Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 28, 2011

Dalam hotel pun jadik jer

Pemandangan luar dari dalam lif...lif dia bess leh tengok view kat luar...

takde buat per pun saja jer nak menggedik amik gambar kat persekitaran
hotel...mmg cantek...bukan akulaa munger tu...fresh flower tau...
nasib baik tak gatai tangan pi petik
hehe

Mirror mirror on the wall jab....sukaaa naaa bergambo dekat cermin

who's the pretiest...sendiri angkat bakul..laaaa
kalu aku tak angkat saper laaa nak ngangkat..
but I like this picture nampak sweetkan
kunun2nya...

So apalagi takkan tengok kalu teringin nak menginap
kat sini silakan...
pasti anda akan dilayan dgn begitu mesra sekali
percayalah!!!
hehe

Psst: First day aku start keje kat sini hopefully everything goeswell...rasanya kat sini tak leh nak berblog...so lepas windu ngan korang kat rumah jerlaaa yer...takleh la tunjuk belang...kena keje baik2

16 comments:

atty's said...

posh tukar kerja ye..
happy working at new place..

Dee said...

new company ke sis? happy working ye..

-oP_ida- said...

beg tangan sis chantik...i Loikee..ehehehehehhe

Shu Shinju said...

hepi working kak posh...

Mr feckry said...

lu memang fotogenik

rasp said...

sis, i loike the flowers...
canteksssss...
keje kat opis baru ke...
have a pleasant day!

ratusiput said...

mahal tak beb room dia..?

Rinna said...

Betukar tempat kerja baru yer.. Moga maju jaya ditempat baru yer.. :)

☆ lieya latif ☆ said...

eh mmg cantik pun u sis...bukan berangan pun heheeheh.....

syanasaid said...

pasni ko bleh claim komisen la pomot hotel ni

gud luck kt ofis baru

MeMHaliD said...

kat mana tu..best la....

NUNU EERA said...

pic last tu nice..
gudluck utk new environmnt.. ;)

mummysyafie said...

tukar tempat kerja ke dear..gud luck taw

Softtouch [Hanim] said...

sis ni pndialah promote sesuatu tmpat atau makanan tu..semua nya sis buat secara detail..

ooo sis kat tmpat keje br yer..gud luck ye sis...

ieda said...

hahhahah model dimana2 .. janji ada pic kan :)

Izan said...

posing jgn tak posing. =)