Klik Jangan Tak Klik

Thursday, January 21, 2010

Terhegeh hegeh baru nak

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Org dah 3 minggu tngk
aku baru tergedik2 nak gi
asalnyer nak tngk
"The Tooth Fairy"
sbb nak tngk "The Rock"
yang gagah perkasa tu
tapi tak kuar lagi ler pulak

tapi Mr tngk ada Avatar
aku kata ala dah expired la citer ni
tngk ler citer "Spy Next Door" yang "jackie chan"
jadi hero tu...
latest one


Nak gak "Avatar"
layan jelah
kene give & take laa
kalu komedi tu aku ler yg pilih
kalu action movie
or citer heavy tu mmg Mr Y ler yang pilih

mak aii lamanyer citer
ni kami masuk 5.20pm
habih kul 8pm
nasib baik seat kat sini bess
ada couple seat
senang ko nak beromen ker
nak kuar p toilet ker
tiada saper yg nak kacau daun
hehe

best gak tngk kat Tropicana Mall
ni sbb tak ramai org
(tapi aku lagi suker gi MV or OU sbb bnyk tempat leh soping)
kalu kat sini limited
but u have no worry about parking
and privacy too

kat sini tak yah booking online
kalu tempat lain kem slm
dah ler kene beratur
kdg2 fully book


nak gak enterprem
walaupun ramai org kat situ
sbb tu gaya posing aku entah apa2

Citer Avatar ni mmg bess gilerla
walaupun 3 jam not boring at all
mmg patutler bekas director
"Titanic" ni menang lagi
for "Golden Globe" yg ke 67th
menggondol 2 award

sampai la ni masih teringat2 citer tu lagi
mmg bess

Psst: Mau kasik 4.5 bintang...aku tak tido langsung..bese citer camni aku konpom tido nyer...siap nangis lagi...emo tul...tak sabar nak tngk "Shrek"...nak tngk tuceng zorro tu...hehe


24 comments:

fatenton said...

faten tgk cite ni 2 kali..spi termimpi-mimpi.. konon i lah pelakonnyee.. :)

bestkan tak rugi tgk!

a d r e y n i e e l i s y a said...

ok lg u yunk..
i ni dh lama x nengok muvie..
haih!!
x sabar mo tg legion ni...

makdara terdiva said...

aku x penah smpai lagi Tropicana Mall neh..tggu 8 tawun lg kot..haha..

Dee said...

tgk gak..dee langsung x tgk..beli dvd je nti..

afiq said...

saye tengok tige kali yer

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dating g tengok wayang lagi nyek...bestlah...

Lady of Leisure said...

adeh la rajin tul nengok movie ko ni ek...

Azmiezas said...

akak pun sama baru terbeli vcd nya semalam...hihihi..

NaNaJoe said...

xpe sis..lambat pun xpe..yg penting tgok gak..I d/load jew..hahahah~~lg xguna kn?? =p

zarin said...

best kan!patutla dia menang award :)

NeenaAnuar said...

uuuwwaa... nak gakkk tengok citer nie! lama tol dah rasanyer tak tengok wayang.. the last was in last Nov... I tengok 2012... Issh!! nak kene ajak en. teman gie tengok nie.. kalau tak sempat nanti beli DVD jerk lar gamaknyer... huhuhu...

zulhilmi bdk blur said...

hahak...
tetap tak sempat tgok sy ni..

rasp said...

sis, i lagik ketinggalan tau...
langsung no cinemas at the moment...
unless kalo u nak jaga sapphire,
leh i gi tgk hahahahaha

Nazz said...

Aku tak leh tengok movie.. klau buat movie aku reti.. he he taklah.. klau aku tengok movie, tak lama movie tengok aku lak...

n.u.r.u.l said...

mmg ler best...MRY belanja kan? kehkeh

sueanne said...

Tak pernah lagi tgk wyg kt TCM tue sis..walaupn sebelah ofis je..heheh..

TCM tue mmg tak ramai..pelik gak..heheh

rash said...

rash dh g tgk avatar & spy next door..
mmg besh sgt!!

F I F A said...

cite nie mmg best.. tp kalau diteliti sensored. tutup pakai daun je.. huhuhuhu

Mimy Hamid said...

sori mak tak leh masuk la AVATAR..aku dah cuba nak nengok tp tgk muka biru aku bencisss

ieda said...

salam beb ..

beb mu tgk jugak .. den nieh .. huhuhu usah kata nak tgk wayang sebut wayang punnn hubby x layan ..

memang ramai cakap avatar nieh best ... yer lah koot best ...

fikaryna said...

ari tuh nak g tgk..en.fikar lak xde perasaan nak tgk..tgk sorg2 x gempak la kan..huhu.

ALoNa [CintamaniszLite] said...

takpe..citer best tgk lambat2 pun takpe..pasal tayangan dia mesti on lgik.
Tp kalo citer tak best..minggu ke 2 dh kena alih ke panggung kecik. Minggu ketiga terus stop..hehe..
Tu ler nasib filem tak brp menonjol..hmm

ikiqzana said...

harus g negok citer ni..

Eri-chan said...

eheee date tgk sama..bezanya i tgk kat signature the garden..best gak tgk kat situ couple seat exclusive giler tp tula RM20 satu seat..wawawawa..mujur ade org banjer haha