Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 20, 2010

Giler Laksa

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Aku dah tak tau nak makan apa
last2 tingin sangat nak makan laksa
jumpa gak seketoi kat "Paya Jaras"
area..aku tak tauler naper kat area umah aku ni
susah sgt nak cari laksa


Laksa tu akunyer
Mr Y ode Mee rebus
sedapnyer kuah mee rebus tu...
aku pelikla asal dia oder jer mesti sedap
last2 aku tulun perabih kan kuah
mee rebus tu


Kat sini pun mau amik gamba ker
huhu
layan jerlah



Psst: Memang inilah makanan rutin aku sejak pantang "nasi" rindu kat "cik Nasi" laa..nasib baik dah nak dekat habiss....

20 comments:

zarin said...

eh, i pon slalu cam gitu, apa yg husband order tu lah yg sedap..naper lah yg i order kureng sedap..

fatenton said...

bestlah blog posh nih..asik rase nak makan je! :D

ikiqzana said...

antu laksa gan mee rebus gakkk.. sedappp.

Softtouch [Hanim] said...

eh eh sis..sis makan kat area umah sy tu..kat taman sri buloh..bila sis pegi?kalu tau sy nk skodeng sis...he he he..suka nasi ayam kat situ sedap...

NeenaAnuar said...

mee rebus my favourite too!

rasp said...

hahahhahah...u wanna know sumthing..
i pun slalu gak terpikir,
naper asalkan my other half order je mesti sedap2...hahahaha

GhOsToNe said...

laksa sgt sedap!

iNa said...

laksa....
uwaa..mabelessss...

Azmiezas said...

dah dekat nak habis dah 99htn. banyak tak perubahan??..

Best kan sekali sekala makan laksa, kalau kuah pekat tu lagi yummy3x..

Mimy Hamid said...

nasi aku dah ke laut..so aku tak tunggu counting days tanpa nasi

Lady of Leisure said...

syok kan makan laksa..
aku kalau ngan laksa, pagi petang siang malam onn jer...

Mia-Ina said...

hehe...ari2 pun ble mia order x sdp..alih2 kwn order sdp lak menu dia..last2 hbs kan org punye..nsb kwn jnx x ksh tukar mknn

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya laksa...aku pun suka makan laksa..yummy..yummy

m@ said...

sedap laksa...kalau p nite market mesti crik laksa dlu.
dgn asam keping ma makan;)

SuRayA^i. said...

lakse, i likeeee~~~

Qismina said...

sedapnyerr... nak laksa penang.. pos kat sy.. uwaaaa... winduuu

sueanne said...

kite kureng sikit mkn laksa ni sis..klu sehari tue, sekali telan boleh la..klu dua tiga kali, mau muak..hehehe

a d r e y n i e e l i s y a said...

yunk!!
u ni buat i terliur jew..

ChuMeLL said...

sis..de pe2 ke ni..cam ngidam jek gayanya..hehehe..meh la turun mid,pekene laksa shack..ueeeuuwwwww

ALoNa [CintamaniszLite] said...

sebutir nasik ibarat setitik peluh petani, ngeh2..