Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 12, 2010

Jom Join LUCKY DRAW

SCROLL DOWN FOR NEXT ENTRY

Tarikh tutup: 28 Julai 2010, 12 tengahmalam

Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010

3 pemenang akan dipilih

Aku ni kalu bab contest or giveaway yg simple cam gini rajin ler aku nak masuk
kalu yang remeh temeh tu alahai kene amik masa daaa

So jom kita layan lucky draw special dari sisrasp
sempena birthday sis pada hari ni

Di sini aku nak ambil kesempatan
wish dia
"HAPPY BIRTHDAY"
semoga panjang umur...happy selalu
&
dimurahkan rezeki

Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols ~ done

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je ~ done

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ~ done

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ~ I mmg follower u yang setia jadi moga2 I lah si lucky person tu...amin


5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya ~ original made from Malaysia hehe


Psst: So meh la kita beramai ramai menjointkan diri mana taw ada rejeki kan....hehe

7 comments:

black_mel said...

gudluck..insyaAllah kalau sempat nak join..

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis..nnti menang adiah bahagi dua yer..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam menarik jerk...

rasp said...

thx for joining! gud luck...

qellissa said...

gudluck babe...tingin gak nak join GA ni...tgklah klu rajin leh wat mane tau rezeki kan..=)

NeenaAnuar said...

good luck dear... mana tau ade rezeki you kannn!

ieda said...

dah x minat dah nak joint lucky draw nieh .. huhuh mood tadak :))