Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 25, 2010

Suka berdandan yer!!!

Pagi ni tak mo citer pasal foodla...kasi cerita pasal nak berdandan yer
jgn ada yang meloya pagi2 ni tengok muka aku sudah!!! huhu
I like this picture kunun2 feeling ala2 model tak sudah hahaha
ala toksah ckp bnyk..semua pompuan pun lagu ni kan...

Opps!! cerita pasal baju next entry yer...ini cerita pasal mekap
& accecories...dulu yer

Fake eyelashes tak sah kalau tak pakai
walaupun terkial2 lagi nak memakainya
yang aku geram la ni...glue yang katanya bagus sgt tu sgt susah nak melekat
maybe aku akan tukar glue lain la kot
nangis taww bila nak pasang fake eyelashes bila tak nak melekat
tu sebab bila u all nak suruh aku buat tutorial pasal fake eyelashes aku tak ready lagi sbb
aku pun kelaut lagi
(nanti jenuh Mr Y suruh CUT! CUT bila nak ambil gambar or video..insyallah aku nak usahakan jugak)

yessa siap sudah....la ni aku nak buat bila aku ada function nak pi mana2 aku akan
ambil photo camni...saja suka2
untuk self satisfaction...
maybe boleh jadi idea untuk saper2 la kalau nak berdandan...
aku pun kekadang suka pi blog korang tengok u all pakai apa
kekadang ketandusan idea tak tau nak pakai
Aksesori ni pun main peranan untuk melengkapkan
penampilan kita...aku yang lain agak kurang sikit...
more to earring...aku tak leh ada bnyk sgt aksesori...jadi serabut

Gelang tangan tu pun nak enterprem gak..pun ada cerita disebaliknyer...
kan aku just celebrate our anniversary masa puasa hari tu...
tapi sebab puasa so takdela special celebration...
dapat jer terus pakai hehe



Psst: Cerita pasal baju next entry naa...la ni cuci2 mata jelah hehe...jgn tak caya ni lah gambar yang aku berjaya recover masa SD kena formatted...walaupun gambar tak terang janji dapat tengok oklaaaa tu

18 comments:

atty's said...

anak kty ..si akak tu teror pakai bulu mata pelasu.

ratusiput said...

ehehe...tak tahan tgk eyelash ko tu beb.kat jb ni ade satu tempat aku bli glue dia kale putih cam yg mahal2 tu...bukan jernih tau...nk lekat pun senang je...RM6 je aku bli.tu pun adik aku ler yg mengajo.minah tu kan kuat melawa so dia tau le memana tempat yg ade jual mende2 camtu...eyelash dia pun dh macam koleksi kasut aku tgk...mcm2 bulu ade...ehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

sis, cantik baju youuu...i bekenan okey!! makeup jgn ckp laaa...mmg u terra....

betol2...lieya kalo pakai fake eyelashes ni sanggup beli yg mahal sikit glue tu..sebab tak suke yg lembab nak lekat...boleh hangin satu badan mase nak bersiap2 heheeheh

zura@iwan said...

amboi bposing sakan mek..hehe..

Dee said...

dee paling malas pakai aksesori..hehehe..

Rinna said...

Mula2 tgk tadi ingatkan model mana laa..rupa2nyaa..tuan blog dok posing yer.. cantik laa baju..pink karer..tuh.. kiranya apa yg posh pakai cantik laa.. :)

TopsyTurvyMum said...

POSH!!!

macam model!!!
sangat vogue d vass! I loike!!!
nanti aku nak try gak pakai fake eyelashes haha..lawan eyelashes Hamzahh!

y@n@ M!B said...

minat lak ngan baju pink tu..awww~
cpt cpt update psl baju..bli kat mana, price sume sume lah..ngehehe~ ^_^

mummysyafie said...

nor pun pakai hari² fake eyelash tu..hihihi...malas nak pakai mascara. kalau pakai fake eyelash senang je..dlm keta dah boleh tanggal. kalau pakai mascara kena buang dulu sebelum cuci muka, kang jadi panda eye lak..

dear..cuba cari MAC punya..kalau tidak pun cari yang betul² cair. nor pun pernah gak terbeli yang tak elok.

kualiti gam penting taw..sebab kalau gam tak elok leh buat eyelash rosak. rugi je kan..

qellissa said...

cun beb! mmg sakit ati klu nak pakai fake eyelashes ni beb.i pon terkial2 nak pakai.aritu nak sambut birthday incik ary, dekat 2 jam i amik masa nak pakai fake eyelashes je..tension tul..tp nak cantik punya pasal kan.tahanjelah..huhuhu

AngahSayang2314 said...

hehehe isma.. lepas nie kan bole lah jadi model ehehhe

Sayang.Ibu said...

hi posh... :)
ai x de pakai eyelashes nih... kang jadik wiper kat spek... hahahhahaaaa.... tp tengok org pakai mmg cantik, kite x bley pakai.. tengok org pakai je laa.. :)

si biskut said...

ehem...ehem...not bad.hehe

Lady of Leisure said...

pernah sekali jek pakai bulu mata pelesu, masa kawin hehehe

mama tisya said...

mmg ada gaya model..cun2

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

semenjak pakai tudung nie memang malas nak pakai accessories...malas sangat..hehehheheh

Mimy Hamid said...

cantik nya ko mekap ..simple je..but nice...beb ko mmg suka color pink ekk

ieda said...

pagi nie aku terlupa pakai acessori .. heheheh nak cepat nyer pasai .. pakai jam jer ..

eyelashes lagi lah x sempat huhuh