Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 20, 2010

Tunggu siapa tu???

Asal ada guest ajer
Mr Poposh paling sibuk
kehulu kehilir dok tunggu bila nak sampai ni

tapi bila guest lambat naaaa nak sampai
baik bobom dulu...jln tak brp langkah
penat ajer tido...camno body tak tembun
hehe

dah penat tunggu kat depan
tunggu lak kat belakang pulak..aku yg dah habis
siap semua
harusla nak enterprem
kang dah ada guest takde masa dah nak posing2

org suruh pandang camera dia dok tengok aku
baiknyer landing siap letak tangan kat atas tu

Psst: To be continue...kasik bnyk2 kang phening hehe

16 comments:

fikaryna said...

alahai..tomeinya dia..tuan pun seri2 jer..huhu..

Softtouch [Hanim] said...

poposh kata lambat sgt org smpai baik dia tido dulu..comel jer...cantik sis pakai dress tu...

Che Armster said...

uiii comelnye kucing itu!! comel dan debab!

IMAN'S UMI said...

Tuan dia baju pink masa ni

ratusiput said...

amboi suspen tol ni sape tetamu ko...ngalahkan rombongan nk dtg meminang gamaknye...suspennnnn...ehehe...

Mimy Hamid said...

dia pun nak jadi penyambut tetamu gak...hihihi

atty's said...

baju posh cantik ar..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comelnye poposh ngan tuan punye poposh tu....

sweet laa sis ngan dress maxi pink tu....comey sangat!!~

sI tEDI said...

demoklah mr poposh

Dee said...

poposh daring ckp..ni tuan aku yg over posing ke dia nk suruh aku posing..kehkehkeh..

TopsyTurvyMum said...

romantik gitu poposh tgk hang hehe:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mr poposh penat tunggu guest alolo sian..dah tue dok tengok tuan dia..berposing lagi...hehehhee :P

rasp said...

u look gorjes sis...
amvoi excited gak mr poposh ek...
terover excited sampai letey hehehehe

Delimasari said...

penunggu setia poposh

NeenaAnuar said...

babe! I loikke ur dress! sweet sangat colour baju tu! and bile u pakai.. lagi lah bertambah sweet!

poposh tak yah ckp lerr.. sememangnyer macho jerk memanjang! hehehe...

ieda said...

alah2 cumeinya poposh tuuu .. ngader jerk .. heheh tuan dier punnn bukan main .. manja2 layan poposh yerrrrr