Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 13, 2010

Calling for winner of CERMIN HIKMAT

ingat lagi tak alkisahnyer citer cermin hikmat ni

Inilah pemenang komen terbaik

Ms ERI-CHAN
bukan sin chan yer
unik nick name dia
I likeeeeee!!!!!

Judges sebulat suara memilih komen yg unik ini

Eri-chan
said...

no 5! sebab;

1. kita ada 5 jari kat belah kanan,
5 jari kat belah kiri,
5 jari kaki kanan begitu juga 5 jari kaki kiri
2. kita dating dgn org yg ke-5 pada masa ni~~hahaha~~
3. tgk cermin 5 minit la baru puas; belek gigi, mata, bibir, pipi & lobang hidung
4. 5 hari je bekerja, 5 hari jelah maki suppliers
5. 5 warna beg shopping di blog saya; merah,biru,hijau,pink & oren

kalau sy menang, 5 bulan sy senyum!..

To ERI-CHAN sila ler hantar details ke my email
isma@gpstech.com.my

so in future kalu aku nak kasik hadiah senang sikit berdasar kan hadiah yg korang vote paling tinggilah yer....

Psst: Senyumla selama 5 bulan yer tanpa henti...hopefully u like the present.......hehe

17 comments:

mrs.ecam said...

perghh 5 bln tu nk snyummm...kejang la pp tu..hekehk...tanhiah eri-chan...

lina said...

Congratulation to the winner!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hoyeeee hoyeee...tahniah..to the winner..jangan lupa belanja aku makan..hhahaha tiba2 kan.. :P

Softtouch [Hanim] said...

tahniah pd pemenang..sy rase sy voye dia jgk ari tu..

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah!! tahniah!!

Dee said...

tahniah to eri-chan mmg reasons dia best..

Mimy Hamid said...

tahniah kawan aku eri chan...ko pun macam tau je dia suka color kuning kannn...hihi..aku akan tompang pakai ...opss

Eri-chan said...

kepada mereka2 yg tlh VOTE saya sehingga menang..hehe maka saya ucapkan terima kasih byk2..of cozla dah tgk cermin mesti senyum..takkan nak masam lak...(kang retaklak cermin tgk muka gue hari2..hehe)

kepada cik Posh (mama poposh) terima kasih sebab buat entry yg 1st time sy masuk trs menang..wawawawa..menangis kegembiraan la hari ni...hehe

cik Purple, kenapa kena banje makan ek..takpe2 nanti i tanya cermin hikmat tersebut, mebi dia boleh tunjukkan makanan sedap..(i tau pregnant lady mmg suke mkn2) hehe

Mimy, nok kalau aku bg kau pinjam mesti kau pgg lama2 mcm kau punya pulak...aku kena fikir 5x la sblm bg kau pinjam ke pgg ke..kan..kan..

NeenaAnuar said...

congratss to da winnner! memang suke ngan jawapan dia! :D

Lady of Leisure said...

mak aii 5 bulan senyum tak lenguh ka wei..
:D

ratusiput said...

wah bestnye dpt hadiah lg....jeles2..!~

qellissa said...

mesti comel kan, sampai 5 bulan dia nak senyum..hihihi..bestnya dpt adiah..nak juga..=)

ieda said...

wewewewe tahniah pada si pemenang .. syoknyerrr :))

ikiqzana said...

tahniah pada pemenang..

-NiD's- said...

hahahaha....YES Ms.ERI-CHAN MENANG... suka jawapan dia...Unik sKali....TAHNIAH..tAHniah

meo188 said...

yeah!

mahira oya said...

tahniah..kreatif..