Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 24, 2009

Special GIFT


Atas nasihat one of the blogger DEE...imej dikaburkan...tak psl2 ada yg dtg mintak autograph...haha...tak pun mintak utang..hehe

Yesterday terkezut yang amt...tapi bukan ler terkezut berok...terkezut tuceng jer sbb hepi dapat parcel...dok pikiaq saper lak nganto ni...nak kata ada oder online...semua dah delivered..tapi nampak cam bess ajer...so bukakler dgn ganazznyer...hehe...siap dgn position aku diletaknyer...sabo jelah...hehe

Bukak2 tengok ada sekoq "katak" kiut & fridge magnet....suker giler...still confuse setau aku takde masuk & menang apa2 contest pun...pernah dapat giftlah tp saguhati jer...itupun cik ZEL yang baik ati kasik...korang kalu mau beli brooch santek2 nak pakai raya silerlah melawat kedai BroochZEL ni lawa2 beb....tulun pomot biz kengkawan....mana tau dia mau kasik aku seketol brooch...hehe

Masa tu aku dok sibuk skodeng & update blog...sambil buat keje hokey..hehe

Dengan gelojohnyer gak tak sabo2 nak tunggu balik omah tepek kat fridge terus test letak kat "desktop" melekat dgn baiknyer...hehe

Telek punyer telek rupenyer dekat katak kiut tu ada hand written... http://ikiqzalia.blogspot.com....tak kusangka Zana dok ingat kat aku mau kasik ini souvenier....mmg terharu giler...sbb baru kenal tetiba dapat hadiah...suker sgt sampai balik pun dok tersenyum simpul lagi sambil tayang2 kat Mr Y and tuceng aku...hehe..

"Thanks you so much ZANA....susah2 ajer..anyway I like it so much" hehe

Balik jer omah terus tergedix2 mau kasi deko ini katak kiut....kiutkan katak ni...senyum jer...hehe

Pastu terus letak kat fridge....Zana ni cam tau2 jer aku giler kumpul fridge magnet...hehe

Nilah antara collections yang aku ada....sbb aku tak suker fridge magnet yg bese punyer...aku kumpul ni pun sumer bersebab...sumer ni aku beli during vacation...dan setiap fridge magnet yg aku beli mesti ada letak nama tempat holiday yang aku p....so in future aku leh ingat mana aku p....hehe

Psst: zana cam tau2 jer aku suker fridge magnet ni....hehe...aku ada "suprise" utk hang...hehe
Murah rezeki hang...hehe

32 comments:

que_zul said...

sy pun suker fridge magnet...kalo pi bercuti memang ni benda wajib beli ler...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dapat gift...sis mesti lg suka kalu katak tu kucingkan?tp xpelah kan..cute jer katak tu..sy sis xnak bg gift jugak ker?he he he

Kaseh said...

ko suka fridge magnet eh.. dolu2 aku suka gak..tapi lepas byk noo yg hilang terus aku malas kumpul.. ko nyer frog tu cumel la..

MAKCIK REHAN said...

alahai comelnya... ni kalau dpt kat anak aku, paling lama jangka hayat katak kiut tu adalah 2 minit!

jahanam dikerjakan

miela77 said...

salam...wa seronoknya dapat gift...k.iela pun dapat gak dr cameron...surprise je...ada cite bes ke ari nie..

mizchocberry said...

same la...miz pon suke...beli ikut tempat kite bercuti...

ikiqzana said...

posh.. sori le lmbt pos. zana pon sama kumpul fm. leh le kita tukar fm klu g holiday ye...

arnirina said...

zana..meh bagi sy sket meehh..hahahaha..

CoCo said...

wa syoknyer dpt surprise.... gila jeles...

neezareef said...

ai like the katak cute tuh

sweetfiza said...

bestnya dpt gift ...
comel je tgk katak tu ...

Hi..I'm Yus said...

comey nyer katak ijo tu.. lagi comey sebab org kasi kan..kan..

n.u.r.u.l said...

aku suke benda makan yg ada dlm freezer tu...agak2 freezer umah ko, ada pa? kalo ada buah, ator kat aku ekk...

ME said...

Me pun suka FM .. tapi byk yg dah hilang .. bebudak buat mainan diorg

Dee said...

posh..nk ke fm sabah? hehehe..lenkali itu address kasi kabur sket..nti ada org serbu umah..kehkehkeh..

ninie said...

wah saya pon byk gak koleksi fridge magnet.... boss la salu bg coz salu gi oversi kan...

@--- Sueanne ----@ said...

dulu kite xsuke sgt sis..
tp bile dh stat kaki ni suke berjalan2 n tgk org kumpul fm ni, kite pun terikut minat gak..hehe..

Ena Qaisya said...

kalo fridge ko tu bernyawa, mesti dia dh menjerit terlolong sbb badan2 dia dh berat dgn koleksi magnet ko hahahaha

Iena said...

satu lg hobi ko yg match ngn aku... aku juga suka fridge magnet. suratan @ kebetulan?

POSH76 said...

que_zul~ada gak geng aku..hehe

hanim~ ko ni cam tau2 ajer...hehe...takperlah katak pun suka gak...janji kiut..tp kalu katak betoinyer takmo ler..eee geli..
insyallah nanti akan2 dtg mana tau ada luck amik ko sumer2 follower aku kasik hadiah..hehe

POSH76 said...

que_zul~ada gak geng aku..hehe

hanim~ ko ni cam tau2 ajer...hehe...takperlah katak pun suka gak...janji kiut..tp kalu katak betoinyer takmo ler..eee geli..
insyallah nanti akan2 dtg mana tau ada luck amik ko sumer2 follower aku kasik hadiah..hehe

POSH76 said...

kaseh~aku suka kumpul FM yg ada tulis tempat aku p vacation ajer..hehe..katak tu mmg kiut sgt...hehe

MR~aku ingat katak betoi tngk anak ko pun lari..haha

miela77~sis mmg patut dapat rajin masuk contest...hehe...

POSH76 said...

mischocberry~ada geng lagi...hehe

ikiqzana~bagus idea hang ni...nanti i gi mana2 i beli utk u gak...hehe

arnirina...bg2 tarak...kena buat sistem BARTER..hehe

Coco~jeles ke..next time mana tau ur turn lak..hehe

POSH76 said...

mischocberry~ada geng lagi...hehe

ikiqzana~bagus idea hang ni...nanti i gi mana2 i beli utk u gak...hehe

arnirina...bg2 tarak...kena buat sistem BARTER..hehe

Coco~jeles ke..next time mana tau ur turn lak..hehe

POSH76 said...

neezareef~ mmg kiut...senyum jer ...hehe

sweetfiza~org memberi kt merasa...org berbudi kt berbahasa...hehe

HiImYus~betoi2 tak kisahlah apapun...mende yg orb bg mmg bes compare beli sendiri...feel dia lainkan....

POSH76 said...

n.u.r.u.l~tepat tekaan ko tapi sygnyer takdok hadiah...hehe...kalu aku buat contest guna idea ko ni bagus gak...nanti aku kasiklah ko royalti...hehe

ME~anak buah pun kekadang suka dok main2...tp depa pandai lepas tu tepek balik...hehe

POSH76 said...

Dee~jgn ler tanya2...mestilah mau walaupun malu2 sebenarnyer..hehe
Thx for da advice yer...aku ni kekadang terbabas gak...hehe..tak psl2 ALONG mai carik aku...hihi

Ninie~bestnyer boss u bagi...my boss habih2 pun dia bg cokelat..huhu

POSH76 said...

Sueanne~bagus ada geng lagi...smlah i pun baru jer stat...maleh ler nak beli mende bukan2..bazir duit jer..last2 bukan pakai pun..buat semak ajer...hehe

Iena~tulah kt ni mmg satu kapla...mesti sama punyer...haha

n.u.r.u.l said...

hehe...aku mite ko anto buah kat aku tp ko nak wat contest lak...hehe. ok gak tu...good idea.

POSH76 said...

n.u.r.u.l~kalu buah baik aku anto ko derian..hehe...leh gak ko buat tempoyak..hehe

Mau hadiah keneler rajin skodeng blog aku...mana tau ada ONG2..haha

m@ said...

sis suka fm ya..:)
kenangan time travel kn.
lepas ni kalau tgok fm mesti ingt sis..:)

POSH76 said...

m@~suker sgt especially holidaynyer la...orait babe...hehe