Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 12, 2010

Keranamu BIRI BIRI

khas untuk peminat2 IKEA
IKEA tgh sales
8July hingga 1August

sah2 sales untuk raya
Meh p kayakan IKEA yer

Tapi aku pi sini sbb aku nakkan bulu si kambing biri2
biasekan reger dia mak aii
bagi aku setakat bulu ni nak beli mahal2 nak buat per
sekali drop camni laju jer aku pi
si Mr Poposh pun dah buat tempat landing untuk dia
(nanti ada masa aku snap gambo dia bersama sheep skin ni yer)

lembut babe kalah bulu Mr Poposh
hehe

Pastu dok usha lak kerusi rotan ni
Mr Y lak tak berkenan bnyk songehla dia ni!!!!

Ini pun cunkan untuk taman
walaupun takde taman yg ada cumala pelantar
jadiler hehe


Last sekali berkenan gak dgn lampu gantung ni tapi tak tau nak pasang kat mana
takper pikir dulu
tapi murah daaaa!!
last2 simpan dlm setor

Nak pi makan meatball keciwa
ramai nak org sampai nak beratur bagai
tak koser aku
huhu

Psst: Actually tak ler semua brg IKEA ni aku giler...ada gak yg berbaloi ada gak yg buat semak rumah...hehe

18 comments:

mahira oya said...

serius??ade mende nak cari kt ikea nih..

☆ lieya latif ☆ said...

lieya ni kalo gi ikea mmg kene gi awal2 sis....tak larat beratur panjang2 nak mkn meatball tuh....dah le lieya ni suke meatball die ngna kek daim die tuh huhuhuhu....

lieya kalo kat ikea ni admire gile2 ngna rak/shelf yg attach kat wall tu...moden n simple...so tak le semak bilik kite....

Alida Ali said...

byk ke yg menarik sale kali ni...

Softtouch [Hanim] said...

murahlah biri2 tu yer..nasib warna puti kalu tak xtau mana satu poposh mana satu karpet tu..

Dee said...

aritu ada beli biri2 ni utk my frennya sis..masa normal price..i pun ckp..ler..nk buat apa mahal2 ni..dh org minat..kita tlg belikan jelah..hehhee..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ada sales nyek skrang..aku nak cari almari baju tuk baby la..huhuhuh...

MrsNorizi said...

bulu kambing biri2 ni dah lama aimed ni....boleh g beli gak ni...best2

atty's said...

tq posh ..this weekend leh terjah ..

makdara TERDIVA said...

baru je pegi semalam..tp jln2 cuci mata jer.. :(

Delimasari said...

ooo leh pegi ni!!!!!

Rinna said...

Wahh cantiknya bulu biri2 tuh.. Iye laa dah lembutkan jadi tempat landing ler jawabnya.. :)

sI tEDI said...

gebu betul bulu tu!

Mimy Hamid said...

bulu biri biri tu aku dapat aku golek golek baring tido..peh heavenn

qellissa said...

cam best je bulu tu..tp kaler putih lah..klu ltk kat umah i tu gerenti jd kaler grey..hahaha..teringat2 meatnall ikea..huhuhu

mJ said...

ikea punyer barang sumer cantik2 kannn...gerammm!!!

Lady of Leisure said...

yg bulu tu cam best kalau ko beli sure poposh pun suka tu hehe

NeenaAnuar said...

dah lama nyerr I tak pi Ikea! bukan apa.. kalau pegi kang confirm sangggkut! hahahaha.... btw... I suke arr ngan lampu tuu! cute! :D

ieda said...

giler2 kalau gi IKEA nieh bebbbb .. x tahan nafsu kalau tgk .. mujurlah umah den jauh beb .. kalau idokk mau tiap bulan angkat satu2 brg .. heheh