Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 28, 2011

Me & Mr Chef

Ini baru terhegeh hegeh nak update
balik keje dah settle semula
baru ada can nak update citer seterusnya pasal
Jay Bee trip yang belum habis lagi
tetapi bakal habis jugak...

Aku dok berkenan sungguh dgn Mr Chef
yang unreal punya ni

Kiutkan....geram aku tengok...

Mr Chef nilah yang menghias sekitar kawasan hotel ni
especially kawasan makan. & lobby area...macam bentuk & rupa


Kat sini malam2 kalau bohsan ada
"LIVE BAND" tau...aku tak joint
sebab sebok dgn akitivit luar
tetiba rasa macam tak puas pulak ke Jay Bee ni
Ini kira macam "Bar" laaa...kot2 nak enjoy minum2...sambil layan live band

syioknyer tengok dessert...nasib baik dah full hehe

tapi deko kat hotel ni mmg cantek....nak2 dihias oleh Mr Chef...
tapi morning tak happening sgt..

Baru 1st day masuk keje dah ada
"Durian Feast"
murah rezeki betul.....makanla durian tu sampai pengsan
hehe


Psst: Sorry yer kengkawan tak dpt nak blogwalking...yelah my 1st day...so tak leh nak bertenet...kena fokus dgn on job training....

12 comments:

dya adriza said...

comelnya!!! akan ke sana jugak nanti. hehe

mummysyafie said...

mak aii..chef tu lebih besar dari u dear

MiSzy DiaN said...

lapar laaa pula bila tgk entry kali nie.. haishhh..

Softtouch [Hanim] said...

haah sis comel mr chef tu..tp sis lg comel..sis ni spotinglah snap2 pic n posing..suka tengok...

ratusiput said...

em...mmg cute unreal chef tu...sti kalau aku diri sebelah dia sama BOLAT ngan aku.ehehe...so 1st day ko keje arini tmpt baru...good luck... :)

A D I A said...

ala kiutnya mr chef, u lagi tinggi dari dia.

-oP_ida- said...

MR.CHEF tuh demoOOK....patut sis admire erkk..ehehehhehhe

qellissa said...

cantik deko kat pan pac ni..x penah lak pegi pan pac jb..

ieda said...

cute jer beb mr cheff tu ekekke :)

hah durian .. adoiii aku nie bile nak beli deyan punn xtahu .. dah duk dlm tekak jer nie ..

Joy said...

selamat ber job training ;)

SURIA AMANDA said...

bestnya.....perut dah berat..dah x leh nak pi jenjalan mcm akak...tggu la babies lahir...

diana said...

ambik patung chef tu satu..
bawak balik..
heheh