Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 18, 2010

Breakfast pagi2 yang aku suke sangat

Kalau weekend barulah dapat breakfast "bersama"
yelah lani kan kitaorg keja dah jauh2
takde masa dah nak dating pagi2 cam dulu2

So sambil "merempit" sambil breakfast sekali
kunun2 nak panaskan motor
bukan tak suka naik motor mmg la bess leh sampai cepat
& elak jam

tapi sebab rambut aku mesti serabut punyer
jenuh nak kena tarik2 supaya tak kusut

Aku kalau datang kopitiam pun aku suka roti bakar & minum2 ajer
sejak dengar mcm2 story pasal issue halal lagilah
jarang nak pergi

ni jer pun yang aku berkenan...roti bakar
la apa lagi tp still tak boleh lawan uncle Lim punya mesti lagi sedap

Naper tak percaya ker....tapi kalau tunggu butter tu melted sikit lagi sedap
kalu tak terasa lak butter sbb belum mesra dgn kaya lagikan
(abaikan muka yang pg2 bangun terus nak pergi breakfast)

mmm shedapnyer....krup krap
hehe

pantang nampak deko2 camni
cantekkan bukan akulaaa
lanskap air terjun tu daaa

Psst: Penting yer jgn skip breakfast walaupun berdiet....

23 comments:

cacing said...

wah! pak ali kat tempat cacing pun ada... tapi jual nasi campur... murah lak tu.... =)

A D I A said...

alamak i kalau bfast roti bakar sure kejap je bertahan tu huhuh.

Ati Masrif said...

memang seronok naik motor lebih lagi waktu pagi..sejukk jer..

betui tu jgn skip bfast

Mr feckry said...

gua suka pergi bangi kopitiam

ratusiput said...

aku pn kalau hari2 dpt bfast ngan cik kitol...nak g keje pun semangat je...

Softtouch [Hanim] said...

kami jarang brekpes sama2 sis...yelah masing2 bangun lambat kan..bangun2 terus lunch...heeeeee

mummysyafie said...

kami duduk satu bangunan pun dah bertahun tak pernah bekpes sama. ntah naper macam masing2 sibuk bekpes ngan geng..nor lak suka tapau je n makan kat opis.

rasp said...

i pun sejak kes2 halal ni,
memang rasanya susah bebenor lepak kat kopitiam...
u lagik cantik dari itu deco :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapkan roti bakar kat kopitiam...nak2 lak kalu butter melted kan..pehhhhhhhhh syorga....
*mende yang xbrapa nak bagus tue yang sedap kan..hahhaha*

si biskut said...

wah best ar parking moto besar n then bek1st ngan roti bakar jer..kira sempat lagi lar tue sebelum gi keje kan..yg tak sempat minum air sejuk dlm fridge jer lar.huhu

fikaryna said...

dear..teringat roti bun kluang station..bila butter dia cair d muluut..uh..huhu..

atty's said...

tingin nak ada airterjun camtu kat umah .tapi ..umah byk tingkat.tade tanah

nur said...

cantik2(lanskap) makanan pun tuannye pun
ALL IN ONE

zura@iwan said...

wahhh merempit ngan si dia bf sekali ye...syoknya...kita x sempat la nk bf sekali..hehe...

psttt; pagi2 i mmg kena bf tp bf ringan2 kuih miuh ke..hehe

honey amour said...

yunk..sedapnya roti bakar tu..nak cket ...

MOFASAD said...

motor lu ke?

gua nak pinjam leh?

Just Call Me Bitt said...

ya betul...makan pagi wajib gituw...hehe eh i teringat old town punya roti bakar pon mcm tu jugak tapi dia color koko gituw...sangat terliur la plakkan skang ni...hehehe makan time lunch skang ni mau terbakar..hehhee

y@n@ M!B said...

dh mcm² jenis kopitiam skrg ni..hehe~ mmg trademark kopitiam lah dia punyer roti bakar..terbaekk! ^_^

Rinna said...

Wahhh dating2 yer.. bestkan..bfast pun leh dating kan.. :) Iye laa..bila lagik..dpt spend time together taim2 gini ler.. hari lain bz balik dah penat..kan.. walaupun duduk serumah.

ieda said...

beb mu makan roti bakar jer ker ?? huhuh peyut mu kecik beb .. hehehhe kalau den mau nak pekena kuih muih jugak :))

Delimasari said...

rajon posh!!!!!

Mimy Hamid said...

aku caya pak li kopitiam..aku tak pernah try breakfast...memang sedappp food dia yang lain

masnurain said...

makanan!!
best nyer..
huhu