Klik Jangan Tak Klik

Saturday, October 23, 2010

Bang!!!llamanya belek

Inilah tempat nya
Wisma Bentley Mutiara Damansara
opposite Tesco dekat dgn IKEA, The Curve & Ikano
pandai adik2 akak2 yang menjawabnya...
&
terima kasih gak ler sudi menjawabnya
cam biasa pemenang yang paling tepat..cepat menjawab akan diumumkan pada
hari Isnin yer
boleh check it out kat website ni for more info

Patutnya takde plan nak gi sini...patutnyer ada plan lain
as usual ikut plan akulaa...dia tau kalau plan confirm proposal kena reject..
rupa2nya Mr Y ada agenda lain
dgn alasan dia kena gak pi sini sebab dia dapat projek
(which is true coming November ni...nasib baik kalau )
buat muzik asli for org kawen
so haruslah nak cari akustik gitar

Punyala aku ni lemb sikit pasal muzik tapi kalu suruh melalak terer laaa
hehe..rupanya guitar akustik tu siap ada pakai letrik
tak sama taw dgn gitar kapak

Ini bukan guitar akustik yer...ini gitar letrik kot...banyak naaa gitar kat sini
mcm2 jenis

Macam2 alat muzik ada kat sini..bukan takat menjual tapi kelas untuk belajar instrument
pun ada taw..aku dok perati mostly chinese rajin mai kat sini
support anak depa yang minat nak belajar muzik
(aku dok tanya Mr Y ...apa la pekdahnyer belajar muzik..nak jadi apa yer)
Mr Y kalau dah dapat apa yang dicita
bukannya layan aku pun

tu sebab kalau datang sini aku jadi bosan tak tahu nak buat apa...
bukannya aku paham pun...nak main dgn all the instrument tu pun aku tak reti
tapi ada org tu dah buat mcm rumah dia
suka suki jer dia nak main apa yang dia suka
alat yang Mr Y main ni namanya BONGGO
(tetiba teringat cerita P Ramlee hehe)
\
teringat masa sekolah dulu main ni...
kerincing...apa tah namanya tak ingat

Sakit jer hati aku tengok dia dok beli mende alah ni
rege bukannya murah lak
tu ...malas nak tanya buat bodo jela

tak cukup dgn Bentley pi lak kat sini
DOREMI
bukan doremi bujang lapuk yer
ini pun satu lagi kedai muzik
yang Mr Y suka pi

sini pun macam2 ada...tapi rege maybe kureng sikitla
compare to Bentley or Yamaha
tapi yang ni aku dah give up malas nak masuk tunggu kat keta ajer

Psst: Sampai ke tengahari baru la Mr Y nak balik kalau tak mau dia dok kat situ sampai petang huhu. Lipstik lagi satu tu aku simpan dulu..mana taw nak buat GA lagi hehe

10 comments:

zura@iwan said...

aikkkk n3 x de tajuk plak....tp ada gmbr gitar..hehe

Nana Eddy said...

na penah beli gitar akustik.. mmg tak nyesal smpai ari ni.

bole tgk rupenye kat cni
http://nana-eddy.blogspot.com/2010/10/value-for-your-kaching.html

diana said...

orang cina ramai yang berminat hantar anak2 diaorang kat tempat macam ni..
bagus la diaorang pupuk minat anak2 dari kecik lagi kan..

rossoneri said...

ada kebaikkannya blaja alat muzik nih..especially pd yang lelaki..faedahnya, senang nak ngorat awek...lalalalal..kalau yang pompuan, sng nak ngorat laki kaya lalalalala...hahah gurau je

ieda said...

hahahha lupa taruk tajuk ker beb ...
banyak tul gitar .. cantik2 niehh

Softtouch [Hanim] said...

ooo salah lah sy teka...xpelah sis dah dia minat muzik layankan jer...

zura@iwan said...

mmg x tepat la jwpan ku..sbb ku x tau di mn..kakaka..

mummysyafie said...

best kalau dapat hubby pandai main guitar ni..romantik kater orang..hihihi..

AngahSayang2314 said...

hubby angah suka main gitar kalau gi kedai music dia mesti belak gitar hehehe

Just Call Me Bitt said...

laaaa..lambat baca entry :( hehehe ade gak dtg situ tapi belinya secibut tunggunya berejam...mencik..hahahhaha