Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 25, 2010

PINK & Black nice combination

Melaram sakan yer....yelah nak pi dinner
harusla melaram walaupun dinner biasa2 ajer.
kalu yang luar biasa tu mau pakai evening gown
hehe
(aku ni mmg pantang kalu ada event mau kalut cari attire..lum lagi fikir nak pakai aksesori & lain2...dulu masa tak pandai mekap sanggup pi salun untuk mekap & hair do)

dinner apa yek???
adalah next entry la yer
bagi sekaligus tak bess bagi sikit2 baru bess
don't worry lepas ni muka aku takde dah
jadi tengokla puas2 yer huhu

baju pink top tu jer baru the rest recycle
jer..sbb tu aku suka beli baju yang boleh mix & match

tapi long cardigan ni mmg berbaloila beli kalu nak pakai baju sleeveless senangkan sarung jer
yang penting buleh cover tang montot hehe
kalau bertudung pun akan nampak sopan gitu

back to cerita pink top ni....aku beli masa Isetan Anniversary sales
mak aii murah giler dari RM129 turun 70%
sendiri kira...murahkan...sbb aku suka sgt ropol2 kat depan tu
kain pun sgt2 selesa

brand Cultivation
ramaikan minat brand ni termasuk aku
cuma kalau tak sales mmg tak pandang ler rege...mahal naa
bg aku ler satu helai baju nak cecah ratus2..
so bila time sales la kena grab

Ingat nak pakai dgn jeans...tapi sebab formal
haruslah pakai dgn slack..
untung baju ni nak pi keje leh...nak jenjalan pun bley
cuma kena hati2 tang leher kalau rasa leher tak berapa nak jinjang
mmg tak berapa nak sesuai
aku ni pun kira hampir2..tp kalu bertudung mungkin cantek sbb leher tak nampakkan
silap2 leh nampak gemuk
(aku pun kena let go or simpan kat gobok kalu dah tembun)
ini cuma pendapat aku ajer...

Close up lagi...aku kalau dah ambil gambar tak suka membazir
semua pun aku mau letak
walaupun aku tau korang dah tak lalu tengok aku pose lagu ni
nak buat camno dah mmg mem blog ni suka naa melaram & ambil gambo
layan jelah yer
just for fun wokey
hehe

Psst: Nanti kita check it out dinner ni untuk siapa yer...enjoy watching walaupunn!!!!!

21 comments:

y@n@ M!B said...

ooo isetan..jarang pi sana..sbb arge mmg mahallll...isk x mampu cheq T_T

tp mmg santek la..sbb tu arge pn santek kut =P

Softtouch [Hanim] said...

cntik sis..sesuai utk sis yg tinggi lampai tu...kat manalah sis dinner yer..xsabar nak tau

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lama xg isetan.....cantek baju tue..ropol2 gitu...

ALoNa Cintamaniszlite said...

Akak pun baru je beli cardigan ni semalam..hehe. Tp jenis takde butang tu ler..sbb akak berkenan yg cenggitu. hehe..

farra-eng said...

wah mcm model lak posing2 gtu..cantik (^.^)

Shahrul Shaharuddin said...

Perghhh... MODEL!!!! =D

yours
SH

ratusiput said...

org tggi mmg lawa pakai2 camni...tak sesuai utk yg rendang berbuah cam aku...ehehe...lg tambah renek jdnye...

Sayang.Ibu said...

cantik laaa baju pink tu, kalo bertudung xde makna pakai baju leher gitu.. heheheee... btw, cardigan tu lawo.. u beli katner? x de jumpe lah kt jb nih cardigan panjang gitu...

Just Call Me Bitt said...

ehheheehe kelas u, i pon rembat jek kalo dah sale...eh u i terperasan la tangga u tu..cantek la wet stone buh sendiri ka?

m2g said...

kira ok la tu.

-NiD's- said...

ok gak kombinasi kaler tuh...nice what

Joy said...

bj2 kt isetan mmg cun2. kalu masuk kt klcc tu..lama belek2 bj ;)

Rinna said...

Kalau mahal tapi cantik dan berbaloi tuk di beli apa salahnya kan.. tapi kira ok laa..dpt diskaun bnyk tuh.. :)

atie aizam said...

ish.. intai cik posh nye chatbox tak gak jumpa2.. conteng sini lah hehe jgn marah :)

Eri-chan said...

dah lama tak shopping di isetan..
masa keje kat dlm klcc dulu rajin gak..kekekekeke..mmg tgu member's sale je br beli itupun nak bayo beratur mak aihhh fedap..
baju ropol2 cantik...i suka jugak

nurayunni said...

cantik..

cintaKusayangMu said...

black n pink mmg menawan....

ieda said...

aah beb .. nice sgt ngan ko ..
combination yg cute gitu .. dan aku pun suke tgk yg ropol2 tu beb .. cantik dan sweet :)

tetttttt x nampak gemukkk punnn :))

zura@iwan said...

suka cardigan cenggitu..cantek2....u lg la sesuai ngan tiggi lampai u tu..hehe. tp ai nk pakai bj ropol2 tu cm rimas sket...haha..

rasp said...

mmg nice combination...
design ropol2 nie mmg cantik..
tapi i rasa xsesuai dgn i yg badan bam bam...
mesti akan nampak lagik bam bam nye :D

Delimasari said...

ropol22 tu yg mengancam