Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 24, 2010

RM12 seumur hidup

Aku baru jer apply walaupun aku ada bad experience
dengan Watson
tak lama dulu
tapi la ni pun aku bukannya suka sgt
cuma sebab takde choice...tapi la ni lebih berhati2
especially pasal harga
tak betul complen ajer

tapi dah alang2 ada offer ambil jela
nasib baik Guardian tak offer kad mcm ni
kalu tak dah sah2 aku rejek kad Watson ni

Nilah kadnyer RM12 untuk seumur hidup
lepas dapat kad ni jgn lupa activate kat website Watson
kang tak masuk pulak point
RM1 = 1 POINT yer
Ni first time register dah dpt free 200 points

Pastu siap kasi voucher kalau nak beli adalah diskaun sikit
tapi tetap kena hati2...kalau harga guardian jauh lagi murah aku
aku takkan pandang point ni tapi kalau sama
I go for the point
(giler pointla katakan hehe)

By the Caring farmasi pun boleh kumpul
point yer guna Bonuslink
incase u all tak tau

Psst: Siapa yang belum apply boleh la apply..at least contra dgn apa yang kita belikan


12 comments:

Amirrah Zawani said...

terasa mahu apply..
tp i rasa watson lagi murah la dr guardian...

y@n@ M!B said...

sy pon apply kad ni gakkk..hehe~ kdg² kwn² bli brg hulur kad sy tu gak..ngee~ =)

ieda said...

aku suka gak beb shopping kat guardian nie .. dari watson .. casher watson sombong .. huuh

Eri-chan said...

xmo beli..heheh, i pun ada bad experience kat watson Mid Valley, sampai skrg bengang

Lady of Leisure said...

hehe baru je tadi gi watson ada cashier u dok promo menda ni..

Rama2Ungu said...

hehe..i pun dah subscribe kad ni..ok la jugak..just to collect point...kebetulan kebanyakan barang yg i pakai bnyk kat sini an cheaper jugak bila ada sale..heheheh

Softtouch [Hanim] said...

sy rasekan sis watson lg murah dr guardian..suka brg2 watson..kdg2 diua ada jual brg2 yg cute...

zura@iwan said...

ooo gituw yer...tp ku mmg jarang2 seklai gi watson..hehe..

mummysyafie said...

airtuh terbuat kat klcc..tapi lom sempat lagi pakai, walhal selalu gak gi watson tu.

AngahSayang2314 said...

wah suka gak yer isma beli kat guardian heheh angah suka kumpul jenis card hehehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

RM12? seumur hidup??
eh..ok la tu, hehe.
Kat taiping ni..nak gi watson lagi senang dari nak gi guardian..hehe..

Mimy Hamid said...

erkk..napa aku suka watson eh...aku rasa guardian tak best..watson best...tapi napa ek