Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 11, 2011

Tempat Baruku

Nilah tempat cari makan aku yang baru
Memang langkah kanan baru jer kerja
depa dah buat makan2

Siap ada present bagai....tapi jgn perasaan yer bukan utk aku yer...
Nasi beriyani bukhari tu sedap taw!!!
tapi makan tak habis banyak bebenor...

Untuk celebrate birthday & farewell

coklat kek ni sedap....walaupun bukan brand
"Secret Recepies"
brand kedai kek biasa jer...tapi mmg sedap
asik2 SR jer sesekali tukarler selerakan...

Nilah yang diraikan sebenarnya sekalilah utk aku
as a new comer...
aku gantikan tempat mamat cina no 2 dari kanan tu...

Inilah dia birthday girls nyer...
Zihan & Maryln..bukan Marlyn Monroe yer
tapi Maryn Carolina...nama sedapkan...

Yang nilah my new colleagues...semua kepala giler2 belaka..
aku pun apalagi dah mmg kaki gambo haruslah joint sekali

Semua pun kaki gedix nak bergambo...takper janji semua sportingkan...

Selagi buleh menyelit...menyelit...layan jelah
janji semua satu kapla

Psst: So far so good cuma sini tak macam dulu leh tenet sesuka hati...apa2pun bersyukur sbb ada kerja..

14 comments:

ratusiput said...

em ramai gak staff tempat baru ko ek..sti company besau ni...tp kalau dpt click yg sama kepala lg best kan.keje pun tak tertekan.

Mr feckry said...

bertukar angin baru?

Rinna said...

Owwh.. patutlaah.. Posh lama tak update rupanya dah bertukar tempat kerja..

Alhamdullillah dpt keje di tempat yang baru dan dengan suasana kerja yang baru.. tgk kawan2 pun cam best2 je.. Moga gembira di tempat baru.. :)

AngahSayang2314 said...

wahhh isma keje kat gdexpress yer... dulu angah keje sana...

apa pun tahniahhhh

rasp said...

best bila dpt geng baru yg satu kepala...
korang skit rasa newbie kat tempat baru kan...

YanaMIB said...

oh sis tkr tpt keje ke? erm hr tu ada send emel kt sis..nk anta kad lah..tp emel kena tendang blk..huhu...sy tkt xsempt nk pos tu nk send by emel je..insyaAllah minggu ni kut sempt la nk pos kad =)

syanasaid said...

ok la tu ko hepi tempat baru
:-)
sume pn gila posing ek
hahaa elok sgt la tu

Dee said...

yang penting happy posh..betul tak?

Softtouch [Hanim] said...

mcm hepy je sisi kat tmpat baru tu..kwn2 sis pun mcm ok jer..Alhamdulillah lah sis suka..mmg langkah kanan sis..masuk2 je ad jamua mkn2

ieda said...

oo mu bertukar tempat kerja ke beb .. best2 kalau mcm nie setiap bday ada celebrate maknanya ada makan2 selalu kan .. :))

mummysyafie said...

best dapat geng sekepala kan, eventho kita baru lagi..tapi keserasian tu dah ada..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

keja baru nyek babe...oooo patut la..diam jerk...huhuhuhuhu

-oP_ida- said...

waH BESHHH....betukaq Opis baru...tgk member pun cam bestjaaa...

betuah u siss

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat mencari rezeki dgn majikan baru...hehe..