Klik Jangan Tak Klik

Sunday, July 11, 2010

Tak sampai ati pulak

Gedikkan Mr Y aku suruh pilih
dia kata sumer pun dia suker bley
tetiba lembut ati lak tengok awex2 dok kasik komen
baek punyer

So takkan aku lak nak pilihkan aku lagi ler lembut yg amat
(semua pun aku mau kasik)
huhu
Mr Poposh jauh sekali
buta huruf

Jadi drum rollllllll plssssss
aku nak mintak jasa baik korang untuk memilih hanya satu pemenang saja
yer

berdasarkan dari komen nama terbanyak mendapat undian akan diumumkan sebagai
PEMENANG
Hadiahnyer bukan saja cermin hikmat tu
ada tambahan lak KHAS dari Mr Y
sbb dia tak leh buat keputusan
dgn dia2 sekali kene POW

blogger yg terpilih kat sini jgn ler afundi diri sendiri sah2 disqualified
korang jgnla pilih berdasarkan kroni
tapi berdasarkan komen yg unik & menarik

INILAH CALON CALON YANG TELAH BERJAYA KE FINALE

1) Mimy Hamid said...
no.5 kerana aku tak leh berpisah ngan cermin...setiap masa ketika tak de cermin pincang la hidup ku...hehe

2) myda said...
no.5..
sebab kiter xder cermin ...hehe....
ader jer pecah..

3)Y@n@ M!B said...
yg no 1 dan 3 memang tak bleh nak suka sebab hp sy xde lobang nak sangkut tali² tu..ngee~
yang no 4 juga tak boleh nk suka sebab saya jarang buka peti ais *apakah?*
no 2 pula kerana ia sangat comel menjadi kegilaan kanak² liar dan hyperaktif. kalau bawak balik rumah then ternampak oleh adek² saudara dah tentu dorang akan rampas!grrr~ -_-
makanya yang tinggal cuma no 5...oyeah oyeah! girl mana tak suka cermin..hohoho~ bila ada cermin senang ai nak melaram kat opis..tak perlu ke toilet, kat meja depan pc pun buleh untuk melaram...ouh melaram bukan sekadar bermekap, mana tau saket gigi, nk picit jerawat, mata masuk habuk atau nak adjust tudung..weee~
sekian saja karangan dari saya... ^_^

4)NeenaAnuar said...
I suke no. 5...
Mirror mirror on da wall.. siapakah yg paling cantik?
jawab mirror..
"harus lah si cantik manis pemberi hadiah... cik POSH baru di ikuti oleh Mr. Y (yg nie hensem tak leh cantik! hehehe) dan jugak Mr. Poposh (yg nie macho! huhuhu)... dan baru lah jatoh pada awak cik neena (perasan!) :p"
*sesungguhnyer tiada unsur2 bodek disitu! hahahaa*

5)Eri-chan said...
no 5! sebab;
1. kita ada 5 jari kat belah kanan,
5 jari kat belah kiri,
5 jari kaki kanan begitu juga 5 jari kaki kiri
2. kita dating dgn org yg ke-5 pada masa ni~~hahaha~~
3. tgk cermin 5 minit la baru puas; belek gigi, mata, bibir, pipi & lobang hidung
4. 5 hari je bekerja, 5 hari jelah maki suppliers
5. 5 warna beg shopping di blog saya; merah,biru,hijau,pink & oren
kalau sy menang, 5 bulan sy senyum!..

6)IxoR@ said...
No 5 - sebab hari-hari boleh tengok cermin sambil berkata dalam hati, "cermin... siapa yg paling cantik?".
Mestilah saya!
Sambil tersenyum sendiri membayangkan wajah Cik Posh yg juga cantik jelita....
Cermin oh Cermin...

7)mahira oya said...
i like no.5...magic mirror..
nampak classic sgt..
then mmg serba guna tau..
pakai time nk betolkan tudung kot kemot..hehehe..
tgk muka sendiri..org kata cermin lah diri sendiri kan..

8)A D I A said...
i pun suka no. 5 sebab i dah cermin begitu sinonim. wah mcm confident unt i mirror tu kan

9)zures
suka hadiah no. 5 sebab macam cermin princess kalau warna pink. Lagipun cermin tu penting untuk cermin diri sendiri...cermin diri lah katakan.

10)Ms AiReEn MoHd said...
aku suke no 5...ngeeee

Psst: Sorry yer yg tukang pilih ni takde hadiah....pengsan aku kalu ada ramai yg pilih org yg sama..bley tunggu makcik kayo...hehe

9 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku suka pengkomen no 3 tue...lain dari yang lain skit..hehehehhehe...

-NiD's- said...

posh ..saya vOTE yg nO.5..best jaa jawapan dia..ehehhehe

NeenaAnuar said...

walaupun I tercalon... tapi I nak gak vote.. tapi bukan pada diri sendiri... sbb pada I peserta no. 5 (Eri-chan) tu sangattt unik idea dia! creative! I loikke! :D

Dee said...

saya pun vote no 5..si eri-chan tu..menarik!!

ieda said...

beb .. haku suker no 5 jugak .. :))

Softtouch [Hanim] said...

no. 5..eri chan..gud luck

Lady of Leisure said...

good luck untuk semuaaaa..
:)

rasp said...

i suka jawapan no. 5..unik!

Mimy Hamid said...

bukan sebab eri chan kawan aku tapi dia jwb best ar..ok vote no.5..eri chan ko dpt cermin ni aku nak tumpang pakai..hahaha