Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 20, 2010

Karoake bersama POSH

Actually bukan party apa pun
saja jer sbb dah lama tak jumpa member lama ni
dah lama nak buat tapi takde time yg sesuaikan
masing2 sibukkan...bukan senang nak kumpul kan diaorg ni

First guess (Fendi & Lawrence) yg sampai
Mr Poposh
pun startla menyibuk
kunun2 nak layan guesss hehe

Couple Zaidi & Lyn yang manage to come

couple lain ada yang last minute cancel daaa

& ada gak yg dah beritahu awal2

padahal diaorang yang mula2 beria naaa nak dtg
last2 tak dpt dtg.....
nak buat camne kan masing2 ada hal
sabo jerlah

"buah tangan" dari lyn....sedapp
cam tau2 jer aku tak buat desert...
Thanks lyn....nanti ada rezeki kita buat pot luck pulak

Makan2 dulu
bang bawak bertenang makan tu...kang tercekik lak hehe

Ni la member lama yg suker naa habis keje lepak
kat YOW CHUAN PLAZA
apalagi karaoke lerrrr

tengok!! gila tak giler karaoke....kalu leh nak masuk dlm skrin tu
hehe

Pastu amik ko karaoke session pun startlaaa

Makin lama makin rancak...
aku pun sama naik gak...kan pantang tengok mic....
semua pun gila2 lantak korang ler

Last session ambil gambar beramai2 tu wajib...
amik ko nak dekat pukul 2 pagi depa berjimba

Untuk geng2 yg sudi dtg terima kasih banyak2
yang tak dapat dtg next time leh dtg yer
no excuse bley
Insyallah ada rezeki kita buat lagi


Psst: Ada yang buat teh tarik session...kalu aku buat sesi berkaroake bersama POSH mau ka hehe

21 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah best tue karok.....babe aku leh ke nak join sesi karoke ko tue???? :P

y@n@ M!B said...

wah sis nyanyi lagu pe tu..huhu~
kalau wat karok laghik ajak sy buley? ngee~ =p

makdara TERDIVA said...

nak join..nak join..haha!

mytrajet74 said...

posh...nak...nak!

Shu Shinju said...

bestnye karaoke.....

Mimy Hamid said...

apa karaoke?? harus nakkk..gambo first tu tengok poposh comel je menyelit ...ni kat mana ni..umah ko ke?? macam nice je

IMAN'S UMI said...

wah nyanyi sakan

☆ lieya latif ☆ said...

fuh syok nye sis...lepak2 ngan geng sekepale...mkn2....nyanyi lak tu...mmg syok....mau riuh rumah sis dengan sorang2 dok asah suare yeak heheheheheeh

lily lotus said...

bestnya santai camni :)

saya_arief said...

waaa..
suda lame tidak berkaraoke..
besh3..

Dee said...

posh..kalo ko buat sessi karaoke..aku mai..itupun kalo xde aral lah..

fikaryna said...

wah..seronoknya..ryna hujung minggu depan baru mau atur satu makan2..huhu..

sI tEDI said...

mr poposh x karaoke?

Lady of Leisure said...

comelnya poposh ni dia pulak yg layan tetamu hehehe..

PAP said...

karok-tak-ok....hehee

rasp said...

pandai poposh layan tetamu ek sis...
kalo i kat situ...
takat jadi background singer kot :D

Delimasari said...

uiiit best tu

atty's said...

seronok kalo berjimba2 ngn kawan2 satu kepala nie .

Rinna said...

Wahh seronoknyaa..berkaraoke beramai2 meriah betul.. :) dpt plak geng yg minat menyanyi jadi sajer ler..

NeenaAnuar said...

waaaaaaaaa... sakan toii hangpa berkarokkk yerr... best2.. I pun dah lama tak pekene karoeke nie! hehehehe...

ieda said...

beb .. nieh umah mu ya .. cantik gituuu ada beranda ala2 kampung gituuu :))

best2 sesekali ramai2 berkaraoke nieh :))