Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, October 26, 2010

Tahniah!!! untuk pemenang lipstik

Kan last week aku ada buat GA suka suki jer
so pemenang dah ada
terima kasih juga pada yang mencuba

Meh kita tengok siapa yang bertuah memiliki
lipstik ni yer

Tahniah!! untutk Nuroll kerana blogger pertama yang menjawab dgn TEPAT
aku dok gelak sorang2 tengok jawapan u all
macam2 ada hehe

So pada PEMENANG silala hantar your detail.. email
ke isma@gpstech.com.my
untuk menuntut hadiah anda yer

Psst: Untuk kengkawan lain yang sudi nak mencuba terima kasih banyak yer...takper ada sebatang lagi...tengok apa giveaway aku nak buat staytune hehe

13 comments:

Lady of Leisure said...

wahh tahniah pada yg menang yer..

fikaryna said...

tahniah..

ieda said...

tahniah pada yg menang :)

Nuroll said...

Tq....posh, kita dh anta email ke yr email add...check ya...TQ...

zura@iwan said...

tahniah pada pemenang...ku dh agak ku x menang...sbb ku pon tiggl area Penang..kakakaka..

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah....murah rezeki ko posh rajin buat GA...

atty's said...

Tahniah pada pemenang..

AngahSayang2314 said...

tahniah pada pemenang ye.. hehehe

Amy Syaquena said...

salam follow sini...tahniah kepada yang menang, jemput ke sinar raudah ye

rasp said...

congrats buat pemenang!

qistynacorner said...

ehehe, tahniah kpd femenang :P

mummysyafie said...

taniah pada pemenang...yipi..yipi..

NeenaAnuar said...

congratsssssss!! :D