Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, July 7, 2010

Alahai penat yer

tolongla jgn kacau "poposh" tido

last2 lantak kome laaa nak buat apa pun kali ni mesti tido puas2

semua pun dok geram dgn dia
Abah lah suker nak dok nyakat dia
siap letak pisau ler kunun2 nak kene sunat lagi
(aku dah sunat daa..)

Dia hangen naik tido la atas coffee table
kene kacau lagi
huhu

Sempat lagi tu landing kat atas tangan akulak
ingat bantal apa
ni bukan buat2 yer...dia mmg suker landing camni

Last2 tak larat dgn semua org dia cabut lari tido kat sinilak
terlampau banyak gangguan
letih bebeno aku tengok ngalahkan akulak
seharian tido tu

tulunler jgn ganggu aku lagi

saperla tak nak gomoi diakan
sori yer tuan rumah dah hilang vouge nyer

Habisss daaaaa...nila breakfast
nyer kat pelantar...heboh si kecik tu nak makan kat luar
so bulehlaa feeling ala2 kampung & masa tu nak hujan lak
lagila terasa cam di tepi pantai kunun2nyer
hehe

lepas breakfast mak & abah pun berangkat pulang
tinggaller kita berdua ajer
yang penting depa happykan POPOSH
penat2 pun berbaloi

Psst: cuma "daddy" jer takde huhu

27 comments:

mahira oya said...

tembam besar poposh ni ek..
mcm garfield plak nengoknya..hehe

Softtouch [Hanim] said...

lebarnya badan poposh...gebu plak tu...patutlah kene gomol n kacau2..cutenya dia landing kat bantal tu..geram tgk...

brekpes plak?best best..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo sian mr poposh ... asyik kena ganggu jerk nyek..cute la beb ur mr poposh punya aksi tue...geram aku tengok...

y@n@ M!B said...

baek poposh temankan sis sementara tggu 'daddy'nye balik..hehe~

qellissa said...

sian poposh nak tido pon x senang..tgk mate dia layu je babe...hihihi..da mcm garfield pon ader..=)

☆ lieya latif ☆ said...

ya allah sis...tegelak2 tau tgk gambar ade pisau tu hak hak hak.....

tapi mmg gebus gile laa si poposh nie.....sedap digomol2 nieh...

lina said...

Posh macam tear bear la...comel!

atty's said...

kan main lagi poposh tido..

Dee said...

mesti poposh ckp..makhluk mana ramai2 ni..ngaco aku x abis2..hahaha..

Delimasari said...

montelnye ===== picit222
tp SIS klu kucing besar sangat = SIS yang takut!!!!!!!!!!!!!!

sweetsal said...

comel nyer dia..semua tembam..bagi makan apa ni..gerammm..hihi

BezBuddy said...

gemoknye kucing psoh...bg mkn pe?ble cing nk gemok mcm ni...hehe

SURIA AMANDA said...

montoknya badan dia...gerammmmm rasa nak gomol laa...pinjam sat boleh???

Mimy Hamid said...

gebusss nya....sedap nya ko dokong dia.....bila aku leh dokong ni..

sueanne said...

hahaha..poosh tido kelakar..macam orang lak..heeeeeeeeeee

Mr feckry said...

budak kecik tu sebesar kucin..dahsyat tu

NeenaAnuar said...

hihihi.... sempooii abis gambar poposh nak kene sunat tu! geramm toi lar I tengok dia.. nak pinjam leh tak? hahaha..

NUNU EERA said...

makin comel poposh ni..siap jelir2 lidah lgi..

marina anakcikbob said...

wahhhhhhhhhhh....besor nyeeeeeee.......
pinjam wat bantal pelok...

nuriz said...

nama poposh..alohh gemoknye dia,tgk gambar dgn org, buat bandingan baru tau gemok dia kan heheh

AbgFeroZ said...

ho ho ho...
tembam nyer kucing poshh..
isk isk isk..
gerammmm2...

Lady of Leisure said...

aku kalau jumpa poposh ni memang aku nak gomol hehehe

Eri-chan said...

wah poposh tdo tak hengattt....semua org suka dia kan termasukla kami penjenguk blog u nie..bestla kucin gemok mcm neh

Azmiezas said...

geramnye tengok Poposh tu..

ieda said...

ish2 cumeinya poposh tuhhh :) bukan main mesra layie ngan ahli keluarga mu beb .. cayalah poposh .. :))

Cylia Chel said...

cumel...wlaupun sy xsuka kucing..tp sy suka tgk kucing..hihi...

Amirrah Zawani said...

wahh besarnyaa kUcing... :)