Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 19, 2010

I pun GLAM tau

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


tak sabo2 dok tunggu nak tengok apa aku
beli utk dia
tu yang buat muka kesian ala2 kucing dlm citer
shrek tu


Nak gift bole tp kene salam
dulu
tengok kucing pun
ada manner inikan kita manusia


Tengok tak ke GLAM tu...
siap ada bling2
Suker sgt la tu bila dapat
menggedix nak posing2


Cat collar ni kene custom
made yelah ko tengok jelah leher dia sampai tak nampak
jenuh gak aku suruh dia buat pose berdiri
tapi tak nampak
tu yang suruh buat pose berbaring


pakai kot atas pun boleh
saja letak nama "posh"
actually mmg nama sebenar dia
sejak lahir lagi
aku yg cilok dari dia as my nickname

dia ni mmg good cat ko panggeyla apapun dia
menyahut(tak panggil pun dtg jugak)
kdg2 aku panggey sayang dua2 sekali
mai
sapa lagi kalu bukan Mr Y kesayangan aku
hehe

Psst: Aku cuti hari ni mau bikin income tax....mintak2 ler tak kene banyak amin




23 comments:

TopsyTurvyMum said...

wallaaa...dah taraf diva si Poposh pakai bling2 tu :)

Mimy Hamid said...

posh shomellllll

saya_arief said...

kucing pown bling2...adess..hebat2..

ieda said...

alah cumeinya poposh pakai keychain tuh .. hehehhe

ira_kecik said...

sis posh.... gebu la sisi nyer cat..... geram tgk, glam lagi..... rantai tak tahan bling2.....

ira_kecik said...

gebus giler poposh..... cantik la rantai poposh tu..... bling2 lagi....

Azmiezas said...

kalau mommy nye glamer,..anaknya pun mesti la nak glamer jugak kan??..

btw:..Selamat Bercuti ya,..

Dee said...

cantiknya..bling2 lg..

ratusiput said...

goram tgk poposh ni...cute mute..

y@n@ M!B said...

besnye kucing dpt accessory..lg manja la dia tuh..huhu~

SwEetForEst said...

hehe..comel sgt2..jeles si itam sweet.. ^__^

Flo Alfera said...

Bling2 lah ..so cute :)

Delimasari said...

SIS pun masih draf lg incometax ni...
tp best LHDN kena bayar balik....bagus2222

Lady of Leisure said...

comeynya poposh... heheheh... arri cam rimas kalau i pakaikan dia benda ni... hehehe.. tak senang duduk dia...

NeenaAnuar said...

wow! sgttt glammm you! sgtt sesuai da bling2 di leher si poposh tuu.. hehehe...

Mia-Ina said...

hehe..suke nya kak posh ada 2 kesayangan...pepun posh tetap gembira punye tuan yg baik hati mcm akak

qellissa said...

wah, cute nye..siap ader choker..bling2 lagi...best nya jd incik poposh...

qellissa said...

wah, cute nye..siap ader choker..bling2 lagi...best nya jd incik poposh...

Rashid said...

ermm bertuahnya kucing tu kerna disayangi.. dibelai ..

Jeles le.. hehe

Izan said...

aku suka la poposh ni...
sgt gebu dan comel.... =)

NUNU EERA said...

posh ske wat mke.. rsa nk cubit2 je..

suraya said...

sgt comel!! XD

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bery the diva taw blink2 gitu...cayalah poposh...