Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 21, 2010

Sesuai untuk yang tak organize

Nila dia bag organizer sesuai utk aku yang
kekadang berterabur & suka naa tukar2 handbag
naper aku harus bag organizer ni sbb kekadang
car key entah letak kat mana...teraba raba dlm handbag
& kekadang dok raba2 parking tiket leh hilang

bayangkan my experience tiket hilang
kene ganti RM35 hengget tu....
kalu aku beli earring pun lepas
apa nak buat kekadang dalam dok kalut2 tu
mesti ada benda yg tak bagus terjadikan...


banyak space lak tu
fuschia adalah warna kegemaranku
so purse pun harusler sedondon
kalu buleh semua pun aku mau tukar ini kalerrrr
hehe
(Mr Y perli kata setia kasih dgn purple....aku kata ini adik beradik purple gakla)

baguskan jadi kalau aku tukar hanbag
senang angkat letak jer bag yg lain

tapi aku beli yg small jer...ada yg large gak
kot2 ada yg suker bag jenis besar2 kan

tapi yg tak bessnyer mekap case aku tak muat daaa
still kene separate

angkut jer siap transfer kat hand bag satu lagi...
aku ni bag keje lain....bag casual lain...
tapi takde ler banyak handbag pun
tapi sejak wujudnyer bag organizer ni senang sikit nak bertukar2 handbagkan

Psst: Suker taw kemas sikit....hehe

19 comments:

Dee said...

ada tgk dlm blog redmummy..yg ni berapa rege n brand apa cik posh..hihihi..

IMAN'S UMI said...

Kwn kitorg hilang kad parking kt midvalley, kena RM 50... membazir sungguh...

NeenaAnuar said...

memang senangkan kalau ade beg camgini... nak2 kalau kite rajin tukar2 bag! I loiikkeee your organizer & purse colour! alaa.. ckp ngan Mr. Y.. org pompuan colur pink & purple memang tidak dpt dipisahkan lah! hehehehe....

Softtouch [Hanim] said...

sy pun jenis yg letak brg berterabur..mgkin sy jgk perlukan bag organizer jgk..he he he

A D I A said...

i pun jenis suka tukar2 handbag asyik tercicir je kerja. bagus bag organizer ni, kecik u beli tu muat ke segala khazanah?

makdara TERDIVA said...

mmg praktikal..law ade 10 henbeg pun x kesah..hehe!

y@n@ M!B said...

wah sikat pun bwk...hehe

kes meraba² kunci kete, kunci opis and segala mcm kunci tu sy lerr tu...haha pehtu bila tkr handbag adaaaaa je brg tertggl...adeh~

-NiD's- said...

chUmiLnyaaa beG tuh...paling suka sebab pink kaler....comei mcm Tuan dia.....=]

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

agaknya memang perempuan suka tukar2 handbag kot..tapi better la tukar handbag dari tukar bf kan..ehhehehe..cute la beb..beg organizer tue...

qellissa said...

i ni jenis unorganize and selalu tukar2 henbeg,,tp i plak x suke letak menda tu dlm beg..cam menyemak je..hihihi..(ape kes citer pasal i suker ke x ni..) tp mahal x bag organizer tu babe? manalah tau leh try pakai ke pas ni..=)

Azmiezas said...

akak dah tengok 2 org dah pakai beg ornizer ni..bagus jugak kan??..boleh isi macam2..

akak pun nak gak la..

Mia-Ina said...

byk nya brg.muat ke kak posh?

Eri-chan said...

aahla Posh brp RM???
i pun kekadang bila tukar2 beg ade jek mende tinggal. mmg letihla kalau cek2 lepas dah turun GF, dok tingkat 5 maoo pengsan...
bukan nak promote; tapi kat cosway pun i ada nampak organizer bag ni tp kaler itam

mummysyafie said...

arituh nampak kat blog redmummy. ok gak letak bag organizer ni erkk. nak cari kat maner yer??

noradzlina.kamdani said...

bagus gak ada beg cenggitu kn...lin pun mls nk kemas h/beg...

POSH76 said...

I beli ni kat lowyat...murah ajer kalu small termasuk postage RM29
tapi kalu large mahal sikit....utk leather pun ada gak

Rinna said...

Waah bagus laa bag organizer nie.. iye laa senangkan..tak de barang2 yang tercicir..bila tukar2 bag.. Cam berminat plak..nak cari bag gini.. rasanya kat Cosway ada kalau tak silap tapi kena redeem plak.. :)

ieda said...

waaa amat bagus nieh beb .. hermmmm nanti nak beli jugak .. yerlah selama nieh semua hempuk dlm satu beg .. pueh nak cari hehehe

atty's said...

cutenya ..beg .kaler pink lak tu