Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 8, 2010

Apala GERMANY ni cinonet ajer

Ingat tak aku ada beli dominos pizza
ari tu...masa father's day
beli dua large tu pun semata2 nak dapatkan hadiah ni yg kunun nyer dlm gambo
atau ilustrasi punyerler besar
ruper2nyer

kunun2 mmg tak minat bola
tapi minat GERMANY buleh

last bila time dapat free gift tu..
mak aii cinonetnyer
ni Mr Poposh minum pun tak lepas
so jadila ko sebagai hiasan dlm lemari
ingat buleh ler minum2 cam gelas coke world cup tu

moral of the story jgnla percaya
pada ilustrasi yer
hehe

Octopus aka sutun kurita
la yg sebabkan aku kalah bet
so inilah hadiah bettingnyer
kunun2 tak mau bet duit dosa
jadi suka2 main kasik hadiah jerlah

Psst: Masih tak puas hati dgn ramalan sutun Paul..hari ni berbuka poser aku mau cari sutun goreng tepung hehe

16 comments:

Mimy Hamid said...

sotong kurita tu mmg tau ...nak kena tangkap kasi bakar..sesuka dia je buat ramalan ..kan germany aku kalah..hehe

makdara TERDIVA said...

selamat berbuka puasa posh :)

qellissa said...

shot glass memang cenggitu babe..kecik je kan..aritu pon i terkena gak mcm u..igt beso lah sgt..beli sampai 2 lak tu..sekali tgk..alahai cinonet je...ckp ngan budak delivery tu asal kecik sgt..dia kata shot glass mgg kecik kak..klu nak besar akak beli gelas je...hampeh tul..huhuh

y@n@ M!B said...

yeah sy pun mau berbuka sotong hari ni...hehehe~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gara2 sutun tue la...dah cam xgempak dah nak tengok bola...teringat2kan ramalah en sutun tue..huh`...tapi aku xsokong german xpa..heheheheh

fikaryna said...

mau makan sotong goreng tepung gak hari ni.hehe..

Softtouch [Hanim] said...

mmg kecik sis cawan tu..

nasib baik paul tu ramal betul kalu salah ade yg buat paul tu sotong akngkung or sotong goreng tepung..hahahhaha

sy suka sotong goreng tepung so mush...:)

Eri-chan said...

sotong tak bersalah. manusia pergi percaya ramalan sotong pehal..haha..sotong goreng tepung mmg best. sila upload gamba nanti mcm mimi buat..hadoi...delicious

NeenaAnuar said...

tomey lah glass german tu walau pun tak leh wat minum! takpe you simpan as perhiasan aje yer!

siann toi kat sutungg paul tu kan! tak pasai2 glamour! hehehe... btw kiut gak gam chelsea tu! :D

Lady of Leisure said...

baru aku faham apasal semua org sibuk perkatakan pasal sotong sejak akhir2 nih.. haha

atty's said...

sambal sotong pun sedap gak nie..
menu sampai minggu depan semua berasaskan sotong jer.

☆ lieya latif ☆ said...

OO SIS PUN suke mkn dominos....lieya pun....bile dah selalu noo mkn dominos, pizza hut dah rase kurang kick plak heheheeheh...

tu ar sis, glamer tul si paul tu.....ui, cun ar jam tuh....chelsea lagi tuh.....

Maharani said...

shot glass mmg cinonet la sis posh.. tom ari tu beli jgk sbb mmg ada collect shot glass ni (bukan dominos la tp hard rock) tp bila dah order, org domino's tu cakap dah abis... huwwaa....

Alida Ali said...

Posh saya pun ada gelas domino tu england...cenonit sgtkan....nak minum guna gelas tu x sesuai...khas utk hiasan je kot...

qellissa said...

huhuhu..i poser..nampak air tu mcm sedap..tp i x leh minum air manis2..huhuhu..beb, sotong goreng tepung area umah i sedap tau..murah je..ngeee..

ieda said...

alah2 .. cenonettnya .. heheh x berbaloi nieh .. hermm akhirnya jadi hiasan kan beb .. nak guna takut pecah lakk :))