Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 22, 2010

Cuba teka dapat hadiah taww!!

Jeng!Jeng! dah lama aku tak bersedekahkan
ataupun buat giveaway

Untuk Zuraiwan blogger yang sgt alert
thanks sebab notify me
actually entry ni lum complete tapi terpublish...
( niler jadinya bila kerja sambil berblogging)

Since hari tu ada permintaan dari blogger yang rata2 nakkan lipstik ni
aku dgn adilnyer...nak buat teka teki di petang yang mulia ni
ialah kan aku ada 2 bijik jer lipstik tu
kalau ikutkan semua pun aku kasik pada yang request ari tu
(aku kan jenis tak sampai hati..huhu)

so siapa yang dapat menjawab dgn TEPAT dan PERTAMA menjawabnyer
dekat komen
soalan cepu emas ni akan aku anto lipstik tu ke rumahnyer

Sebelum korang nak tahu apa soklan kita kasi warm up citer2 dulu
klue harus adakan....
siapa yang minat muzik harus boleh jawab kacang jer ni

Sampai gitar hello kitty pun ada kat sini

drum set brand baik punya...aku takat keletung keletang lepas laa
ataupun nak rosakkan drum tu buleh laa hehe

Dah bosan posing2 dulu...sabo2 korang kena adap muka aku dulu sebelum menjawab soklan

la ada lagi muka pompuan ni...tak habis lagi
by the way teror tak aku recover balik gambar yang nak kena format ari tu
walaupun gambar tu cam dah pecah sikit huhu

Ini tanda aku dah bosan..patah pinggang dok melayan Mr Y yang boleh berejem2 dok kat sini
phening gua
(Sambil merengek nak gi tempat lain huhu)

Soalannya: Apakah nama tempat ini...silala menjawab dengan tepat

Psst: Aku tahu aku masih berhutang dgn u all keputusan Posh Anniversarykan...jgn risau coming soon ada special entry tu...harap bersabo aku tak lupa pada janji ok...happy weekend u all

20 comments:

Nuroll said...

rasa mcm bentley tower kota damansara...dkt ngan courts mammoth...dpn tecsoo KD tue...

makdara TERdiva said...

mahogani ke??? tettttttttt!salah la tuh! haha!

Sharifah Nurul Shahirah said...

gitar hello kitty tu cute sangat!

zura@iwan said...

kedai Musical le...

pstt; sbr je le..glem tau nama ai kt cini..kena kasi adiah la sbb ai alert tu....
duk mgomel2 kt cini....br nk kasi soklan..penat x wey...haha

lady XOXO said...

huwaaaaaaaaaaa tak tau ar sis.. xo duk penang tak tauuuuuu.. ok teka jer la.. SIS ADA D TEMPAT KEDAI MUZIK.. ekekke.. lawak toi ar xo nie.. kira dapat tak lipstick tue.. wink2 wink tngah wat2 cute ni.. ahahahah.. nanakk sis.. eeeeeeehe tak malu..

Ann said...

Hi Kak Posh,

Answer : Bangunan Wisma Bentley :)

SR - Ann

Softtouch [Hanim] said...

gitar hello kitty tu comel...sukalah..


ala xigt lah nama dia...sy rasa kedai dia yg kat dpn ampang point tu..ye kot...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aduuhhhhhhhhhhhhhhhhhh migrain aku nie...

ratusiput said...

em bukan yamaha kedai music tu ke???ehehe...

mummysyafie said...

kalau la si wawan tengok guitar hello kitty tu..maunya meraung minta beli.

nama tempat ke?

jap..Yamaha Music ke?

aibaks said...

minat muzik ka? guitar bass ke lead?

.s.o.f.i.a. said...

kalau hello kitty guitar tu aku penah tengok kat Hard Rock Cafe Penang..... tapi nie bukan HRC penang..... so jawapan aku : BUKAN HRC PENANG.... he he, bley????

Anonymous said...

Bentley Mutiara Damansara :)

-suri-

-NiD's- said...

tataulaa sis..sebab tak besa jejak kaki p situ.....hihihih....
melepas suda....

Naini Osman said...

Nak try boleh?? Errmm..Bentley Music @ Mutiara Damansara kut...

Dee said...

kedai music yamaha di the curve mutiara damansara

Dee said...

kedai music yamaha di the curve mutiara damansara

Akma Azlin said...

hmm,pyh jugak..
macam kat yamaha alamanda..tapi rasenye bukan..(^_^)

Lady of Leisure said...

nama tempat ni? bilik drum ke hehehe

Eri-chan said...

ermmm
yamaha music
or
bentley music
suka2 je teka..