Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 13, 2010

PINK pun okey!!!

Walaupun aku giler purple kaler

tapi idakler semua attire aku purple kaler
&
Walaupun aku tak brp masyuk dgn PINK
tapi ada jenis PINK yang aku suker
fuschia color

Ini antara koleksi PINK yang aku ada


Shocking pink cam ala2 satin gitu
Ni kalu dari jauh org dah nampak
confirm tak hilang punyer...

aku suker sbb long shirtkan
leh cover tang montot tu
(almaklumler part tu tak brp nak kecik huhu)

aku rasa kalu bertudung pun okey ni..cuma kat lengan tu maybe kene tutup sikitla
dan sudah semestinyer reben ker apa tu didada
tapi kalu pakai tudung tak nampakla
ataupun kalu pakai tudung leh masuk dlm baju
pun stylo gak ni...
hehe

yang ni aku suker lengan
bow kat dada tu
pakai dgn skirt pun lawa
long skirtlaa...no more short skirt
udah2 ler tu huhu

Yang ni lak aku suker sbb tang ropol kat dada
&
tali pinggang tu...baju ni kain dia cam cotton sikit
tapi lembut mmg fit & just nice ...

Yang ni baju ala2 kelawar ker kupu2 ker
apatah...pakai for casual pun cantik...
nak2 kene dgn white pants...meletop u....
aku mmg suker nak baju kalerful camni
meriahhhhh!!!!

Yang ni pun sweetkan pink dot dot

Yang ni adalah kaler kegemaran aku
nak kata PINK tak mcm PINK pekat sikit
nak kata purple pun takler PURPLE sgt
tapi baju ni sgtler selesa...ko gemuk ka kuruska
semua pun leh masuk...santai ajer
kalu nak cantik lagi pakai ler dgn belt
tp aku belt ni cam ada korang sikit

Lagi satu nak bg tau korang
aku takleh bnyk sgt mende
dok kat badan aku....
aksesori wajib cuma earring
or ring....rantai2 ni aku kureng sikit..
lagi satu belt2 pun aku ada kureng sikit
rimas kalu ada bnyk mende kat badan...
yang penting simple & nice sudah jalan

tapi tngk org lain pakai macam2 elok ajer
hehe



Psst: Kalu PINK + PURPLE org panggil kaler apa tu yer....kalu ada yg tak suker tutup mata yer....

30 comments:

mahira oya said...

kamu suke pink kah..nice!!!

IMAN'S UMI said...

Sy suka...purple suka pink pn suka...klu gabung jd PIPLE...kakaka

Softtouch [Hanim] said...

cantik..slimnyer bdn sis..perut nmpak flat jer..wah smpai tgk perut..he he he..ampun sis..

ni bkn tengok bj jer ni sy smpai telek semua ape yg ade kat sis..:)

Ogy said...

hehe bab2 pink ni yg tak tahan ni...adess...lawooo

atty's said...

kty suka baju no 1 & 2..
jeles tgk posh nie .bila ar nak selim ..nie

dianaibrahimali said...

the 2nd one really cantik n nice on you...
amatlah ramping.... i sgt jeles...

☆ lieya latif ☆ said...

cantik2 sis baju....lieya suke yg ade ropol kat dada tu....betul2...kalo pakai tudung masuk kan dalam...baru glamer ropol2 tu nampak heheheehe....

NUNU EERA said...

pinky sgt2 ok selain purple..hehe.. ske da 1st one..

Lady of Leisure said...

wah semua lawa2 tapi paling aku suka yg ada ropol kat dada / leher tu la cantik kalau pakai ngan skirt kan hehe

sI tEDI said...

pink kaler.

gigirl gituuu

rasp said...

semua pilihan u tu cantik2 lah sis...
if only body i selim melim cam u kan .... heavan!
errrmmmmm u suka kaler MAGENTA ka sis?

ratusiput said...

aku suke yg 1st tu..simple n just nice utk ke pejabat...

y@n@ M!B said...

byk tul koleksi office attire sis..sy ni duk cari baju yg formal yet casual..aa buleh gitu..hehe~

Dee said...

aku suka suma baju2 yg ko pose ni..no 1, no 3 n yg last tu..cantik2..x bgtau gak kt mana beli? adoi..next time bg tau posh..senang nk terjah..isetan lg ke?

Delimasari said...

mmg cantik

makdara TERDIVA said...

yg ropol2 kt dada tu lawo..

tp ko pakai ape pun cantik beb!!

honeylanz said...

suka dgn bj no 1,2 dan last. tp semua nye lawa la...pandai pilih..

qellissa said...

kaler PINPLE kot babe...hahaha...neway nice lah baju yg ropol2 tu...i suker....

Mia-Ina said...

pink mmg sesuai sgt dgn akak yg ramping ni

TopsyTurvyMum said...

semua pun aku sukak POSH!
tapi tu la..yg lengan pendek takleh la pakai..tak kena ngan aku

yg 1st ngan last aku kenan giler..kalau la yg 1st tu sleeves dia panjang lagi..sure aku suh hang rembatkan hahaha

Azmiezas said...

wah..kalau merah n pink,..semua akak suka..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka jugakkkkkkkkkkkkkkkk nice.....cun la beb..
pink + purple = purpink...hahahaahah

Mimy Hamid said...

aku suka no.1...sbb ropol ropol..eh ini pink fushia ke?nampak merah jekkkk

Oo╬«ey™ said...

wah2 sakan mrs posh men'try' baju tu..hehe cantik! especially pink dot dot tu..

Eri-chan said...

i suka yg bunga2 kalerfulll giler..mmg cantik dgn white pants..ooo my white pants sejak cik montot kembang semacam ni malu dah nak pakai..
pink is my fav kaler no 3 la..of coz yellow no 1, no2 is purple..

NeenaAnuar said...

I palingggggggg suke ngan baju yg ade reben kat dada tu ngan roppol2 kat dadaa tuu! cunnn sehhh!

icee-yah said...

ME SUKE SEMUE BAJU SIS TUNJUK TU..SUKE YANG TYPE MACMTU..so cute:)

ieda said...

semua yg mu pakai beb cantik2 .. fit2 jerk kat badan tuhhhh .. I Loike :))

ikiqzana said...

suker gak pink fuschia color.. cantik sedap mata memandang.

SURIA AMANDA said...

Semua santekkk!!!tapi badan Lisa dah kembang la..x leh pakai mcm tu lagi....:(