Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 23, 2010

Merempit cari bubur nasi

Kalu malam2 bosan tak tau nak pi
mana Mr Y pun ajakler aku merempit
pi cari makan
dgn alasan
nak "panaskan" motor

Mr Y mau makan ikan bakar
tu yg sampai ke KG Baru
last2 aku yang menang singgah makan kat sini sbb dah lama tak pekena bubur
berlauk
time dah nak ke supper time apa yg sedapnyer

Sambil menunggu posela jab...seketol jer
sbb kiri kanan depan belakang ramai naa org
depa ni tak reti tido ka??
(ngata org pandai kami pun tak reti tido ka..merayap ajer)

Pilih punya pilih terpilih kedai ni

bosan tunggu order yang berejam2...order snack dulu
french fries + sos tu ada mayo sedap

Mr Y nyer order ni tak sedap sgt
kuah dia rasa semacam...bila punye tah

kali ni aku punyer sgt sedap
korang tngk pun dah tawkan...simple but healthy
telur asin + tauhu jepun tu mmg sedondonlaaa

motor pun mau enterprem gak
muka aku kejong sikit masa ni sbb masa nak ambil gambo ni semua dok tengok
jakun apa depa ni huhu

Indahnyer KLCC waktu malam...feeling romantika
kat tepi jalan raya jab
sampai ada mamat tu tego masa kat trafik light
"lawa motor...ingat nak cakap aku lawa ker...huhu"

Ni bukan malam Jumaat yer...ni weekend punyer citer..kang adalak yg enterprem
malam Jumaat pun mau merempit ka

Psst:Kalu aku malas nak merempit kang ...Mr Y p sorang lak...baik aku follow

18 comments:

NeenaAnuar said...

aiyok! tengok fries ngan cili sos + moyonis tu teringinn lerr! huhuhu..

alaaa... you memang cantik lerr... u pakai helmet kann.. pasai tu dia tak nampak! hehehe....

Dee said...

sedapnya bubur nasi..nti nk masak sendirilah kt umah..hehehe..

makdara TERDIVA said...

ade org ajk rempit mlm td tp i gayat..huwaaa

mida said...

waaa..
bestnyer..
cntek moto..
rone town mmalam..
romantik

Softtouch [Hanim] said...

bestnya malam2 merempit...bubur nasi tu pun nmpak sedap makan ngan telur masin..pergh...mmg mantoplah...

Azmiezas said...

Hehehe..jeles jugak awak yer!!..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya dah lama aku xmakan nasi bubur....
psstttt klu Mr Y pegi sengsorang xpa lagi beb..takut kang ada orang lain yang bertenggek kat blakang lak... :P *larikksssssssssssssss sebelum kena jentik telinga ngan ko..*

IMAN'S UMI said...

Rempit cari makan xpe, bukan rempit cri nahas...xpun jd mat rempit plg slow lt pahang, nti dpt RM20K...

ratusiput said...

best beb skali skala merempit.aku pn dh lama tak merempit sbb moto cik kitol dh jual se nk g arab dulu...ehehe...beb jom join contest kat umah aku...

Eri-chan said...

mana laki ajak pergi..ikut jeeee..
bubur sgt sedapla....suker...

ieda said...

hahahha beb .. merayap mlm2 erkkk ... heheh sib baik lom ader baby .. kalau idokkk harus mu bawak jugak niehhh hehehe

depa cakap moto lawa sbb depan x pernah tgklahh tuu beb ... :))

Mia-Ina said...

nampak bubur ...nak buat bubur la esok..

Lady of Leisure said...

aku pun tensen kalau time nak ambik gambo org dok tengok... aku rasa nak telan jer hehehe

NUNU EERA said...

klu moto 2seat harus ikut.. klu 1seat je xleh la nk ikutkan..hehe..

mJ said...

if nk bubur nasi terbaik ada kt sek 10 shah alam...kedai tu nama night circle, blakang stesen minyak caltex n mobil tu...try la baikkkk punyer~

qellissa said...

bestnya merempit mlm2 naik motor kat kl..sedap ke bubur nasi situ? slalu klu g kg baru, i g kat kak mah tomyam je..coz sedap..hihihi..
pssstt: ekceli mamat tu nak ckp u yg lawa kot...tp takut Mr Y mare, tu yg dia kata motor lawa..hahaha

Ms AiReEn MoHd said...

meehoon cop tu cedappppppppppppppppppppppppppp bak la ckitttt

Mimy Hamid said...

bubur nasi terbaek kg baru....aku pun suka sini