Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 23, 2010

Once in a BLUE moon

Walaupun aku bukanlah peminat blue
tapi once in a blue moon
aku teringin gak nak pakai biru
tapi tngk birulaaa

Mula2 aku minat sbb ada reben2
tapi lepas tu tengok balik cam tak menarik sbb
corak baju tu cam lain mcm ajer
atas kain lain bawah kain lain apalaaa punyer designer
meh aku designlaaa

Biru ni paling aku suker
apa org panggil electric blue
the fitting sgt cantek tp tang jarang tu yang tak bess
jarang bebenor
tapi leh pakai inner

Yang ni nak kata biru tak biru
cam green pun ada...material Thai silk
cantik kalau pakai dgn skirt

Last2 aku beli yang ni sbb aku berkenan naaa
tang tali ikat2 kat pinggang tu..kalu tak nak ikat tepi pun boleh
ikat kat belakang

Muka suci pagi2 buta
Tak sempat nak mekap panggil Mr Y amik gambo
dah ler nak cepat nak pi keje ni
so gambo pun jadi cam gigil gitu
hehe

Psst: Hari ni aku bercuti ke mana yer...adaleeeeee hehe

15 comments:

NeenaAnuar said...

I suke ngan baju biru you tu! cantikk! and I ade gak baju keje camgitu... main ikat reben kat pinggang di bahagian tepi... tapi I punyer warna purple laa.. :D

gie mana tuuuu?? story2... hihihihi...

Softtouch [Hanim] said...

samalah kita sis..bkn peminat biru...lawo2 baju yg sis tayang tu..tp sy suka tgk sis pakai bj yg no2 tu...

atty's said...

baju yg no 1 tu memang cantik ar..

Mr feckry said...

gua suka pantun ni..

biru-biru si air laut,
baju biru gua terpaut,

makdara TERDIVA said...

pagi2 sempat gak melaram..posh mmg terbaekkk wok!!! haha!

biru firuz pun cntik gak.. :)

rasp said...

pilihan u adalah cantikkkkk....
syioknya coti2...

noradzlina.kamdani said...

nice blue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cuti ke beb..bestnya jalan nyek...nie yang aku jeles nie.. :P

y@n@ M!B said...

wah wah wahhhhh pepagi dah posing amek gbr..klu sy ni mesti nmpk muka br bgn tido..mata kuyu jek..huhu~

mahira oya said...

blueish nya die...
nice color kan...
ade la beberapa baju blue..

Azmiezas said...

Yg biru no.2 tu,..seksiii..

Nana said...

OoOOO yang second tu memang cantik? ni kat kedai mana ni??? cantik sangat!!!!! Sungguh stylo mylo!!!!

ieda said...

adey2 ... cantik2 semua beb .. heheh last tuhh lagi cantikk biruuu memang menawannnn :))

qellissa said...

nice blue babe...cantek..klu da kurus pakai ape pon cantek...ngeeee

Ms AiReEn MoHd said...

wahhh awak namapak biru...ngeee aku tgh tawap blog ko ni...sesatu aku komen ni..lame nau tak tawaf blog kenkawan hah