Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 6, 2010

Lepas solat Asar

Lepas jer solat Asar minum petang lak
walaupun makan masa lunch tadi kenyang lagi
tapi dah mmg adat kita
wajib ada breakfast...lunch ....tea time...dinnerkan
jadi apa lagi makan ler lagi

Antara menu2 yang ada
Pengat pisang
agar2
(Fav Mr Y lagi...tp ni bukan aku masak daaa my mum)
mana sempat aku nak masak semua
coklat kek
ice cream
&
Sate
ni semua kegemaran Abah...jadi wajib ada

My mum yg dah tak larat nak makan huhu

Aku pun enterprem gakla...walaupun dah comot dah ni
penat pun yer...tapi happy bila berkumpul ramai2 ni
cuma tak bessnyer Mr Y takde
kalu dia ada lagilah riuh rendah di buatnyer
hehe

tengok kitaorg jer gedix nak amik gambo depa dok pulun borak
tak habis2..aku nak masuk pun takde can
hehe

Nilah cameragirlnyer...sbb tu gambo semua kelam kelibut
oklaa tukan nasib baik ada gak gambo

Psst: Gambo dinner takde daaaa....tak sempat nak snap....aku sorang2kan...huhu... dinner makan jer apa yg ada...masak banyakkan...siap tapau untuk my MIL...

10 comments:

Delimasari said...

jjcm ni.....

ieda said...

heheh memang seronok kann kalau makan beramai2 nieh .. riuh rendah .. nak2 kalau ada anak2 ... huuhu penat wehhh ;))

Eri-chan said...

tak tahan tgk pengat pisang..trs perut bunyik2

Lady of Leisure said...

wow.. pengat pisang tu aku suka...

Softtouch [Hanim] said...

baru nk komen sbb smalam hanya mampu bc jer sbb blogspot rosak..he eh he

banyaknya lauk..complete lunch n minum petang..mcm tulah kalu mak2 bapak2 dtg umah..seronok kan..kalu mak abah sy dtg pun mcm tu jugak..xpernah2 ade minum petang bila dorang dtg mesti ade minum petang..he he he

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang bestkan dapat berkumpul ramai2 camni..makan2 adalah heaven time ramai2 nie..berselera jerk...

Rinna said...

Hmm..pengat pisang..sedapnya..sesekali dpt makan..lebih2 lagi kalau mak yang masak kan.. :)

qellissa said...

mcm2 desert tu ada..asal x jempot i sekali? leh tlg perabih...hahaha

NeenaAnuar said...

wahh.. macammm macammm adaa!! I pun suke ngan pengat pisang! my favourite tu! ;)

ALoNa Cintamaniszlite said...

comot takpe..janji tetamu yg dtg tu puashati tambah2 pulak ahli family sendiri..huahua..syok..