Klik Jangan Tak Klik

Monday, September 20, 2010

Kemana POSH menghilang

Mesti korang tertanya tanya mana perginya poshkan...
mesti korang ingat sebab raya sakan sampai tak berupdate blog ni...
pertama kali untuk sekian lama tak pernah aku tinggalkan blog ni punyalah lama camnikan
Actually aku diserang DENGGI
sabor jelah..org seronok makan rendang & makan kuih raya
aku terlantar makan ubat
paling sedap pun makanan aku ialah poridge & sup ketam
& tak habis2 check darah
So dah lepas seminggu ni baru ler aku ok sikit
ini pun aku baru jer start keje balik...
bukan bercuti tapi medical leave...
Badan masih lemah lagi
& yang paling teruk walaupun demam dah takde
flu & batuk masih ada lagi
tekak pun masih payau
so ambil masa nak start blogging balik
ialah masa sakit tu mmg takde mood langsung nak buat pa...
aku fikir nak baik ajer...mmg teruk la kalau kene denggi
tapi dah nak terkena nak buat lagu mana..
Tapi baiknyer demam semangat nak raya tetap diteruskan
cuma gambo ada kureng sikit daa
rindu nak tengok korang beraya
Insyaallah ada masa aku aktif balik naa
Psst: Takperlah yang penting semua dah selamat walaupun inila raya yang paling tak bess dlm hidup aku huhu

32 comments:

qellissa said...

xpelah babe..yg penting u dah sihat..i pon da lama tak hapdet since last ramadhan aritu..adessss

Mr feckry said...

siannya lu kene denggi

cha said...

get well soon sis :)

diana said...

saye tak kena denggi..
tapi mase hari raya batuk
memang giler2 la..
nak makan lebih2 takut je..
kang melarat lagi payah..
so raya saye pun tak berape best di
sebabkan batuk ni..
nak besembang pun payah..

Softtouch [Hanim] said...

alaahi siannyer sis kene denggi..musim raya plak tu..mmg teruk kalu kene denggi nie..sbb asben sy pernah kene...wpun dah elok tp bdn tu amik masa utk pulihkan..rase lemah je kan..sis minum air oren twister byk2..kasi pulihkan sengal bdn2 tu..take care sis

Mia-Ina said...

take care kak..cerita psl denggi..kwn mia pun dah 5 hari kat wad...psl denggi la juga...huhu.,.raya ke-4 dah msk

NeenaAnuar said...

aloo.. ciannyer! beb take care ok! minum air banyak2.. hope you will get well soon yeah!

btw, hope not too late to wish.. SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR BATIN! ;)

☆ lieya latif ☆ said...

ya Allah ye ke posh...ko kene denggi...bahaye tu yang...siannye.....tekejut lieya dengar nie....moga sume cepat sihat okey.....rehat cukup2....hirup sup ketam tu lebih2 sikit.....moga2 semua kembalik okey.....

Abu Luqman said...

salam ziarah pagi Isnin..salam aidil fitri

ratusiput said...

la...ciannye ko...aku doakan ko cpt sembuh sepenuhnye ye...takpe tak raye...yg pntg kesihatan tu...

makdara TERDIVA said...

kita serupa..anak2 MDT pun beraya dalam kedemaman..

tk care dear..rest byk2 :)

TopsyTurvyMum said...

Aku pun tertanya2 kemana ko tak update2 blog pun...

Alhamdulillah ko dah baik..kalau sakit, raya nak mkn best tak penting sgt..yg penting sembuh dulu...raya kan ada lagi:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorrr beb..so now ko dah kembali pulih ke..ish2..orang beraya ko kena denggi lak..anyway take care k....

Lady of Leisure said...

kesiannya posh... aku doakan moga ko cepat sembuh sepenuhnya ok... rindu nak baca entry2 ko...

normi said...

Harap Posh76 dah sembuh sepenuhnya ok..

Selamat Hari Raya Drai Akak juga..

y@n@ M!B said...

sy pn ingt sis bz raya..ish..alhamdulillah sume slmt kn sis..bahye denggi ni..minum air byk² k..tu je pon ubt utk denggi..

take care sis~ mish yu lah..muuahh²! =)

Lagenda said...

Salam posh..mak nak tanya nih..blog psoh ni mmg x de s/mix ke?? rasanya ari tu ada..ke, mata mak yg ngeng??

ieda said...

wehhh beb .. huhuhu mu demam ker ?? huhuhu den harap mu sihat beb ...

sakan beraya sampai demam nieh .. hehehhehe samer aar dgn den .. baru arinie bukak blog huhuhu

winduuu ahhhhh

FloEllen said...

adui..patutla cari2 kat mana posh hilang...kesian ya..sabar saja la..so skg dah ok yer..

Shu Shinju said...

la...siannye kat posh.. skrg camner? da ok ke? makan ubat yer..

Rinna said...

Alhamdullillah dah beransur pulih yer.. tak pe laa..janji dah sihat.. raya tuh tahun depan boleh raya sakan yer..

Rama2Ungu said...

smoga kembali sihat seperti biasa eh sis..

NUNU EERA said...

la.. ptut la.. klu xmsti da dpt tgk bju rye sis..;) semoga cpt sihat.. da siht nnti leh raye lgi.. rye kan sebulan..;)

atie said...

datang balik kenangan masa anak bujang kene denggi masa umo 4 tahun dulu.. sian dia.. simpati gak kat posh.. posh dah beransur sihat kan.. alhamdulillah.. moga kesihatan kembali pulih 100% ek..

CiK QiQi said...

ptt la lame xnmpk..upenye mcm2 jd..sabo je le...nme pon ujian...kn3^_^

Hanis Azla said...

pernah kena denggi 3 tahun lps..mmg sakit. perut rasa nak pecah. Selera mmg takde asyik muntah ajer. Alhamdulillah, syukur awak dah sihat. Take care yer..

Dee said...

ler..alkisah..kesian kt posh..hopefully dh recover soon eh..sbb dee tau..hubby penah kena..teruk..smpi kena denggi berdarah..lg scary..

Eri-chan said...

patutla takde hapdate..tertunggu2 jugak..ingat pergi beraya sakan..kesiannya..kalau tak sihat amikla MC lagi jgn paksa diri...
hope u sihat cepat2 ya..

Tomato Gurl's Life said...

xpe la..yang penting dah sihat kan..

Mimy Hamid said...

yg penting dah sihat...pasni ko jaga kesihatan baik2...jgn lupa minum air byk yer

rasp said...

lahai....kesiannya kat u sis...
take care tau...
smoga cepat2 sembuh 200%
then leh qada raya sana sini...

Delimasari said...

salam aidilfitri wat posh...
sian dia yer xdpt beraya...