Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 8, 2010

Oh cik puan RATUSIPUT

Terkezut aku smlm bila ada abe courier dok nganto posto2...
satu opis dok pandang aku
aku lak cam blur sbb setahu aku takde ngoder2 online semenjak dua menjak ni

cek balik betul ker aku yg empunyer
kot salah org la pulak
tengok nama cam pernah ku lihat tapi dimana ya

suker taw ada kotak kiut
siap ada nama "POSH" gitu
sah dari blogger
blogger mana yer????...almaklumler punyerler ramai
blogger mana aku nak ingat
nak2 kat atas posto guna nama sebenar

Nampak trademark siput baru aku tau
dari cik puan RATUSIPUT
so sweet kad dia...sgt2 kreatif
i like it so much
tapi dia ni mmg kreatif pandai buat kek
pandai buat gubahan...serba serbi pandailah
hehe

Masa check kotak terkejut gak bnyk nyer hadiah
1st keluarkan key chain dari TIOMAN
comeikan NEMO tu

pastu paling bermakna sekali
mai jauh naaaaaa

**

**

**

Ya unta...FM dari ARAB SAUDI tu....
lagi ler aku suker sgt
negara paling jauh pernah aku dpt nak pi entah bilakan

tak cukup dgn sang unta
siap key chain dari ARAB SAUDI
bertambah2 la sorakan aku
walaupun GERMANY kalah
hampeh tul first time aku bet leh kalah
huhu

Untuk RATUSIPUT
aku ucapkan terima kasih yg tak terucap
sgt..sbb sudi ingat kasik aku hadiah2 yg sweet ni
actually aku kenal RATUSIPUT ni dari CARI.COM lagi
melekat sampai ke blog

Insyallah ada rezeki mana taw kita akan berjumpa satu hari nanti
& Thanks again for being my friend
(jgn tak taw geng diet dari dulu lagi hehe)
hehe

aku ingat mau letak hadiah2 blogger ni dlm almari kacala
so leh jadi memories as a blogger

Psst: Today last aku poser....the finale....

18 comments:

sI tEDI said...

key chain yg comel!

☆ lieya latif ☆ said...

WAH sis.....murah rezeki sis....comel2 sume keychain tuh.....seronok jadi blogger ni kan....mcm2 adiah le dpt......ye laa kdg2 kawan2 alam maya lagi rapat compare ngan kawan2 betul ....

tahniah, puase ganti dah settle!!~

atty's said...

SALAM POSH ..BESH NYA DAPAT FM BAGAI DARI ARAB SAUDI ..

SURIA AMANDA said...

seronok kan dapat hadiah..x de sapa ker nak bagi Lisa hadiah...hahahahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkannnnnnnnnnnnnnnn...suka..suka..saudi tue...kreatif btoi puan ratusiput nie kan...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt adiah mengejut..suprise gitu..terasa disayangikan sis...

makdara TERDIVA said...

hy beb! slmt pg

aku pun tengah tunggu abg posto ni..

beg gunung...theheheh

qellissa said...

wah bestnya dapat FM...nak jugak...huwarggghhhh....

fikaryna said...

wah unta..bestnya dapat hadiah..huhu..

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

wow.. dapat present ke.. best nye.. souvenir yg cantik2.. ;))

ratusiput said...

ehehe...dapat dah...siap buat entry khas utk aku lagi.thanks beb...cayang ko...eheheh...tp sorry la sbb lambat sgt2 dah bg kat ko...taktau la aku ni lately sibuk ngalahkan perdana menteri.lgpun nk tggu mende2 tu sme terbang dr saudi kan..tu mkn masa skit.anyway mmg khas utk kawan2 baik aku kat blog.kite pun kenal lama dh since kat cari walau tak pnh jumpa...so always keep in touch beb pasni...time kasih kat ko gak sbb sudi jd kawan blogger aku yg best...ehehe..

Rinna said...

Cantik FM unta itu.. :)

Dee said...

bestnya dpt hadiah..

mahira oya said...

camne leh bertuah nih..
saya mau hadiah gaks...

TopsyTurvyMum said...

alhamdulillah..bertuah ko ye Posh:)

cantik2 belaka!

Mimy Hamid said...

bestnyaaaaaaaaaa nak FM tu gak..saudi tu...ya untaa

NeenaAnuar said...

eeee.. tomey2 lah! I tak dpt dlm tangan lagi nie.. sbb dah 2 hari MC kannn.. nanti first sampai kat meja office harus secara rakus ku membukak bungksan dari cik ratu ciput nie! hehehe...

ieda said...

best nya beb .. haku punn minat FM nieh .. dah start ngumpul tauu .. cantik kan .. penuh fridge :))