Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 7, 2010

Dah collect ke

Sejak tukar new position
yang aku nakkan "sgt"
amik ko betul2 challenging
but at the positive side aku anggap bagus untuk my career prospect
takde ler aku stuck untuk satu bidang tugas jerkan
yang aku pun dah bosan & naik kematu

amik ko betul2 busy langsung takde masa nak blogwalking
sorilah geng...mmg takde masa lagipun office ni nak pindah lagi
walaupun masih di Berjaya Times Square
tukar tingkat ajer....so another transition have to go thru

Anyway aku anggap this is a new challenge for me
boleh ke tak hantam sajalah hehe
dengan harapan gaji pun kasik tambah maaaaa

tapi blogging tetap my priority...so kalau ada masa terluang
mesti aku akan pi rumah korang yer

Masa update ni pun belum breakfast lagi
lepas nak rush pi meeting...schedule tight mcm2 nak buat
huhu

Korang dah pi collect ke
Ikea Catalogue 2011

tapi kalau nak tengok online pun boleh visit
IKEA

Banyak juga a few items IKEA reduce the price
mmg bess giler jer

Aku pun memborong gak walaupun tak bnyk
Tak semua pun barang IKEA ni aku
suka...ada yang berbaloi ada jugak yang tak berbaloi
jadi pandai2la buat pilihan yer
selamat bershopping

Nak tau apa yang aku shopping next entry la yer

Psst: Update pasal Mr Poposh setakat hari ni...today last antibiotik dia ambil...hopefully dia boleh recover....makan okey..nampak ceria sikit walaupun still nak menyendiri...kencing masih sedikit....

15 comments:

cha said...

wah sis u keje kt times square ke?msti shopping je hari2 kan huhu

diana said...

jamu2 mata kat ikea best ni..

mas murni said...

dtg cni..tapi tak jumpe shout box!!!sihat ke tuan blog??/

Mimy Hamid said...

wah tahniah dah naik pangkat...ok ar tu beb...bzz ada makna...gaji pun naik kan kan kan..hehehe

makdara TERdiva said...

teringin nak cari lampu kat ikea :)

ratusiput said...

takpe beb...keje..keje.blog walking tetapppp...ehehe...iskk ikea...aku mmg ske bli brg ikea tp tak sme la...yg betul2 function n rega meletops je aku bli.kalau aku g kl ikea mmg wajibbbbbbb pegi tak kire apa jadi!paling suke collect brg dapur n hiasan rumah!~

zura@iwan said...

kalu dkt mau terjah IKEA tu...tp jauh la plak...hikss. bleh cuci2 mata kt on9 je le..huhu

el said...

napelah penang xde IKEA..aku pun suke gak brg2 ikea ni..huhuhu
smoga tabah dlm carier baru

Dee said...

dee dh dpt katalog ni..thru mail..skali dpt 2..yippie!!

a d r e y n i e e l i s y a said...

kalo kat sbh ni ada ikea..
konfirm akan jd my favvy place asal hang out kan...

qellissa said...

wondering ape lah yg u beli kat ikea ye..i suker mkn2 je kat ikea tu..hahaha

AngahSayang2314 said...

wah... kalau macam tue cepat naik pangkat la.. hehehe

apa pun terus ber soping

RuSh D said...

ikea mmg byk barang menarik...

mummysyafie said...

banyak memborong dear..tapi kenapa ikea tak kuarkan paperbeg coklat macam dulu erkk?

ieda said...

dah lama x gi IKEA .. dulu rajin gak gi masa bujang2 .. skrg dah kawin dah jauh nie , tak merasa lahhh huhuh