Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 8, 2010

Karaokeholic Contest

STICKY MODE
PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
Blogwalking punya blogwalking yang menarik minat aku
sbb aku mmg suka nyanyi...tak kisahlah janji aku dapat mic...
dulu Mr Y gelar aku "karaoke queen"
(perli tu sbb dgn dia pun kami selalu gado berebut nak nyanyi)
sebab aku suka naa conquer mic asal takde org nak nyanyi
aku nyanyi tak kisahla lagu apa
rugi masa berjalan harusla nyanyi dah kata karaokekan

Powered by BannerFans.com
Nilah contestnyer yang dianjurkan oleh
Farah Liyana

Nilah gambar yang aku pertaruhkan kunun2nyer
asal nyanyi lagu dangdut mic harus camtu hehe
since gambo tu dah ada dalam simpanan masuk jelah menang kalah belakang kira
kalu tak menang pun takper...sbb ari2 aku leh karaoke...habiss Mr Y kan
tauke karaoke hehe

Tapi karaoke berdua tak syiok kene ramai2 kalau dapat berebut mic lagi syiok hehe

Blogger yang memang sah2 kaki karaoke.....
Mimiziouslicious

Hadiah:-
Karaoke percuma di pusat karaoke pilihan anda

Closing Date:-
30/10/2010

Syarat-syarat penyertaan


1. Ada blog sendiri. Jangan guna orang lain punya pulak ~ done
2. Jadi follower blog ini. Senang nak tau update nanti.~ I follow u
3. Buat entry pasal contest ni dengan tajuk KARAOKEHOLIC.~ done
4. Letak banner contest dalam entry dan sidebar blog korang.~ done
5. Letak 1 keping gambar korang berkaraoke.~ done
6. Tag rakan blogger. Tak kisah berapa orang pun :) ~ done
7. Tinggalkan komen pada link ini. untuk saya update link participants :)
~ done



Psst: kalu ada yang berminat leh ler joint together gether hehe

18 comments:

mummysyafie said...

mak ai..nor mmg tak bleh nak karoks. tak reti..tapi kalau nak mesumbangkan sora leh la

gud luck..

Mr feckry said...

gambar gua karok tak ade. tapi clip gua ade. boleh tak

honey amour said...

alamak..nak join kontest ni..tp kalau menang camana ek..aku kat sabah..hehehhee ~ takpe..bagi chance kawan2 lain ...

Delimasari said...

x pandai nk nyanyi222 ni

-NiD's- said...

gOOD luck sis.......

ieda said...

seronoknyaaaa .. cam nak joint jerk heheheh

NUNU EERA said...

ade jgk cntest mcm ni..?? gudluck sis..

Eri-chan said...

i pergi karaoke tgk org nyanyi jek..sbb i taktau nyanyi...
kekekeek
all the best Posh..baju u cantik..

zmah said...

meriahnya blog dia...jom buat kat blog akak gak.

ratusiput said...

good luck beb!~

makdara TERdiva said...

dulu2 time mengandungkan si akim,aku usung perut pi karoke dgn opismate..giler!

at last, skrg talent dah turun kat akim..mase umur dia 3 thn dah pandai apal lagu mcm2..huhu!

makdara TERdiva said...

dulu2 time mengandungkan si akim,aku usung perut pi karoke dgn opismate..giler!

at last, skrg talent dah turun kat akim..mase umur dia 3 thn dah pandai apal lagu mcm2..huhu!

Che Armster said...

Hmmm.. Sebab terbaca pasal karaoke terus semangat nak join hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

amboi kelas u sis.....contest tuk peminat koke pun ade yeak...good luck yeak sis...

sis suke koke yeak.....sure sedap ni nyanyie....auwwww!! lieya ni buat suke2 boleh laaa..nak nyanyi depan org, mauuu sume lari kang hahahaah

qellissa said...

Gud luck beb! I x de gambar karok..yg Ada gambar incik ary je karok, so xleh lah nak join kontest ni..;(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttt....cayalah....


pssttt rindu nya kat ko beb....

Mimy Hamid said...

aku dah join..heheh ko tau je kan aku kaki karokk

NeenaAnuar said...

Good luck beb... :)