Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 17, 2011

FunFair!!!!

Danga Bay mmg happening waktu malam...meriah dgn lampu lip lap
sana sini...pastu kalu nak live band pun ada...
kalu tak nak naik basikal buleh ler naik keretapi ni...kempunan aku tak naik
sebab dah naik basikal tadi...

Kat sini leh beli token kalau nak main2 kat fun fair ni yer
kalau bawak bebudak ni mau makan puluh2 ringgit ni...
tapi ni bawak mak budak takdelah main bagai...

Pirate of carribien...ala kapal yang pusing2 tu ...tapi ni kecik jer
tak trill macam kat sunway lagoon tu...

Aku eksen jer ni bukan naik pon...ajak Mr Y dia tak mo...tp kiutkan
cup & saucer tu...

Ni pun ala2 cam kat Genting...tp kat Genting tu tinggi & besar...ni kecik jer
tapi adults boleh naik...jgn risau tak roboh punya...
katak2 tu sedia menunggu...hehe

Psst: Nak tengok games apa yang aku main stay tune yer...citer JB ni panjang dek oiii..


12 comments:

ieda said...

memang cantik bila tiba malam kan tmpt nie .. geram aku sbb dah lama x ke danga bay nie huhuhu

Shu Shinju said...

posh...suka dress kamu...lawa...;)

Eri-chan said...

wow dah lama tak p funfair. mcm best je JB. citer tempat menarik byk2 ya..

NuNu EeRa said...

kt jln blkg kota dmnsara ke sg buloh pun ade gunfair jgk.. smpt layan jgk tpi xsmpt nk update n3.. hehe..

Va Va Voom said...

hwaaaa lama tak pegi fun fair!

atty's said...

besh jugak danga bay nie kan ..bila lah nak sampai .

-oP_ida- said...

panjang pn xpa..setia singgah sini ehheheheheheh

lip-lap lampu dia tuh nampak ceriajaaa

Mimy Hamid said...

gambar je ke ..tak main funfair ke..hikhikhik

Mimy Hamid said...

gambar je ke tak main funfair ke...hikhik

SyaNa said...

lama xpegi fun fair
aku suke main tikam2
hahaa

el said...

rumah hantu xde ke posh hahaha tu mmg glem kalo bab funfair ni ahaks

Rinna said...

Bestnyaa layan gi fun fair gini.. :)