Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 24, 2009

POSTO POSTO

Sebelum aku nak berceramah panjang2....baik aku wish "HEPI WEEKEND" to all the bloggers hehe..jgn lupa snap gambo bnyk2 leh aku skodeng blog korang...hehe..
yeee haaa...suker sbb sok cuti leh gi jenjalan...hehe

Makanan ni bukan sekadar hiasan yer..ini adalah BENAR SEMATA2...inilah lunch aku for today...Vege & ayam ball ajer...no RICE at all on weekdays....nilah rahsia diet I...hehe ...sbb tau weekend aku mesti makan kaw2 punyer.....hehe...

Lunch aku "tapau" ajer...sbb aku sibuk mencari hadiah utk geng2 bloggers yang "bertuah"

Inilah hasil pencarian aku...sempat beli hadiah utk aku gak......actually some of the gift tu mmg aku dah beli cuma aku simpan dulu...senang buat skalikan...hehe...gambo diblurkan...sbb mau kasik ..kalu nampak kang....tak ROCKlaa kan...hehe

Saper punyer ler ni kan???nak teka ker...nanti aku kasik hadiah..wakakak...kena tawa ala bro jebat...sbb konpom takde hadiah...hehe

Dengan selamba badaknyer aku buat opis aku tempat wrapping hadiah...kengkawan lalu ajer dok tanyer "hadiah utk I ker"...dengan selamba gaklah aku menjawab..."takde maknenyer i nak kasik hadiah kat u"...haha....

Naper tak caya ker aku mau anto hadiah2 ni...ha amik ko satu bag "recycle punyer" aku isik....promo sikit "SAVE THE EARTH" do not use "plastic bag"

Nilah antara bloggers fren aku yg "ONG" bakal time hadiah2 ni...insyaallah takde aral melintang next week sampai ler tu....kalu tak sampai kasi tau yer...hehe....



"July Birthday"


"Contest Senang Ajer"



"168 follower"

Remarks: Untuk TOP COMMENTOR pun ada hadiah gak...tp keneler tunggu end of this month utk DIAUDIT dulu...hahaha....utk geng2 blogger lain insyaallah nanti aku buat contest lelain pulak yer....so thanks for reading my blog & support me...

Psst: To penerima hadiah2 ni...hopefully u all suker yer...hadiahnyer idakler semeriah mana just a small token sincere from me..ur bloggers fren

38 comments:

ME said...

bestnya dpt adiah .. rajin tuan punya blog. Rasanya nak follow your diet plan gak sbb read somewhere, blood type A elok jadi vegetarian with less meat ..

babyfreaks@ratusiput said...

iskk jelesnye aku camni org lain dpt hadiah...ehehehe...ha posh aku nk tanye aritu aku kenan betul ngan mende helo kitti ko yg goyang2 tu...bp hengget ek posh?kalau aku mntk tlg ko blikan nanti ble tak...aku bgle angkosnye siap ngan ongkos poslaju...cute la...jb takdela...yg ade biase2 punye yg bunga2 tu je...tak lawo...yg ko nye tu lawo lak aku tgk...ade bentuk apa lg ek slain helo kittie??kale apa ade..??iskk..kenan sungguh aku..

n.u.r.u.l said...

aiii...betuahnyer depe bertiga. walaupun aku x dpt adiah, aku ttp akan pollow ko ari2...huhu. (bunyi mcm nak bodek jer....ahaks)ikhlas niii weiii...

azizan4444 said...

da ad pemenang ke?..nnti bt la contest lg ye cik posh..

hepi weekend..hav a nice day..klik2.hee

hang nadim said...

posh i pung nak hadiah gak leh ker...:}}

tengku aziah said...

bertuah nye sape yg dapat hadiah2 nie..best2~~

^_^

Ena Qaisya said...

nama aku takde ke posh? huwaaaaaaaaaaaaaaa kijaaaaaammm

Mia-Ina said...

xpe...yg ptg kte ikhlas msk kat blog org lain tanpa mengharap pe2 ganjaran kak posh..huhu

nilah mia...yg ptg, mia hepi..hehe...

ieda said...

aku nak jugakkkk huwaaaaaaaaaaa ... keikhlasan itu penting , besar kecil penghargaan lebih bermakna jika diberi dgn kasih sayang ...

x kirghe den nak jugakkkk ... ahaksss

Cik_Nomi said...

Halo geng.. wah..ligat ko update blog ek.. ape kate aku upah ko update blog sekali.. hahaha.. sempat aku aku curik2 masa jengah blog ko..

POSH76 said...

ME~ala just utk suker2 jer...nak eratkan sillaturahim...yg penting org baik dgn kt...kt baiklah dgn org...hehe

GOOD ur blood type same as my hb...cubalah try to avoid food that u are not allowed to take..tp takyah nak follow strictly..dulu i crazy ikut giler2 sampai no choice to eat...la ni just moderate...hehe

Kaseh said...

rindu plak aku kat ko ni posh...

jebat_durhaka said...

aku tak dapat adiah ker???? huhuhuhuh

POSH76 said...

Ratusiput~hang dok jeles buat per...hang teka pun idak..hehe...yg tu aku beli RM12..mintak tawaq cam nak pengsan pun dia bg RM11 ajer...kedekut tul...buleh ajer...nanti ko email aku kat isma@gpstech.com.my..ada satu aku kenan gak ladybird tapi yg tu tak leh nak tawar langsung...kodokut tul...nanti kalu aku p lagi aku snap gambo anto quotation kat ko...pastu aku borong kat hang...hehe

POSH76 said...

n.u.r.u.l ~ ko mmg bess...mana tau ko akan dapat pollower yang paling setia hehe...sabar bnyk hadiah menanti anda...hehe...

azizan4444~insyaallah ada lg...tunggu...u too have a nice weekend...thanks klik2 bnyk sikit...hehe

POSH76 said...

Hang Nadim~buleh rajin2 leh komen kat sini...hehe

Tengku Aziah~mmg they are LUCKY...hehe

Mia-Ina~betul2....insyaallah ganjaran utk yg ikhlas tu pasti ada...hehe..kt sama2 hepi k...hehe

Ieda~Hang joint pun idak...nak menang apanyer...hehe...betoi2 mmg aku sayang sumer kengkawan blog aku...hehe..sabo2 bawak bertendang...hehe

neezareef said...

posh..very the sedap aku nengok sayur ngn cik ball tuh...

mmg arr weekend msti kita mkn x hingat kan nak2 lak outing..sape x makan ye x

POSH76 said...

CikNOmi~haloo beb...aku mmg sudah addicted berblogging...haha...buleh2 tp ada chargelaa....hahaha..

Thx sbb nak gak ko skodeng walaupun nz giler...bz ker???hehe..aku lagi bess ko tak hapdet pun aku skodeng...haha

KAseh~ko ni miss aku ker...tuceng aku yg TEMBUN tu...kena tanyer sbb nama samakan..hehe

POSH76 said...

Jebat~teka pun idak lagi mau hadiah...tunggu bday...hahaha

Iena said...

AKU NAK HADIAH JUGAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKK!!! lmbtnye cukup bulan...

e-Shop Jebat said...

aku tau posh...adiah tu tentu untuk aku kan..huhuhuuh dengan muka tak malu aku mintak adiah wakakakaak

Rinna said...

Waahh bagus laa diet ko posh..kuat tuk iman ko tak makan nasik weekdays.. Betuahnya org2 yang dpat hadiah..tuh.. :)

POSH76 said...

neezareef~sedap sgt...kan aku "pantang nasi" jeles tngk org lain leh makan nasi daily....huhu

hidup kena enjoy...takkan nak kuruih nyer pasal setahun skali jer makan...haha

POSH76 said...

Ina~ko ni saborleh bawak2 bertendang...haha...gaji pun aku lum dapat...nanti adalah suprise utk ko...haha

eshopjebat~amboi bro sejak jadi biznesman tak lepak blog lama dah lepak kat kedai blog ajer...suka2 jer dia nyer hadiah....haha..p la mintak kat cik kaseh..kata bro yg tiru jawapan dia...haha

POSH76 said...

Rinna~terpaksa kalu tidak habislah nanti TEMBUN balik..huhu..nanti tak leh posing2...dok nyorok ajerlah...huhu

Takper nanti ada lagi contest I nak buat...keep on skodeng yer...hehe

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi posh..rajinnyer memberi hadiah ingatan utk kengkawan yer. Moga Posh terus dimurahkan rezeki laa ye.

Dee said...

akak xde ke? hahaha..gurau je..kalo org rajin memberi ni murah rezeki..amin..

POSH76 said...

CintaManisz~ala suker2 ajer...nak eratkan oru frenship...hehe
alhamdullilah masinlah mulut u sis...hehe

Suriza_Eryna said...

Posh nak hadiah juga... su nak posh belanja old town kopitiam... roti bakar...leh...

Ahliahnizam said...

Umak aiii .. sebut je nak kasik hadiah, meluru anto komen .. *termasuk le aku* kui kui kui. *gelak beso*.

Jangan le segan2 mintak alamat saye yek ..?? akekekekeke ;P

POSH76 said...

Dee~sis insyaallah rajin2lah skodeng adaler tu...hehe...tq

sueriza~hang apa kabar dah sihat ker...bulehnyer dgn kopi o kaw aku belanjer no hal..hehe

ahliahnizam~ko tunggu jelah mana tau ada rezeki...hehe

T.H said...

me new follower.. hehe.. you have more than me..

iena said...

byk betol picture makanan kat dlm blog sis nih....tergugat diet kuh...ahaks...

n.u.r.u.l said...

weiii...byknyer bloggers demand hadiah dr ko...mungkin sbb ko ni baik hati kot...

POSH76 said...

iena~itulah activiti yg paling bess dalam donia...haha..kalu tak "jaga" mau ketembunan ku terserlah...hehe

T.H~ Thanks for be my follower..hope u enjoy reading my blog...hehe

N.u.r.u.l~ Amboi hang dok bodek aku baiknyer..ni yg buat aku mau kasik hadiah kat ko ni..hahaa

damiqula said...

pelik ah,kurus2 pon nak diet cik posh kite neh

ikiqzana said...

posh dah smpi dah brg nyer.. thanx yer... ni yg buat makin syg kt ko ni... wakaka...

asal aku terlmbt baca n3 ni haa...

POSH76 said...

Damiqula~aper yg peliknyer ko ingat aku "alien"ke...model yg cekeding tu pun diet..inikan aku yg ada track record "TEMBUN" lagi ler kene diet...

Psst: hang ingat aku suker ker...terpaksa...huahua

Ikiqzana~alhamdulillah sampai pun...kt sama2 cayang yer..hehe
ko mmg kan asik bz p kursus & jenjalan mana ada masa nak skodeng blog aku..hehe