Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 9, 2010

Aku dah raya yeye!!

Alhamdullilah aku dah raya!!
yelah semalam kan dah complete puasa ganti aku
(saper2 yg tak habis tu better ganti cepat2...bulan depan dah nak poser balik yer)

Inilah juadah berbuka puasa aku semalam
sepatutnyer nak makan "SOTONG GORENG TEPUNG"
(ini penangan sutun PAUL nyer psl la ni heboh nak makan sutun)
hampeh takde
(ada ker nak order sutun goreng tepung kat GHULAM MEE)

terpaksala aku ngoder
"SOTONG BEREMPAH"
yang katanyer sedap
tapi sebenarnyer tak berapa nak sedap

Air wajib order TEH C SPESEL...
walaupun ais jer lebey
airnyer ciput ajer

Pastu orderla speciality
cuma bukan MEE
tapi kue teow

korang ingat tak citer pasal hadiah tu???

berdasarkan rating ramai yg telah memilih
hadiah "mirror mirror" ni
so kita tengok yer saper yg telah dipilih oleh Mr Y untuk menerima
cermih hikmat ini
TUNGGU!!!!!


Psst: Aku amik half dayla....takde mood nak keje bley huhu

17 comments:

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

ratusiput said...

aku sbenarnya tak bp nk paham bila korang citer sal sotong yg berkait rapat ngan bola ni sbb aku tak tgk bola...tp layan je la...ehehe...ooppss...cermin??maknenye aku tak menang la ni ekk...takpe2...cuba nasib lain kali.ehehe...ko tak keje ek bestnye...aku takble la...kena cover sbb bulan lepas dh byk amik cuti.mc je 2 kali.bulan ni kena tahannnn....ehehe..

A D I A said...

selamat hari raya ye heheh. i tak habis ganti lagi tapi i duk spital camno nak ganti ni. tang mirror tu i la salah sorang yg afundi tu hehe.

Alida Ali said...

Wahh dah raya ye...saya lagi sehari baru leh raya...tp tu minggu depan la...dasat betul penangan sotong paul tu kan...semua org teringin nak mkn sotong....

sI tEDI said...

apa yg kat bawah air teh c tu?
belum di kacau?
:))

y@n@ M!B said...

whoah sy still berjuang lg ni nk abeskan ganti pose..ngee~

pick me mr Y..pick me! lalala~ ^_^

ieda said...

aah beb .. x paham lah citer pasal bola ngan sutun nieh .. ish2 memang compiusss :))

aku semalam alhamdulillah dapat puasa 5 hari sunat bulan rejab .. sukerrr sgt2 .. poser ganti haku dah buat masa poser 6 ari tuh .. hehhe buat terus :))

Dee said...

dh tentu aku x menang nih..sbb aku x pilih cermin..kehkehkeh..

selamat hari raya ye posh!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat hari raya..hari untuk kita bersuka ria...ha'ah la beb...memang semalam semua orang kecoh2 nak makan sutun..gara2 si paul tue la..heheheh....

Delimasari said...

berjaya!!! udah habis pose!!!!!

Mimy Hamid said...

kita makan sotong tanda protes ngan si sotong paul itu..yahooooooooo...semangat

rasp said...

menu pun leh terpengaruh dgn paul ek...hehehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah2...dah abis ganti yeak...yahuuuuu...lega rasekan sis...

sis pun kene aura si paul nie heheh...laku laa sotong kat pasar lately nie heheheheheh

NeenaAnuar said...

hahaha.. World Cup punyer pasal! sotong pun leh jadik glamerr kan! hehehehe....

Eri-chan said...

jadi i ada chance la nak menang? ahahahha..best2,
dah baca blog tak sampai hati tu.. nak komen ke no komen..haha..

Azmiezas said...

semenjak dua menjak ni..ramai orang suka makan sotong kan??..hehehe..

si[jari] telunjuk said...

sedapnye......sotong feveret ku.....((make sure bukan sotong sebesar Paul..hehe))