Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 22, 2010

beraya di rumah designer terkenal

Orang baru baik demam nak beraya
actually badan aku masa ni pun masih lemah lagi
tapi dek sebabkan semangat nak raya
walaupun platlet lum turun ditahap yang betul
cuma demam ajer yang dah kebah nak jugak pi beraya

walaupun muka pucat lesi lepas bangkit dari sakit
tapi gedik gak nak beraya...sepatutnyer kalau aku sihat ni dapatler attend
my cousin wedding kat Terengganu
tapi apakan daya kita hanya mampu merancang tuhan yang menentukan
cuma my parents jer dapat pi
huhu

terubat gak ler kempunan nak beraya bila dapat jumpa sedara mara
ini semua belah Mr Y...
ialah bukan senang nak berkumpul ramai2 cam gini
kalau tak raya bila lagi

Aku cam beselah mana jer gambo aku mesti ada punya

Aku pun dah tak ingat ramai naa mak sedara
masa kami sampai pun depa dok nyakat kata pengantin baru dah sampai
maybe sebab lama tak jumpa hehe
okla tu...leh feeling2 penganten baru yang dah basi hehe

Nilah makanan yang ada...aku tak makan sgt sebab tekak payau makan apa pun tak sedap
]budak kecik ni kiutkan dia pun mau enterprem

lagi gambo sepupu sepapat meriah betul family dia ni
itupun masa kami sampai bnyk dah balik

Nilah tuan rumah
nyer yang baik ati jemput kami
korang kenal ker dia ni...dia nilah syahrir Nordin
designer yang tgh memuncak namanya la ni

So kat sini aku kasi promote sikit butik sedara mara yer

Syahrir Nordin
Plaza Masalam, Shah Alam. Selangor
F4,First Floor, Plaza Masalam, Shah Alam Mall.
+603-5880 6883
reildean@yahoo.com.my
So kalau korang nak tempah baju glam2 or nak kawen leh ler jumpa dia
yer....harga pun affordable...dia ni pun ok jenis tak berlagak punya
mesti korang suka deal dgn dia...tngkla since dah kenalkan mana tau buleh ler aku tempah baju dgn dia hehe..
Aku pun tak sangka yang Mr Y bersedara dgn dia pun

kalau nak tengok hasil kerja dia bolehla ker blog dia
aku ingat aku jer ada blog alamak dia pun ada blog daaa
dia ni jadi famous lepas design baju Ogy Dato Ahmad Daud masa ABP
so far bnyk gak artis yang ambil khidmat dia

since dia "rasmikan" rumah baru dia yang dia buat khas untuk
parents dia ..aku pun ambil kesempatanla bergambo
aku kan suker deko2 ni...

gambar ni dgn gambar atas tu sama jer cuma terang dgn gelap
& mau tayang baju raya aku
yang nak ada 2 tone kaler hijau purple
very cooling punya kain beli kat butik
Ampang Park
pastu teringin lak nak pakai rantai ala2 zaman dolu tu
cuma aku tak bersanggul jer
nak gak bergaya tu walaupun selesema & batuk masih ada
handbag tu pun last minit aku cari
semata2 nak matching dgn baju

one thing aku bangga dgn syahrir nordin ni sebab walaupun dia dah boleh dikategori
kan sebagai "berjaya" dia still down to earth...rezeki yang dia dapat dia
buat rumah baru untuk parents dia
Inilah satu contoh yang baik yang anak2 muda zaman la ni kena ingat
walaupun berjaya sampai ke langit jgn lupa asal usul kita

Psst:Besskan jadi designer leh design baju cantik2...hehe

28 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah bj sis..haah ada 2 ton warna..

bagusnya dia, buat rumah utk parents dia..bertambah2 lah rezeki dia..bagus dijadikan contoh nie

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sis...sian you.....sakit2 pun larat lagi sambut raye...tapi tetap tabik sebab sis tetap cun gitu....he he he....

insyaallah sis, moga sume sembuh mcm biase yeak....platlet darah tu mmg take time nak pulih balik...

Alida Ali said...

Nampak kurus la sikit...

qellissa said...

cantek dekor umah dia..and u pon gojes juga babe wlupon demam2..=)

Joy said...

time raya la kan kita dpt jumpa sedara mara...lawa la bj raya ;)

TopsyTurvyMum said...

Baju ko pun cantik POSH:)

zeta said...

ciannye xsihat..tp nasib baik dpt beraya lg kan..
i nak ckp jugak kat cni..baju u mmg cantikla..berkenan i tgk..nasib baik u state kat cni beli kat mane..klu x kempunan nak tau..segan nak tnye..hehe..

-NiD's- said...

bestnyaa berpeluang pegi...
pssttt...bajU raya POSH canTikLaaa....bekenan suDa..ehehee

NUNU EERA said...

owh.. boleh la i tempah bju kwen kat cni nnti.. time kasih..;)

diana said...

raye sebulan je..
kena la raya puas2 walaupun sakit.
hehe

Dee said...

wah..cantiklah rumah dia..eh..baju posh pun cantik..berkenanlah pulak..

Mimy Hamid said...

dalam tak sihat tu..baju ko lawaa le...hehe beb mahal tak designer ni caj tempah sure harga vip ..takut

rasp said...

eeee bestnya ada designer in the family....
rumah dia pun cantik sis...

makdara TERDIVA said...

aku pun suka design2 ni tapi bab2 menjahit memang ke laut..haha!

ratusiput said...

wah pasni sti baju ko lg glemer dr ogy ahmad daud...ehehe...

nur said...

cita2 pun nak membina rumah utk parents nanti...

nuffnang bagi cek?

y@n@ M!B said...

sebab niat dia baik tu sis..bila berjaya nk senangkn idup parents sbb tu murah rezeki dia...kan...

mmg seronok tgk org berjaya dgn rmh mewah² ni..rs nk jd cam dorg gak one day =)

Diarihatiku1976 said...

wow... clazzzzzzzzzzz... leh tempah ni.. tapi reganya camner...

y@n@ M!B said...

SIS!!! SY DAH TGK BLOG KAZEN SIS TU!!!

KAZEN SY PN GUNA KHIDMAT DIA DAAAAA..haha keciknya dunia..

nama kazen saya Diana & Syukri tu...ekceli dia slh eja, nama laki tu patotnye Syakri..not syukri..haha~
pi mai pi mai tang tu..^_^

Rinna said...

Alhamdullillah dah sihat yer.. hmm..cantik laa.baju posh..kena jek..ngan si pemakainya..warnanya pun cantik pas tuh ada plak rantai tuh kena laa plak.. :)

Mia-Ina said...

wah bestnya akak dpt beraya rmh designer terkenal...lps ni boleh bergaya dgn baju rekaan dia la

fikaryna said...

mmg kena la baju ngan ngan aksesori..demam2 pun bergaya..hehe..

~~Ciklinn~~ said...

serius cantik umah tu... deko simple tap[i sgt2 menarik..

alahai tak sihat ker... huhu tapi raya tetap raya kan...

selamat hari raya

Mr feckry said...

meriahnya raya

ribena.illina said...

heeeee~ kalo tgk umah yang deco cantek besa2 rase nk cm gtu gak. pastu start berangan. hahha~

ieda said...

heheh semangat raya tetap ada walau demam kan beb .. janji merasa jenggah2 rumah saudara mara ..

nampak mu dah semakin ok beb .. cantikk arr deko umah tuuu .. bilerlahhh dpt umah sendiri niehhh

Eri-chan said...

demam2 pun tetap glam baju u...yg penting appearance ek...demam2 takleh layan sgt nanti dia ngengader..ehehehe..yelah i pun brp kali dah demam tahun ni...alhamdulillah masa raya i tak demam...

NeenaAnuar said...

memang nampak muka you tak sihat beb.. take care... waa.. dasat arr gie raya umah designer! heheh...