Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 30, 2011

Kali ni tak swim...letih!!!

This time punya vacation tak swim
(merupakan aktiviti wajib kalau vacation...yess utk membakar kalori selepas berpesta asik makan2 ajerkan)
sebab time limited
& rushing nak balik key ell...
(ke malesss tahap gaban...yelah dah pulun breakfast kaw kaw mmg tak lat nak swim dah)
kira sekalila tu

Sebab lain pulak...
matahari dah naik & panas giler
lagila hilang mood untuk membakar kalori...
walaupun dah terlebih kalori ni...

Terserlah kepanasan tahap melampau walaupun baru pukul
10 pagi....sampai tak leh nak bukak mata dah...

Peace walaupun panas membara....pose tetap pose
tapi swimming pool dia bessla...besar gak....


So amik gambar kat dalam persekitaran hotel ajelah...

Psst: Masih ada last entry wajib "pergi" kalau ke Jay Bee...apa lagi tunggu....yang penting sesuai untuk orang perempuan yang kaki ????



12 comments:

atty's said...

sekrang cocer pukul 10 cam dah tghari kan ..

ke mana tu posh ..

AngahSayang2314 said...

sempat lak yer isma ke sana...atas urusan kerja ke??

ieda said...

nie kira cik abe rajin gak tolun amikkkan pic2 mu beb .. kena cik abe aku .. aku kena bercinta dulu ngan dia huhuhu

ratusiput said...

lagi..lagi... :)

syanasaid said...

kaki??? shoping kah???

hehee

bile tgk gambar ko posing2 ni kan buat aku membara jek nk gi holiday
gile lama xpegi mana2

last masa peknen 7bulan..hahaa skrg anak aku da 8bulan..gile!!

eh ade la masa iman umur 3-4bulan pegi melaka.tp gi kenduri kawen..xsama kan??

*eh mcm entry plak ha*

NUNU EERA said...

i plk tiap kali vacation xswin.. sbb..?? xreti swim.. ;)

Joy said...

mcm dah bertahun tak ke jb ;)

YanaMIB said...

klu nk swim kena after subuh..trus terjun kolam je..matahari dh nek br mandi dlm bilik..haha =P

Dee said...

skrg mmg panas pun posh..nak kuar pun malas..

mummysyafie said...

saya kan..gi mana2 pun takmo nak jejak kaki kat pool. sebabnya tak reti nak berenang..unless anak2 yang nak pergi, ai teman kan je..takat cecah kaki dlm air pun jadilah..hihih..

-oP_ida- said...

dalam kepanasan sempat juga Pose....

btw


I mISSS U SO MUCH....sibuk erh?

Pirate said...

wahhhh pengomen terdiva ini hampir tergoda sudah hahahahha