Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 22, 2010

Pi Penang ka

Yer mmg aku nak ke Penang tapi tunggu!!!!
(tak habis2 la ko ni dgn suprisesssss)
I luv suprisesss

Restoran ni located kan Sunway Pyramid
asal dtg sini Mr Y suka naaa tngk org main skating
bile aku ajak main tak mo
bila aku kata
nak pi soping suruh jer dia lepak kat situ sorang2 tngk skating
tak mo pulak...

Inilah Restorannyer
ala2 kopitiam gitu

Masuk JJCM taw...menu dia korang mesti meroyan bnyk naaaaa

Feeling kan Penang sambil berangan mau pekene
PASEMBOR bley

Sedap taw teh ais ni

Otak2 pun sedap...lain dari yg lain basah sikit
aku tak suker Mr Y yang pantang tngk OTAK2

Kue teow soup Mr Y yang order
sedap nak2 hirup kuah dia

aku mmg gatai nak menambah lemak
order lak nasi lemak dia bagus...order sbb ada ayam goreng
bagussss!!!!

kan aku dah kata aku pantang tngk rojak buah...
kalu dah kenyang pun aku order
last2 tapau...camno nak makan
perut tak muat daaaa

Psst: Food kat restoran ni bess pi ler terai...pastu amik gambar bagai tak kisah pun hehe

20 comments:

Dee said...

lama nya x pegi sunway..x tau bila..hmm..tp food2 tu mmg nmpk sedap..

makdara TERDIVA said...

memang menggugat nafsu betulla N3 mkn2 ko ni.. huhu

fikaryna said...

kue tiaw sup..nampak best..

y@n@ M!B said...

jum kita pi men ice skating! dah lamaaaaaa sgt x pi sunway...huhu~

☆ lieya latif ☆ said...

ohooooooooooooooo menariks tu sis menu2 yg ado...meleleh ayaq liuq petang2 ni sis oit!! heheheheh....

ohoooooo sis nak pi penang yeak...syok tu woooo....leiya mmg suke gi penang...syorga mknan....uhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!~

-NiD's- said...

LARHHHH,....ingt betoilaa posH dtg penang.....rupanya di sUnway piramid jee......bestla meNu-menu kat situ

a d r e y n i e e l i s y a said...

uish.. yang...
banyak gila ko makan..
hihih

mida said...

sedapnyer..
heish..
makruh2..
pose
ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

simple penang..sedap kan..penah gak makan kat sini dulu...

Ms AiReEn MoHd said...

wokeh esok aku try makan sini lak...sejengakal cuma dr opis aku tu hah....mahal ker murah..lum gaji ni

Eri-chan said...

kuey tiaw sup dgn rojak tu mengancam la Posh. last time pergi sunway nak mkn donut nye pasal...
nak try arr pasni...

Lady of Leisure said...

setengah kedai makan tak kasi orang ambik pic ek.. apasal ek? tak faham aku, patutnya biar je la org amik pic kan boleh promo kedai depa gak..

NeenaAnuar said...

adoiii.. terliur I tengok teh ais & rojak buah you tuu! huhuhu...

rasp said...

bagus la restoran nie...
bila nak amik gambar tak kisah...
ermmmmm nak terai lah one day...

noradzlina.kamdani said...

nmpk best...n nmpk sedap

Rinna said...

Hmm..sedapnya.. rojak buah tuh.. lama tak makan.. :)

Azmiezas said...

akak pun suka rojak buah, pantang nampak..mesti nak punyer..

ieda said...

waaaaaaaa sedapnya hueh tiaw sop tuhh menawan tul .. rojak buah dan nasi lemak punn sedappp

haku kalau ke KL , adakalanya singgah gak sunway nieh .. tapi dah setahun x gi huhuh ...

qellissa said...

i x penah lak terai mkn kat cni..nampak dr ur pic mcm sedap je babe..harus terai pasni..but i'm on diet aite now..huhuhu..lupakan dulu niat itu..tgk gambar mknan je kat blog u..hihihi

Ms AiReEn MoHd said...

opssss ok done...yg ni aku da komen...penag mari gak ...bukan aku la...but boy...ngeeee