Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 7, 2010

Best ke ????

Best ker blog aku ni
tapi org dah kasik aku terimala
dgn hati yg kembang setaman
kalu betul bess rajin2la melawat yer
hehe

1) Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
Kalu nak puji pada pemberi award ni jenuh brp pages tak habis...tp mmg nak puji gak sbb blog neenaanuar ni mmg best giler ditambah dgn gambo2 dia yang sgt2 menarik..kalu satu hari tak tengok mau tak tido malam (ayat baek punyer...ikhlas tau dari hati walaupun kekadang kerlaut nak visit tp usaha gak hehe)..lupa lak nak cakap thanks so much for given me this award

2) Sila beri award kepada 10 blogger yang lain - Kalu nak ikutkan semua blog yg aku follow mmg besss2 belaka

~ Purplelicious
~ lieyalatif

~
Y@n@m!B
~ Dee
~
TTM
~
MimyHamid
~ Eri-Chan
~
Hanim
~ Rinnamanja

~
Qellissa

3) Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
Kautim....tapi kalu komen kene telan bukan salah aku yer

4) Bagaimana anda boleh digelar blog yg best and great
Based on comments given...korang yg menentukan..setakat ni alhamdullilah siapa la blog aku ni tanpa trafik dari u all...terima kasih banyak...

Psst: Pada sesapa yg dah buat takperla just ignore...saper yg lum buat silala merajinkan diri buat yer....aku cuba bayar saper lagi yg mentag aku yer...kalu aku lupa tulun ingatkan yer



18 comments:

NeenaAnuar said...

vahh vahhh vahhh!! I dok kembangg kempiiisss kempusss baca compliments dari you tu! hihihi.. TQ very much dearr! I really appreciate it! *HUGS* ;)

POSH76 said...

NeenaAnuar~ hang mmg the bess...hehe

fikaryna said...

congrats..mmg best pun..sbb 2 sll mai..huhu..

qellissa said...

thanks babe..ekceli da dpt award ni..tp malas nak post entry..hihihi..nt i wat ea entry ni..=)

makdara TERDIVA said...

biasanye kalau blog tu best, msti hari2 nak jengok..walaupun tak tinggal jejak..

kan?kan??

A D I A said...

i kalau bagi i blog tu best i follow n link kan kat tepi blog i hehe

myda said...

wah..best nyer dpat award..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uit aku pun kena ka?? thanks beb..nanti aku buat k....sebab dapat dari hang yang gojes nie harus aku buat...dun worie...

Softtouch [Hanim] said...

uik..terkena sy..nnti sy buat yer..TQ

sI tEDI said...

he he he he
best lah org bg

Lady of Leisure said...

blog posh memang best..

Eri-chan said...

oh Posh u telah tag i jugak..
anyway i tiap2 hari mau baca blog u..pulak2 ada kisah makanan dan kucin...best2..

Azmiezas said...

akak pun suka singgah sini, nak jenguk awak ngan Poposh..

Rinna said...

Ahakss aku di Tag.. anyway TQ Posh... tapi memang suka laa masuk blog u..

Dee said...

kena tag gak..tp mood nk buat tag dh lama mati..huhuhu..tp thx for the award..

Mimy Hamid said...

aku byk tag ko aku tak buat tau...thanks beb..nnt aku cuba buat...

ieda said...

tahniah beb .. bestnya :))

Delimasari said...

tahniah kpd yg dpt award!!!!!