Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 9, 2011

Pandai buka pandai tutuplaaaa

Korang aku rindu sangat kat u all..rindu giler tu
tapi apakan daya kerja baru ni mmg during office hour langsung
tak leh nak surf tenet...blogging jauh sekalilaaa
kirim salam jelah

Sampai rumah dah lewat harusla dah takde masa lagi
(weii alasan dah basilaa)
tapi insyallah aku update gak ler walaupun macam kura2...
tak pun cam biskut kejap ada kejap takde..
(Mr Y pun dah bising...naper tak udpate blog...gambo snap macam nak rak)
entahla nanti cuba adjust timing sikit2 ..yer

Memandangkan entry sebelum citer macam nak rak kisah tentang Jay Bee
harusla ada penutupnyerkan

Nilah persinggahan terakhir kami kat Jay Bee
The Zone
destinasi wajib singgah
sebelum balik ke key ell

Aku takdela nak soping sangat...soping fav aku jerla
perfume...murah ler jugak compare rege bese
tapi nak kata murah sangat tu takdelaa
pastu paling penting soping coklat
meriah giler & murah2 belaka

tapi kalau peminat pinggan mangkuk pun leh beli kat sini...tapi the Zone tak leh lawan
langkawi kot lagi happening...

Saper rindu kat aku "angkat tangan"
MISS GILER KAT KORANG....
rasa nak stop blogging
sayang pulak nak2 baru dapat
imbuhan dari Nuffnang

Today aku nak pi rehatkan diri dekat
TINI SPA
penat sesangat!!!!


Psst: Walaupun dah basi tapi aku tetap nak cerita...kat opis baru ni mmg tak leh langsung nak blogging...sini strict...sebab tula aku jarang2 nak update

8 comments:

ratusiput said...

aku!aku!(sambil angkat tangan ngan kaki tanda riindu sgt) :)

NuNu EeRa said...

compare tu ofis lma i.. yg skrg ni lgi best sbb leh je online.. cmma nk update blog tu xsmpt la kot cz kje byk yg tggu.. ;)

Softtouch [Hanim] said...

sy rindu kat sis...xpe sis jnji ada update..boleh buat lepas rindu...

Nashays said...

berblogging ni mcm graf kan..pandai malas pandai rajin..
nas klu dtg rajin sehari sampai 2 3 kali updet, sekali malas 2 3 minggu pon wat tak tau jer..ekekeke..

Just Call Me Bitt said...

hey posh...lama tak singgah sebab tak sempat..hehe pastu saya tersesat..hahahaa kat manakah saya...hahaha ok2 mau belek2

mummysyafie said...

dulu pergi zon ni sempat sambar perfume je. tapi kat bgn ni tak ramai kedai kan. orang lebih tertumpu kat the zon je

mama tisya said...

mmg tk best the zone jb..the zone langkawi best..heheh

Rinna said...

Faham sgt..kalau dah tukar tempat keje baru.. Janji update blog walaupun kdg2.. jgn tak update langsung nak jugak tahu apa citer terkini..

Miss laa kalau tak masuk blog posh.. So jgn tak update tau..!!