Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 22, 2010

I tak cute tapi manis tu ada

Award ni mai dari yg mmg sah2 blogger yg cute
saper lagi neenaanuar
dia mmg cute tak caya pi ler tengok sendiri
mesti korang melekat & terpegun tngk kecutetan picture2 kat blog dia
hehe

1) Apa nama blog dan kenapa letak nama tu?
Nama blog Luv Of My Life...
sbbnyer aku mmg sgt2 mencintai & mensyukuri
dgn kehidupan yang aku lalui sepanjang hidup ini
yang mcm2 ada pahit...tawar...masin...maniss
& lagi bermakna dikelilingi oleh insan2 tersayang
& aku rasa nama ni senang nak diingati
& melekat dihati korang katanyer hehe

tapi kalu posh76 tu mmg nickname I sejak bela Mr POPOSH lagi
bukan kerana I minat kat POSH BECHAM tu hehe

2) Bila Start Buat Blog
24/12/2008
Ni mmg tarikh keramat sbb masa tu aku tgh giler dgn CARI.COM
so geng CARI ler yg telah merekomenkan
masa tu kalu korang tengok entry aku ala2 cam malu2 kucing gitu

Aku ingat kalu korang p tengok pun mmg
mesti korang gelak...aku sendiri pun tak sanggup tengok
masa tu pun tak habis2 menghapdet pasal DIET ajer
lama2 tu baru pandai sikit hehe

3) Sapa first Follower
geng cari dulu ni...tapi la ni pun tak aktfi blogging rasanyer..
start dari 0 la ni dah beribu2 lemon....alhamdullilah
aku pun tak sangka...terima kasih jugak untuk followers
aku yg semuanyer cute miut ni hehe


4) Ucapan Khas untuk pemberi award
Thanks sesangat sbb letak nama I dulu
kuang kuang
(kunun2 neenaanuar teringat kat aku dulu ler)
I pun terharu & tersengih sbb dapat "CUTE" award dari
the cutest blogger

5) Lastly 9 orang cute yang kene TAG ....depa ni mmg kiut tak caya p terjah blog depa
hehe



tak cute tapi manisss tu ada hehe
korang yg dah kene TAG tu baik buat
kang hilang kiut miut tu kang
hehe

Psst: Saper yg berkenan boleh ambil yer...jgn memalu...aku pun kalau buleh mau TAG semua..habeh dah semua pun cute2 belaka hehe

13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ayoyoyo....kene tag ke huhuhu.....

blog ni bukan setakat blog nye yg kiut.....tuannye pun cantik manis kiut....kucen gebusnye pun kiut miut...sume laa kiut miut heheheeh....

llaaaaa sis tau tak, lieya ni mule2 tgk name posh tu mmg mati2 ingat sis minat gile kat posh becham tu.....rupenye silap laa anggapan ku yeak selama nie hik hik hik.....

mahira oya said...

mmg manis orgnya..lawa pon..;)

Sharinginfoz said...

dah lama juga berblogging ya

NeenaAnuar said...

serious U memang chomelll lah dear!
*malu lah baca statement yg mula2 tu! :p*

fikaryna said...

posh..buat tag kena cari hari dan mud tg sesuai..hehe..

tahniah..mmg posh kiut + manis..

ieda said...

waaaaa payah taq nieh beb ... sib baik hang x taq denn .. heheh semua den x hinggat .. x pernah nak simpan tarikh2 keramat nieh .. nama 1st folowers punnn x hinggattt huhuhu

qellissa said...

kiut pae u babe..mcm i...hihihi..neway thanks ler tag i..nt i buat tag ni ye...mmmuaahhh..

rasp said...

masa memula tengok award tu..
mmg kata dalam hati...
amat sesuai u dpt award nie...
coz mmg package laaaa...
blog, owner & tuceng mu itu cute miut...

tapi yg tak tahan u...tetiba tengok *eh eh namaku diseru*...
i ter-over "cute" kahkahkahkah...
neway thx...nanti i buatkan k...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

walaweh..cute ke aku nie beb..huhuhuhuh u memang la cute..manis...sapa yang cakap xcute tue memang mata dia ada masalah la beb...

TopsyTurvyMum said...

memang sesuaiii!! :)

Dee said...

thx for the award..dee amik simpan dlm hati...hehehe..

tang tag2 tu dee malas ar..aci tak?

Softtouch [Hanim] said...

kalu dah buat tag ni kira xyah buat lah yer...baru je lepas buat tag ni ngan tag sis bg sbelum nie..

sis bkn cute jer tp cantik sangat...mcm artis..

Eri-chan said...

yg penting manis tu adaaaaa....
bila tgk sekali nak tgk lagi...
neenaanuar mmg cute la gambar dia semua pun i sukaaaa tgk2