Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 6, 2010

Siapa yang nak datang

Tetamu mana yang datang ni ....
tetamunya budak special nila
peace....she is so smart...

Apalak yang dia perati tu...kiutkan..nama dia NORLIANA
sedap nama tu

Walaupun jarang2 jumpa tapi dia cepat mesra mau jer dgn aku
sepanjang dia dekat rumah aku
tak pernah langsung tengok dia ngengada or nangis2 ok ajer

Sesi karaoke sedang dijalan2kan...
kecik2 pun pandai nak nyanyi lagu wali band
yer walaupun sora tak keluar hehe

Mr Poposh pun nak joint karaoke sekali

Harusla bergambar beramai2kan...
tengok tu Mr Poposh sakit2 pun nak enterprem gak
inila yang buat aku sayang sgt dgn dia....kalau ada tetamu mesti dia pun heboh nak melayan
frenly sgt

Psst: Doktor Mr Poposh mention kalau ada 3 tanda ni kena cepat bawa pergi VET...kencing berdarah, langsung tak nak makan & langsung tak kencing...sebab nak tengok sampai dia habiskan ubat tu masih takde perubahan...kena bawak this weekend jumpa VET lagi

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

baiknya norliana tu..mmg jenis senang di jaga wpun dia special..senang maka ayah dia...
poposh pun xketinggalan melayan guest..poposh pun gud boy jgk

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

wahhh ber karox sakan ye ;)

☆ lieya latif ☆ said...

kemain lagi berkaraoke...budak2 skrang ni mmg tera tau sis...lagi2 lagu yg catchy cepat jek depa dok hafal...

alah sian kat mr poposh...tak sihat2 lagi die kan...

ratusiput said...

tak mcm anak abg aku...skit pn taknak ngn org...gerammm...ehehe...

abdul rasyid..... said...

hope poposh cepat sehat heeeee

-NiD's- said...

JATOH CHENTA tgk NorlIyana buat peace....coMeii bangat...suaq dia pn lawa.......wah sis stiLL BeroPen house...bestnieh rugi arr jauh...

mummysyafie said...

mr poposh dah sihat ke? siap layan tetamu yang datang erkk

norliana tu namanya lembut je..selembut orang punya nama dah besar nanti..

Dee said...

cute je budak tu..si abang busy nyanyi karaoke ye..mcm anak2 dee lah..dpt mic x ingat benda lain dah..hahaha..

Mimy Hamid said...

aku pantang nampak MICROPHONE...iskkk terbara bara perasaaan dah lama tak nyanyi ni

Eida said...

ada tanya pasal klinik kucing tu kat Seremban,depan Carrefour Seremban.Dr Ee ,Kucing saya kena operation,bergantung pada keadaan kucing rasanya sebab kucing saya kena masuk drip lagi dah lemah nasib baik belum muntah kalo tak susah gak.

Ciklinn said...

hamboi2 siap berkarok ha.. bukan main lagi.. hihhii mr poposh tak padan tak sihat posing tetappp posing

y@n@ M!B said...

insyaAllah xde pape poposh tu..sis mmg jg dia baekk punyer..mesti dia pn xsuka tgk sis ssh hati sbb dia =)

Eri-chan said...

br nampak mr poposh sepenuh2nya dia je landing atas kerusi tu..mmg besar bangat..
ala tak sihat lagi..cian dia..

norliana~ramah ya budaknya...mau jugak dia didokong u...bgsla..

qellissa said...

sakit2 pon sakan mr poposh layan tetamu ye..hopefully dia sihat seperti biasa ye beb..

ieda said...

poposh sakit yer beb .. ciann .. tapi still nak enterpreme kann :))