Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 28, 2009

Salam

Saja mau kasi tau sumer kengkawan bloggers yg aku sdg berusaha menyiapkan entry aku walaupun aku mmg bz giler (mcmlah ada org tunggu aku nyer entry...haha)

Sok aku kasik entry yg akan buat korang phening or mual jab...hehe
So korang tngkler dulu muka sidebab aku ni...tapi nampak tuceng aku cam dah kuruskan???atau ni hanyalah ilusi...aku tngk makin kombang adalah...hehe..kalu korang suker tngk tuceng aku klik2 la iklan aku tu dua tiga bijik...murah rezeki korang...leh aku bg hadiah lagi..utk yg ONG tiga org tu insyallah sok sampai ler hadiah tu...harap leh time dgn hati yg ikhlas....kalu tak timer kasik aku tau....mau aku BOM pos opis tu kang...nak guna courier la ni opis nak pindah...so bnyk mende stop buat sementara waktu...huhu

Lagi satu PC kat opis aku tetiba jer "KONG"..saperla sabotage aku ni.....huhu....bukan sedey tak leh buat keje..tp sedey tak leh p blog korang & update blog sendirik..hopefully my Mr IT leh recover soon...hehe


24 comments:

n.u.r.u.l said...

nape tuceng ko ni npak sedih jer...ko x bwak dia bjalan ker... sian aku tgok.

DaliaLiyana said...

myb kucing tu kurus sbb frust kot..hikhikhik...

Pc hang? ni mst byk sgt memblog dan meronda blog org...ngeh3.....

salam perkenlan dr dalialiyana....hv a great day!

jebat_durhaka said...

pindah opis baru ek posh???? bile nak buat kenduri...jgn lupe jemput aku tau

jebat_durhaka said...

eh posh...nape aku klik nurfang ko tp kuar menda ni ek...

404 Not Found
The server can not find the requested page:

www.nuffnang.com.my/blog/2009/07/22/nuffnang-premiere-screening-%E2%80%93-district-9/ (port 80)
Please forward this error screen to www.nuffnang.com.my's WebMaster.

POSH76 said...

n.u.r.u.l~ tuler pasal...semenjak dua menjak ni cam moody ajer...pastu kuat merajuk yer gak...maybe aku less bg perhatian kot...haha

POSH76 said...

DaliaLiyana~ tuler psl manja nyer ngalahkan laki aku..haha

tuler pasal kong kot..haha

u too meh ler follow kasik lagi happening hehe..thanks for ur comment dear...rajin2 ler mengomen bukan mengomel..haha

POSH76 said...

JebatDurhaka~tulah bro masa tu tak tau ler leh tak nak tenet...huhu..ingat pindah omah ker mau bikin kenduri..hehe...pindah opis "karaoke" ler...wakakaka...no poblem bro..mau test sore bro sodap ker...hahaha...syarat nyanyi satu lagu jer tau...yg lain wa yg nyanyi hehe

@--- Sueanne ----@ said...

sis..
nanti dah dpat kite conferm ngn sis erkk..excited tul org nak bg hadiah ni..thanks sekali lagi ye..

psst : pttla senyap je rupe2nya pc problem erk!!..comel jak kucing tue mcm orgnye..:p

POSH76 said...

JebatDurhaka~bro thanks kasi tau yer..nanti wa report to nuffnang....hehe

Lady of Leisure said...

eh ko kate kalau nak nengok gambo posh rajin2 la click iklan?
iklan yg mana satu weh? tulun.. aku ni buta IT skit..

POSH76 said...

sueanne~orait babe...tapi gift tu bese2 ajer..hope u like yer...
thanks from me too sbb sudi follow i...hehe

psst : kalu tak mesti tergedix aku dok update blog...hehe...taklah tuan dia lagi tomei...haha

LOL~beb...ala seketoi gambo tu ajer...iklan nuffnang yg muncul skali skala tu ler...hehe

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg tnggu n3 dari sis..sidebab itu mmg comel..muka dia kot nmpak kurus..bdn stil comel lg kan?pindah opis?agaknya sidebab tlg sis pindah opis tu dia kurus tu..he he he

@--- Sueanne ----@ said...

no problem la sis..
orang nak bagi pun dah kira bertuah sangattt..:p..
wokeh.same2la follow mengfollow ye..:p

psst : hahaha..perasann gak tuan die erk..kihkhihk..tp mmg botoii pun..:p

zamdotcom said...

owh..pc hang perkara biasa.. ^^ kadang-kadang pc tu panas..jd kena siram ngan air bg sejuk..keh keh

p/s: windows hang perkara biasa

POSH76 said...

Hanim~alhamdulillah...muka tgh majuk tu...hehe..bukan cumil ajer...dah makin kombang adalah...hehe..yup maybe by september...tak leh ler nak tenet kaw2..new mgmtkan...mesti keje seyesnyer...hehe...takde maknanyer...tulun menyibuk leh ler dia...hehe

POSH76 said...

Sueanne~lege den..riso gak...worait babe...takper perasan dgn tuceng takper...hihihi

Zamdotcom...lama ko tak mai blog aku yer...suker2 jer ko nyer idea....IT aku tgh dok pecah kapla ni..hehe

A D I A said...

pc kong?? eh best pe ada alasan leh ngular. dah pc takde camne nak buat kerja kan?

ok la pls dont try this at office ok.

ninie said...

monyok jek si debab akak tu..hehehehe...

samalah kak kite pon bz.. tapi curik-curik masa gak gi jenjalan sambil klik2....

Dee said...

pc hang? byk sgt memblogging nih..hihihi..

ikiqzana said...

xpe la.. bila pc ko dh ok nnti ko dtg la melawat aku ye...

POSH76 said...

Adia~ko cam tau2 ajer taktik aku haha...betoi2..bukan tak mo buat tp PC kong..hehe

Ninie~I pun tangkap mana yg dapat ajer huhu

Dee~Mmg pon dah kena sound dgn IT u bnyk sgt update gambar la...hahaha

POSH76 said...

Ikiqzana~blog ko antara wajib singgah walaupon tak hapdate..hehe

Iena said...

aku tgk kucing ni lg glemer dr tuan dia plak... mn2 entry bersepah muka kuceng debab nih!!!

POSH76 said...

Iena~itula psl dia sudah overshadow tuan dia...hehe