Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, January 19, 2010

Transz

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


besstkan rambut curl2 cam gini
kalu hari2kan besss


ala promokan apalg gi
ler cuba..
Title kali ni tajuk salon ni
kat BTS...lari waktu lunch

tapi aku amik wash & blow ajer...
cut sori tak berani aku nak tadah kepala
aku ni
aku hanya "trust" my own hairdresser
dia tau apa yg aku nak

sbb selalu yg aku pi try
aku nak mcm style yg aku suker
dia kata boleh buatnyer
but sure turn out differently
aku tak suka...

tak habis dok meroyan sorang2
dlm keta tngk lawanyer
rambut kalu curl2
cam gini

Kalu mai sini cari Michele jgn buat dekat budak lelaki
tu kasaq

Lagi satu aku pantang tok nenek tullah
kalu gi salun
tgh syiok2 layan kita ada
customer lain
pun dia sibuk nak buat

sbb tu aku suker p
buat during weekday
kalu weekend
ramai org...

so they will treat you like a princess
habeh dah takdak org
layan jelah

Psst: The next day hampeh back to normal...habih dah rambut ala luruih gitu nak buat lagu mana...besskan kalu ari2 leh curl2 cam gini...i likeeee..berangan tak habissss

21 comments:

fikaryna said...

posh..lawa2..wat sendiri jer curl2 tuh..na tgk dalam tv..pakai alat dia cam sng jer..leh wat bila rase nak wat..huhu..

Mimy Hamid said...

murah nya weh wash n blow RM15..aku pun terlopong nengok rege cenggitu...akupun trust satu salon aku je nak potong...kang tak pasal2 rambut aku apa dia buat...uihhh cuakkk

Rinna said...

Hmm..kalau nak curl kena laa beli alat utk curl kan rambut tuh..leh laa hari2 rambut jadi curl kan..heheh..tapi kena rajin laa. Tapi mmg seronok kalau org2 dok pegang2 dan urut2 kepala kita kan legaaa jerkk.. :)

SuRayA^i. said...

rmbut curl kene ngan ur face..cantek2!~ XD

NeenaAnuar said...

beb! serious u look nice in curly hair!! but make it at the bottom part jerk taw.. alaa.. cam rambut I niee... hehehe.. pasan!!

Actuallykann.... I pun baru jerk re-do my curly hair last weekend... but tak sempat nak bloggin lagi.. if u wanna curl you hair.. i suke sgtt! :D

NaNaJoe said...

bestnye kalo dilayan mcm princes kan sis??hehehe~~
cun la curl tu~~

Flo Alfera said...

then go for permanent curl la...(digital curl) mesti cantik punya :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka curl2 nie..suka yg curl besar2 bhgn bwh nmpak mcm seksi jer..tp rambut sy kan pendek so xleh buatlah....:)

iNa said...

curl ni cun..tp klau buat permanent..jenuh nk jaga..huhu....

iNa said...

curl ni cun..tp klau buat permanent..jenuh nk jaga..huhu....

Mia-Ina said...

mmg indah jika kte dilayan bagai princess....so pegi la week days..jgn weekend

m@ said...

sesekali tukar style ambut bestkan....
lawa curl tp rumit nk jaga lah.

ikiqzana said...

lawa2.. ko wat rmbt curl mcm tu poh. nmpk seksi gitu. dulu2 aku suker g salon.. semenjak dh pki tudung malas la plak.. tggu raya aje baru g. hehehe.

rasp said...

why not u curl rambut yg kat hujung2 tu....for a change...
bertambah gorjes lah nanti :)

GhOsToNe said...

NICE PICS!

sueanne said...

comelnye siss..sesuai gitue..

CintamaniszLite said...

hmm...akak yg rambut tak berapa lurus ni nakkk tgk camne rambut lurus, hehe. Tp somi pulak tak bagi wat rebondng2 ni. Dia kata memunahkan duit aje kalo tak reti jaga. Adik2 dia pun ada wat rebonding. Mula2 beriya ler jaga ngan ubat rebonding tu tp lama2 kerinting balik, hehe. Somi akak tak mo jadi cenggitu ler, ngee.

Bertuah posh berambut lurus pasal org iklan syampu kat tv pun..rambut lurus tu ler yg terbaik. Yg rambut lain2 tu jadi watak jelesi, hahah..

Dee said...

beli je hot iron curl tu..dulu2 inilah kegemaran dee ngan zana..gi buat blow curl..every friday..hahaha..

tp mmg cantiklah posh..dia ada volume..

Lady of Leisure said...

i suka gak rambut curl2 gini esp kat bahagian bawah kan nampak sexy jer lelebih lagi bog curl... pergh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beb cantik siut ko buat curl..serius..cantik..aku suka...:)

y@n@ M!B said...

waa rambut baru..i loike! =)