Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 12, 2010

Sampai ke Taiwan aku mengepow

Kan Mr Y baru jer balik
...so rindu dendam pun belum habis
lagi tapi aktiviti mengepow harus diteruskan

So kali ni mengepow kat
"Little Taiwan"
Nak pi Taiwan entah bilanyer
ni utk penggemar chinese food sesuai yer

Apa yer aku nak
makan ni...bnyk naaa tak terpilih
kang amik macam2 sapa lak nak makannyer

Air cam bese sampai dulu
kalu blended tu mestila aku yg punyer
MANGGO juice tu Mr Y yg punyer

Mr Y nyer order sbb ooo bebola daging tu
kuah dia aku yg tukang hirup
big bowl tau ni...leh share untuk 2 org

pastu order lak fried wantan sedap gak

Mana cukupkan mestila ada tambahan baru sedap
lembut sungguh roti
ni

Huh mmg sedapla roti
toast ni

Psst: First time aku makan sini not badla the taste yummy nak2 yg suker chinese food


15 comments:

Eri-chan said...

Little Taiwan kat mane?
u mkn roti tu kemain buat leleh org je..hek hek..

Mr feckry said...

yang ade meet ball tu gua mengidam

Lady of Leisure said...

aku suka chinese food gak.. esp kalau ada masakkan berasaskan tauhu

fikaryna said...

posh..roti 2 ryna terliur la! huhu..

Softtouch [Hanim] said...

suka tgk roti toast tu nmpak sedap ngan je nyer tu...sedap!

☆ lieya latif ☆ said...

sis, tertarik gile ngan wantan tuh...nampak sungguh yummy ar....lieya mmg suke chinese food.....masakanye simple jek....

roti tu pun nampak menarik.....meleleh2 lak tgk jem yg meleleh tu hiks!~~

ieda said...

beb haku kalau gi tmpt mcm nieh wantan memang x leh tinggal kan .. heheh anak2 aku punn suker beb ..
x rugi sbb semua makan .. sedapp jerk beb nampak roti tuhh :))

rasp said...

lum pernah try little taiwan...
suka gak chinese food...
i suka tgk yg big bowl tu...
kecurrrrrrrrrrr....

TopsyTurvyMum said...

tak tahan aku tgk mee tu..sedapnya laa..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya air tue buat kan aku terliur tengok....

Dee said...

selalu nmpk little taiwan nih..x penah lg masuk..next time leh ar try..

Shu Shinju said...

amboi sedapnya dia makan... salam kenal.. cheq mai dr blog kak yus pupple no...hehehe....

Mimy Hamid said...

ko mkn sini klu org kata ko dr taiwan pun caya...ko kan mix chinese look..heheh

Delimasari said...

pandai cari tempat makan yer

NeenaAnuar said...

uisshh! terliurr I tengok bebola daging tuu.. cam pedass jerK!