Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 7, 2010

Even Lower Price

Takdela beli apa pun cuci mata jer lebih
tapi kalau pi IKEA wajib beli walaupun seciput

Nasib baik tak beli
dulu kalau tak silap RM39.90
amik la ni turun sampai RM29.90
murah u..aku rembat sampai 4.....tapi kaler dark brown..aku nak merah
Mr Y takmo katanyer udah macam rumah cina
hampeh tul...

Sofa ni pun cantek...tp bila duduk tak empuk sangat
turun sampai RM999...

Aku macam tak percaya regenyer RM5.60
dapat 5pc....murahnyer...takut gak sebab macam tak percaya...
ahhh gamble jerla...kalu mahal kang aku letak
balik...kekadang kita boleh terpedaya dgn rege tu betul ke tak

**

**

**

**

**

**

**

**

**

Nilah mendenyer hanger kayu tu...besenyer kan mahal...apa lagi rembatla
kalau boleh dah tak nak pakai hanger plastik2 dah huhu

hanger untuk skirt pun aku beli
RM2.50
lagi satu for trouser pun ada same price...so bila letak kat dalam lemari
look organize

Psst: Ini yang aku suka pasal IKEA.....save space & organize...lum habis lagi citer IKEA...chow dulu continue kerojer daaaa

10 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

murahnye hanger tuuu...
suka gak ngan ikea..ade kek daim yg sedapp...

camne ngan Mr Poposh..dah recover ke..

Elly & Emmy said...

ok alaa tu.. murah harga hanger kayu tuu..

ratusiput said...

uishh....lap ikea..lagi...lagi...lagi...

y@n@ M!B said...

ikea mmg terbaekk lah..pas kawen mmg syok soping..sbb ada rmh sendiri kn..mcm² nk bli..hehe..

Mimy Hamid said...

pasal meja tu ko tau tak aku baru je beli sblm raya harga lama RM39.90..pastu skrang turun pulakk...aishhhhhh Rm29.90 lak tu...geramm..aku nak beli satu lagii..geram nya pasal

atty's said...

ini yg buat nak g ikea nie .

mummysyafie said...

selalu beli benda kecik je kat ikea ni..tapi mmg harga nya turun dari dulu..kalau nak beli perabot kat rumah baru nanti, leh la tengok² kat ikea..

hanger tu byk kegunaannya kan

Azmiezas said...

syoknya..harga runtuh!!..

ieda said...

waaa beb kira murah lah tuu .. sib baik rembat kalau idokk nyesal lak kalaud ah balik umah .. lagipunn brg IKEA kann :)

Rinna said...

Wahh murah tuh.. bagus guna hanger kayu dari plastik yg tak tahan cepat lembik plak tuh.. :)