Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, November 30, 2010

Tercalon untuk BPM2010

Tak tahu nak cakap apa speechless
tapi nak buat lagu mana
nasi dah jadi bubur
aku tak tau menahu langsung pasal contest ni
so tak sempatla nak meraih undi
kalau aku tau dari awal mau aku kerah korang afundi aku
aiiiik kata minatkan!!!
(minat ker?????baik buat pengakuan ikhlas hehe)


Aku dapat hint pun melalui komen...
ucapan tahniah yang aku ni tercalon untuk isteri pilihan you
dah mmg sah2 ler aku macam tak percaya....mesti nak buat lawak ni...

So aku buat deekk jelah

Alamak sekali jalan punya jalan
kat blog korang tertiba baru terperasan kewujudan BPM2010 ni
& juga baru betul2 perasan aku tercalon untuk kategori
BLOG PERSONAL ISTERI PILIHAN
syukur sambil sengih sorang2..dalam masa yang sama cam tak caya jer

tersenarai pulak dgn top2 blogger seperti REDMUMMY, CEERAMOON
tu jer dah cukup membanggakan dan buat aku terharu...
siapala aku dibandingkan dgn mereka yang dah lama bertapak dalam dunia blogging ni

Tapi apa2pun aku nak ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga sebab sudi mencalonkan aku dalam
BLOG PILIHAN MALAYSIA
sayangla kat korang sangat!!


Untuk maklumat lanjut boleh check it out kat sini yer BPM

Bertambah semangatla nak berblogging la ni nak2 bila dah tercalon
bayangkan yang "menang" lagi la bersemangatkan
dalam blogging ni pun bila ada sedikit appreciation camni
mmg dah terharu sangat sekurang2nya aku tau blog aku ada peminat tersendiri
walaupun tak se GAH blog pofular namun aku bersyukur
kalau boleh janganler main follow buta2
tapi rajin2lah jengah yer hehe

Penambahan sikit kot2 ada komen nak kasi power or improve ataupun permintaan
silala bagitau yer...insyallah akan cuba dilaksanakan hehe
Kalau boleh aku taknak blogging macam syiok sendiri
(walaupun kekadang yer gak huhu)
jer atleast apa yang aku taip
dapat dimanfaatkan bersama
betul tak???

Psst: Terus tepon Mr Y kasi tau sebab gumbira sgt...macamlah tercalon dalam ABH...saja jer nak eksen kat Mr Y dgn ucapan pilihan ker bang hehe

29 comments:

nurayunni said...

wah..tahniah2...

mama tisya said...

kalah anugerah ABPBH....hehehe

niesz said...

congrate sis!sis mmg hot mama!ehe..

ieda said...

loor beb .. betui2 ingat hang tahu .. pelik jugak sbb semua yg tercalon ada buat review dlm blog masing2 ..

ermm x teringat lak nak hint2 tuu .. ingat mu tahu tapi x nak buat promo .. ehheh
anyway congratss .. at least ada sesuatu yg membanggakan kitakann :)

y@n@ M!B said...

lorr ingt sis tau...haha...hari ni dah tutop untk undi..xpe sis..blogging sbb minat, hasilnya mmg x mengecewakan =)

Shu Shinju said...

kite vote kamu tau...:)

SURIA AMANDA said...

wah..bestnya...congrats akak..

Mimie Hamdan said...

wah... congrats!! semoga berjaya dan terus berblogging... **giler poyo ayat haku** hahaha...

Ellen said...

Tahniah sis sebab tercalon juga..rasanya Sis memang layak ni..hehe..

Ellen pun tercalon gak dah ini satu penghargaan besar kan sis..jum sama2 terus berblogging..ingin sangat kenal baik dengan sis ni..hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

tau sis ada dlm list tu..igtkan sis xtau..tu sy diam jer..sy mmg undi sis tau sbb tgk mcm kenal ke LUV OF MY LIFE tu...

kelasss lah sis tercalon..

dya adriza said...

hehe sebenarnya ramai yg tercalon x tau pasal nih. nway tahniah dear. i vote u ok!!

cOnfuSeME said...

congrat ye...^_^

el said...

posh x tau lg ke
el dah tau lm dah bila tgk blog cikepal
nama posh ada..hahah tahniah ye

kelana fana said...

congrats tcalon..tmpg hepi gaks..if menang open table yeps..^.^

Rama2Ungu said...

wuaaaahh..tahniah ler eh:)

::PoRcUpiNe:: said...

laaaaaa udah kawen keeeee..
ingatkan akak ni anak dara lagi sbb badan melatop u!:)

TopsyTurvyMum said...

Tahniah Posh!

Good Luck! nanti aku afundi hang:)

Azmiezas said...

Congrates sbb tercalon..

SyaNa said...

tahniah
tercalon pn da kire bonus besar tu kan

SyAmSuL AnUaR said...

tahniah2..

GoLeK

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah...........
congratz tercalon...
;)

FasiHaH SupiaN said...

Tahniah! jalan sini juga :)

atty's said...

Tahniah posh

sue said...

Tahniah kak posh..dah tercalon pun kita gempak gak tuh..heee

rasp said...

congrats sis! memang u layak pun!

-aNida OtHmaN- said...

tahniah....semOga berjaya yaa....

mummysyafie said...

taniah..taniah..ni satu kategori ngan blogger popular ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah babe

ALoNa Cintamaniszlite said...

tahniah kerana tercalon..rajinnye penganjur ni..ngee