Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 17, 2011

Jom naik basikal malam malam

Ha nilah dia aktiviti waktu malam our first day....
first time jejak kaki kat Dangga Bay...heboh dok kata
bess sgt.....harus terjah...jom tengok apa yang ada...

aktiviti yang paling menarik sebab apa dok tengok lampu lip lap2
iaitu aktiviti berbasikal...aku kan pantang tengok mende bling2 camni...so apa lagi harusla
nak terai

basikal ni lain dari yang lain
ada pelbagai jenis taw

Ini senarai harga...ikut pilihan hati..nak dari Small sampai Big...
yang besar tu sesuai utk family...tp kalu takat berdua
amik small jelah...RM25 jer...rugi tak terai..

Ingat boleh main amik je basikal tu...kenalah isi form dulu..pastu tinggalkanla kad apa
pun...kad JJ pun boleh...jgn dok bg IC pulak...bukan apa sbg security deposit takut kot kita
bawak lari basikal tu hehe

Inilah dia basikal kitaorang...wah meriahkan lip lap gitu...mmg bess bawak basikal ni sebab dangga bay tu kan besar...senang nak cuci mata dari jalan kaki...
one more thing naik basikal ni pun exercise...tapi yang bnyk kayuhnyer Mr Y
aku eksen jer...hehe



Psst: Pada orang JB maybe tak heran kot...kasi negeri2 lain heran sikit...leh ler terai melawat kat JB...happening...

15 comments:

faraa halim said...

waa, rndu nk p danga bay ;))

Shu Shinju said...

waaaa...best tu nek basikal malam2..angin sepoi2 bahasa... x penah pon pi danga bay...cam best jer ni...

Dee said...

dulu selalu terpikir..kalo gi jb nak buat apa ye..bosannya..skrg dh tau..thx for sharing posh..

-oP_ida- said...

uniklaa BESKAT tuh......

bestnyaa dear, u berpeluang naik....ehehehe

Mr feckry said...

lain dari lain plak basikal tu

YanaMIB said...

wow mmg lip lap lip lap beskal tuh..besar lak tu..larat eh mr y kayuh..huhu~ x aci sis ngelat =P

~azillakhalison~ said...

biler awak g?saye mlm klmrin mkn kat dange bay hehe :) ade nmpk rmai yg bwk beskal tu..agaknye awak pon ade sekali mase tu hehe

SyaNa said...

wah cool gile beskal dia
lampu lip2 mcm nk raya plak
ehehe

makdara TERdiva said...

last time dtg tak sempat berkayuh..tsk!

mummysyafie said...

kayuh basikal tu satu bandar syok gak kan. nampak macam beca kat melaka..siap ada deco segala bagai

Azmiezas said...

mcm syiok jer..

qellissa said...

bestnya naik beskal kat danga bay..x pernah naik pon kat sana..

Mimy Hamid said...

mahal nya berbasikal..tak sanggup beb

m!sZ zAL!nA said...

waaa.. best jenjaklan

el said...

org JB pggey ape basikal tu eh

best waktu mlm berbasikal