pun botol kecil tahan lama, me suka aromatherapy ..
hehehe Mr E pun balik ptg ni ..

iLLa said...

kak kita pun pki downy..tp suka yg penutup kaler biru ke pink..yg tuh pun bau dia perghhhhhh....ehehee

mJ said...

softlan ni dah lama aku tak pakai...nk kena beli balik nih hehehe
nyah, aku dah tukar url ke mrsjon.blogspot.com ye...exchange link ye :)

Azmiezas said...

Wahhh...tak sabar nak jumpa Mr.Y nampakk!!..mesti la kan?...(tanya pulak..)..

akak memang suka pakai downy,..memang wangi n senang nak iron tau..

Lady of Leisure said...

hehe.. betul la my mom pun pakai softlan sejak turun temurun tapi anak dia pakai downy wangi giler kan downy... pakai sikit pun bau dia mak aiiii...

rasp said...

never tried downy before...
i pun guna softlan....
leh gak try nie....

Mohd Nasri Md. Nasir said...

sy komen..
brseri2 x? hehe
oh lmenye xtgk blog..hehe

AkuPenulis said...

aah la, baru perasan, sejak menjak ni asyik promote product je..
hehe..
anyway, im using both, downy and softlan..
takleh pilih antara mereka.. =P

y@n@ M!B said...

baju laki mmg susah nk iron..selalu gak kena iron baju ayah,baju kemeja dia tuh..

saya still setia dgn softlan (yg kaler pink) sbb pernah tgk membe guna downy but kureng dgn bau dia..kuat sgt kut..idung org len2 kn bau dia..huhuhu~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang pun downy nie jimat banget.....

NaNaJoe said...

yup...i pon pakai downy...yg vanila..huhuhu~~

Diarihatiku1976 said...

hehe.. betul la mak i pun pakai softlan sejak turun temurun tapi memula dulu i pakai softlan gak tapi now i pakai downy wangi giler kan downy... pakai sikit pun bau dia mak aiiii...

Mimy Hamid said...

downy ni tuang skit je dah bau harum..tak yah banyak2

sasha* said...

i biasa guna softlan gak.tak pnh cuba lg nnti bolehla cuba hehe

Delimasari said...

oo , xpernah guna downy ni..
nnti cuba le ini plak = betul ke wangi niiiiiiiiiiiii

NeenaAnuar said...

oh ye ker babe? hehehehe.. thanks for sharing yeah! I pun memang dah turun temurun dok guna softlan.. lepas nie nak cuba downy lak lah! :D

noradzlina.kamdani said...

nnt nk cuba la..tgu ms utk shopping brg dapur lin akn sambar 1 downy nih...